Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most nézem vissza gépeket, nekem nagyon lassú a link!
Szerintem csak elírás, de ha 2003-as, akkor az első műszaki 2007-ig, a második pedig 2009-ig érvényes.
bár lehet, hogy 2003-as, de csak 2004-ben lett forg-ba helyezve.
A fekete 2003-as , 2000 km az elég szépen néz ki a képen.
Bár elég furcsa a 2 tulaj 2000 km. és ha 2003.06 havi, hogy lehet a vizsga 2008.09-ig érvényes ?
És a műszaki adatoknál a 2 ütemű , hengerenként 8 szelep sem semmi
Köszönöm sv/1a segítséget!
Sajnos meg kellet húznom a határt, így max 1.1 mill. igazából 600+ hitel
ezeket néztem, amik tetszenek és árban is jók:
sv/2sv/3sv/4
Bocs most látom az ára 1 kicsit több, de kba.....tul fiatal.
Hali!
Nézd meg ezt:
null
SV650 - évjárat 2006, 3200 km, ár 1269000 Ft.
Bár ennyi pénzért lehet, hogy 1 hengeres vagy kettőből rakták össze
Mindenképpen vigyél magaddal szerelőt, ha használtban gondolkozol! De az ár amit max írtál elég reális egy csupasz 650-esért!
Ajánlom figyelmedbe a www.svmedia.hu - oldalt itt mindent megtalálsz a motorról
Sziasztok! Én még új vagyok itt.
Tegnap adtam el a 400-as Banditomat, és szeretnék venni helyette egy SV 650-et.
Szeretnék minél fiatalabb, minél kevesebbet futott motort venni, max 1.100.000 Ft-ért.
Az lenne a legjobb, ha már a szögletes lenne, tehát 2003. utáni.
Kizárólag az idom nélküli érdekel, mert az idomosat már nem tudnám elhelyezni a tárolóban, illetve nekem kényelmesebb, hogy egyenes háttal ülök rajta.
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy mire kell odafigyelni használt sv vásárlásakor, milyen típus- és egyéb hibákkal találkozhatok. Nem szeretnék egy széthajtott, összetört, "szétegykerekezett" motort venni!
Előre is köszönöm a segítséget!
Itt a Bandit, ami már sajnos nincs meg:
Én a TDM-et választanám,bár enyhe terepen a Suzuki jobb.Fogyasztás:TDM 5-6 liter országúton,110-140-es tempónál.A Freewind is ilyesmi lehet,bár lehet ott jobban megugrik a fogyi nagyobb tempónál.
csak toled vagyis a csuklodtol fugg 5-8-igminden lehet
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni motor átlag fogyasztással kapcsolatban. Az egyik gép egy Yamaha tdm 850
81 lóerövel a másik egy Suzuki xf 650 freewind 44 lóerövel. Azt szeretném megtudni, átlagos használat mellett ezek a motorok mennyit esznek benzinből. A válaszokat elöre is köszönöm.
Hali!

Tudtok valahol olcsón sv 650-re hasidomot. Voltam a Full-gas-nál és azt mondták hogy 43.000!
NA, annál olcsóbb kellene...
sziasztok sv tulajok van egy par finster dob elado hibatlan 2000 km futott hangja brutal... ara 70000ft.erd 06 30 9563062
Túl az ezres szervizen!
Bejáratódott!
Nem csak voltunk együtt gurulni, hanem kolegák is lettünk! A cégnél besegítget néha nekem! Nagyon jóba lettünk iszonyat rendes arc!
voltatok együtt gurulni?
nehogymá szégyenbehozd az SV-t h hagyod magad lenyomni
Na jó tudom h még bejáratós meg még neked is szoknod kell.....
Kár h eladtam az SP-t azért azzal már tudtam én is szépen karcolni Nem volt ellenfél
Hihetetlen a csávó!
Pedig az a kis cíber tényleg nem egy seggrakéta
Tényleg úgy keni Rocky? Mindig szoktam látni megy Vörösvár felé, mivel már jó az idő állandóan kinnt rohadunk az Esso-n
Köszi szépen! Azt hiszem már biztos, hogy nemsokára én is sv tulajdonos leszek
Ne aggódj, nem lesz vele gond! Csak ésszel kell vele bánni eleinte. Simán "fel fogsz nőni" a motorhoz. Szerintem a megbízhatóságával sem lesz gond!
Érdekes dioptriás plexid lehet, hogy mindenütt SV-t látsz
Szia!
Nem lehet olyan rossz motor, mert ugye kimész motorozni és 10 motorból legalább 5 SV ami szembe jön! (Erős tulzással) Én második motornak vettem, de még ígyis megijeszt néha egy két dolog amit a réginél (GS 500) nem tapasztaltam! Az injektornak köszönve kicsit jobban ugrik és ezzel érdemes picit észnél lenni! A S-es verzióval szemben annyi a külömbség, h magasabban van a kormány, ugye nincs fejidom, és akármilyen fura,de az S-es ről leérek a N-es ről pedig csak az alacsonyabb üléssel! (Jó nem vagyok vmi óriás) Elsőnek lehet,h kicsit nagy és korlátozott jogsival még rizikós is! Bár van lepapírozott (25kW-os) SV de a méretei attól még megmaradnak! A súlyával nem lesz gondod, mert iszonyú jó az eloszlása, a fogyasztás átlagosnak mondható, de ez függ a csuklódtól is!
Nem lebeszlni akarlak,de a létra az létra, nem baj ha végig lépsz elötte legalább egy lépcsőfokot!