Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ő lenne az.kb 8 éve nem motoroztam forgalomban csak krosspályán,és azt gondolom,újratanúló motornak tökéletes választás lenne.Meghát imádom a hangját
Ott néztem mert kint élünk,és találtam egy 2003-ast csak 60000 van benne.Gondoltam inkább rákérdezek olyanoktol akik használnak ilyen motort,nehogy beleugorjak egy olyanba mibe nem annyira kellene
Ilyen futásnál már talán kész a bejáratás. Nézd meg a mobile.de-n milyen futások vannak...
Sziasztok! Sv650-nel szemezgetek,szeretnék a szezonra egyet vásárolni.Nagyon sokat árúlnak 35000-50000km es futással.Érdemes ilyenekbe belefutni?Ha igen milyen dolgai vannak amiket ilyen futás után érdemes azonnal cserélni?
Én is így vagyok a GSXR1000-el. Kell/nem, nem kell/de kell/nem, nem kell az nekem....
Messze még a tavasz, addig elég sokszor meggondolom magam
Csak nem megtartod?....ez váratlan no és meddig?
Ha megjött a csapágy akkor már elméletileg nincs
Épp Levinek is.
2003-2004es körülit szeretnék! Esetleg valakinek eladó?
Kuplung kosár 5,5-8literes fogyasztás, 3500 alatt nem szeret menni.

Sokkla több élmény, nem egy villanymotor, nem jellegtelen, van karaktere. Motorzási élményben köze nincs a sor4nek ehez
A gixefnek több van legfeljebb szerencséd volt.
Milyen általános hibák lehetnek? A gsx 750f nel nagyon nem volt jellemző.
Nagyjából.....próbálj ki egyet oszt ha tetszik vedd meg.....amúgy mire lennél kíváncsi? A hibákra? Olyanok vannak, de igazából nem jellemző nagy és megoldhatatlan probléma.
Ennyi?
egy ezressel kevesebbet még meg is érne
mit kér ezert a tulaj? nem kevés penzt locsolhatott ra
A 750 gsxf nél gyorsabb és vibrálósabb lesz.
Ha nem rak bele betétet az emberfia akkor a legjobbat teszi nem?
Hülyeség amit mondtak,EBC HH,BRembo SA,stb utcai szintert és annyi.
Organikus a tárcsa szempontjából jobb de ha a 12-buszon csattansz tökmindegy lesz a tárcsának nem?
Sziasztok
Fékbetétet kell cserélnem a gépen (sv 650,2004). Felhívták a figyelmem hogy komolyabb betétet ne rakjak bele mert nem valami erős a féktárcsa. Havernak is megzabálta a tárcsát,igaz nem tudom mi volt bent neki. Ez az oldal ezt ajánlja Brembo használ ilyet valaki? Illetve ez barátja lehet a tárcsának?
Üdv
Hát.............kényelmetlen ráülni.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni az sv 1000el kapcsolatban. Gsx 750f em volt es most szeretnék váltani! Vélemények tapasztalatok a motorról? Köszönöm!