Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor én tankolok a motorba, te tedd fel a kiput, aztán gyerünk!
Ha nincs ami kijöjjön rajta, akkor hiába van fent.....
Nekem inkább legyen ami kijön, csak jöjjön!
Te benzinnel motorozol? Én motorral!
Benzinnel tudok motorozni, de kipuval nem......
Vessző kimaradt!
Na de nem ilyen hangorkán kíséretében!
Húúúú.......... mennyi sok, szép liter 95-ös benzin kijönne 60 pénzből!
Itt a fórumon vásároltam, 60.000.-huf-ért, egy olyan fiútól aki most még a mociját is el akarja adni.
Hibátlan, karcmentes, dübörgős!
Hogyé adták?
Aszonták, hogy max fülzúgás a mellékhatása!
De nem nekem, a mögöttem közlekedőnek!
Nem fáj?
Orvosnál voltál vele?
Szia!
Néha!
Ma lett egy Bódisom.
Méé adod el?
Köszi, a dob megjött, teccik!
Hali kutyus!

Hát látni néha a "lábnyomaidat" is itt a fórumon?
Nagyon el vagy tűnve....
Ma fel is ugrott a mocira! Szép a hangja, egész délután durrogtam vele.
Sziasztok!

Tud valaki valami hasznos infót a K8-as SV 650S-ről?
Sziasztok!
Megválok szeretett sv 650-es gépemtől.
2006-os, 12500km-es vezetett szervízkönyves(frissen szervízelve)
karc- és sérülésmentes nagyon szép állapotú.
Extra: Bukógomba, F.Fabri plexi

Tel:30-905-89-66
30-851-60-31
Hát én nem csodálkozom ilyen melegben csak rosszul leszel a bőrruhában.
Jó választás!
Köszönöm, enyém lett!
A Bódist én is csak ajánlani tudom! Tapasztalataim nekem is hasonlóak voltak: gyönyörű hang, alsó és középtartományban erőssebb volt a gép. (bár lehet, hogy csak én éreztem így )
Akkor szerinted a Bódist meg szabad venni, vagy marad a Yoshi?
Sziasztok! Ma SV találkozó volt Tököl és Szigetújfalu közt a gáton? Ahogy jöttem haza ott állt egy kis csoport, benne vagy 3-4 sv-vel!
A hazai sorozatgyártású dobok közül egyedül a Bódis tesz hozzá érdemben a motorhoz. A többinél a fent jelentkező lóerőtöbblet az akadálytalanul (és szabályozatlanul) kiáramló gáz miatt van, ugyanezen okból lesz gyengébb és főleg nyomatékszegényebb alul és középen a vas.
Naja, 100e fölött... De a hazai sufnidoboktól max csak hang lesz ahogy írtad. Esetelg felül pár lóerő.
Pedig egy normális dob ilyen. Olyan nyitott csövet, aminek csak hangja van és a legvégén egy kicsit tovább pörög, bármelyik sufniban össze lehet ütni.
Van olyan gyártó, aki "bizalmasan" elárulja neked, hogy az ő dubjuk valójában egy Yoshimura koppintás. Nos ez a cég pl. valóban olcsón árul jó hangú dobokat, de itt meg is áll a tudomány. Persze akad kivétel is, egyedi igények alapján elkészítve. De a többség csak akkusztikai tuning. Ami persze utcai használatra, különösen városban bőven elég, sőt, kötelező biztonsági tartozék!