Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nagyon jó, de csak egy játékszer, elkeskenyedik az ülés az ember feneke alatt mint egy cross motoron, nem kell negyed óra és már kellemetlen, futóműve pedig ideges természetű, a motor elég magas építésű nagy sebességnél vitorlázik a szélben mint egy enduro, tehát a nagy sebesség inkább csak opció.

Ha már ütős háromhengeres, ami tényleg zseniálisan használható, akkor az a speed triple, csakis az, nem lehet kérdés.
Mi az, hogy egy 260km-t futott gép "zajos motorral" rendelkezik? Motortotálkár?
Áhh jelenleg erre,erre,és erre vagyxok ráizgulva.
De még folyamatosan kedv,hanguat kérdése.
Lehet marad a narancs még egy-két évig az is lehet nem.
Mittomén.
Nulla rászánni való pénzel elég sokat nem lehet ugrálni.
Rád vár!
Ezt. viszont hogyhogy mg nem vitték el.
Több mint egy éve fenn van.
És nagyonbrutáhüdekicseszettdurvanagyonállat.
És még a legolcsóbb is.
Igen, ahogy mondtam, sunyi kanyar, az a végén beszűkülős fajta, így már szépen látszik a műholdképen. Ráadásul pont a megdobálós úthibákon kéne meredekebbre venni a döntést. Igazából nem csoda, hogy ott olyan sokan eldobják. Ez ilyen igazi szelektálós kanyar.
Ja és műholdfelvételen látszik hogy meg is törik az ív a kanyar végén.
Na meg az Amcsik bénák!
A videók nagyon csalókák. Ez egy szűk visszafordító kanyar, ráadásul poros mert a sivatag közepén van.
Azért is tűnik ilyen lightosnak, mert mindig középről kameráznak körbe-körbe.
Elég sunyi az a kanyar, ahol szinte mindegyik eldobja. Ha megnézed a lassításokat látszik, hogy a külső íven tele van pici huplikkal, amik marhára nem látszanak, csak a lassított visszajátszásból látni, hogy a futómű dolgozik, mint az őrült, aztán előbb utóbb elmegy a pilóta alól és meg is van a baj.
Mondjuk egy ilyet? link

Csávókánk nagyon akart, csak sajnos kevésbé tudott. A gázrángatós faszi meg aztán végképp.
Fizetett stuntriderek gyakorolnak?
Évek óta fent vannak hasonló vidik erről a területről, de sosem értettem, hogy miért esnek el? Nincs tempó, nem is dőlnek mélyre akkor miért? Lehet, hogy nehezítésként fellocsolják olajjal?
És egy darwin díjas ahogy rángatja a gázt.
Ezek pofáraesi mennek ide?

http://youtu.be/K6YU8gpV8rY
Ezt meg lallernek.

http://youtu.be/BpymMb2M4OE
Egész jót repült csóri balfsz.
Lehet tanulni belőle mit kell venni ebay-en előre.

http://youtu.be/Jw2hzskmaFc

Ma lájtos dohányzóösszeszerelős nap volt.
Ma is edzettél egy vödörnyivel?
Ez igaz.
vakmerő,pengeéles és nagyon összeszedett vagyok ebben a versenyszámban.
...és még a mellét is kiteszi...
Ha egyszer úgy kanyarodsz,ahogy fagyizol,Rossi fogja neked az esernyőt tartani!
Fagyievésben?
Igen. Az olajhűtő-fétis... Nem tehetek róla, nekem ez amolyan méltatlan "középkori" dolog, hogy takargatni a hűtőt 2015-ben...
Nem véletlen, hogy az új Gladius/DL650/DL1000 már mind máshogy van megoldva. Amúgy ez is igaz, láttam is ebay-en 85 fokon operáló olaj-termosztátot, az teljesen jó lenne, de sajnálom rá az 50 rugót+barkácsolást/gányolást a felszereléssel. De beletörődtem, marad a takargatás.

Amúgy jelenleg úgy néz ki, a 650 fog maradni az alap, és leginkább egy SV1000 elejét tenném bele, hogy megmaradjon a gyárias kinézet, és árban is az a legkedvezőbb fejlesztés az áhított jobb futóműre.
A hengerlekapcsolós SV1000-hez tartok tőle, még sokat kéne tanulnom, hogy megcsináljam.