Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hova sietsz esőben?
Csak leveleknél.
A csomag alapból gyors.
De köbüki elküldi fénypostával csak nyisd ki az ablakot.
Nincs is raktáron neki Na szopóroller elindult
Van sürgősségi mifene vagy nem?
Most már nem hívom fel Minél előbb ide kéne érjen az a para, és tőle is csak kedd-szerda körül érne ide, mindegy, reggel hívom. De lehet inkább már meg is rendelem
Hívd fel a Petit, a fene tudja, hogy mi van a csomagban, de elég olcsó.
EZ tartalmazza a lánckerék csapágyát is ? Rendelt már valaki ? Vagy esetleg sima mezi méret, csapágyboltban kaphatok ?
Mond ki hogy girhes na.
Az Neki nem lesz gond mert elég sovánka, nekünk gond lenne.
Kb már tudtam jó előre.Eny átrajzolá,a lámpa a legszembeötlőbb és az új segédváz.
Meglátjuk mi lesz az őszi motorshow-kon.
Én inkább a street 800-at várom.
azt talan meg mindig konnyebb atszabatni mint az sv vazabol kivagni 5centit kiprobaljuk, lesz amilyen lesz, max jovore megint cserélek
Ez mind igaz,de itt az ülés lesz a kényes pont.
biztos vagyok benne hatrebb van a kormany es magasabban, a labam meg alacsonyabban es elorebb. Ha ez nem lesz kenyelmesebb akkor elkezdem magamban keresni a problémát
Gondolod ez kényelmesebb az sv-nél?
nembaj,köszi, hogy segíteni próbálsz :)
Kupec! Indulhatnál érte, 3500euroért hozd el
rosszul fogalmaztam a tegnapi nap már nem voltam épp a toppon, csak megosztani akartam a linket hogy többen lássák, sorry
Bocsánat, rosszul tettem fel a kérdést, illetve a linket akartam csak megmutatni a többieknek hogy ők nem e látták.
van esetleg valami híred róla? én hagytam el
Tuti felfér, csak szarul fog kinézni.
Egy PR3 160-as vastagabbnak tűnik, mint egy 180-as akármi.
Ez tuti?
Azt a fokozatost nem értem..............új vagyok és még nem nagyon mentem városban kocsik közt,szabad ilyet?
Felfér a 180-as,de akkor 90 alatt tilos 3.-at kapcsolni,különben ott rohadsz meg a kocsisor mögött....
Felfér egy 650-es sv re a 180-as gumi?
S-es nem n.Ez számít?
És még azt szeretném megkérdezni ki milyen légszűrőt használ?
Mi a javaslat?
A te SV-d árához már nem is kellene olyan sokat hozzátenni ezen motorhoz.
Hidd el minden problémád megoldódna és nem kellene gondolkodnod, futómű és fékek cseréjén, sem teljesítménybeli problémákon.
2 személlyel is úgy megy ahogy 1 személlyel.
Kényelmes nem is akármennyire, a súlyát menet közben nem is érezni, a Bandit 1200 jóval nehezebbnek érződik.