Keress egy durva aszfalttal leterített parkolót és egyenesen ülve nyomd le magad alatt a motort lábtartóig,körözgetve,5 perc és eltűnt a majrécsík meg vele együtt a filmréteg a gumiról,ennélfogva legközelebb már kanyarban is biztosabbnak fogod érezni.
Hát nem tudom... A gyakorlatban az szokott lenni, hogy addig döntöm, amíg stabilnak érződik a motor. Ha már érzem, hogy kóvályog ki alólam (a hátulja szokott), akkor nem döntöm tovább. Az ennél a guminál kb. ennyi.
Persze, lehet, ha nem óvatoskodnék csúszkálósan eltűnne bukás nélkül is a csík, de nem vágyom rá, hogy megkockáztassak ezért egy zakót.
Amerre játkáltunk a Tátrában, ott lehet el lehetne simán tüntetni meleg időben, ott a durvább aszfalton elég jól viselkedett.
Akármilyen kemény a keverék, a majrécsíkot el kéne tudni tüntetni...kevesebb elmélettel és több gyakorlattal.
De most komolyan minden gumit ki lehet használni teljes terjedelmében, az lenne az üzemszerű használat.
Nem tehetek róla, hogy azt szeretem.
Gurulni, nézelődni, gyorsulgatni, döntögetni, hallgatni, ahogy zenél alatt a V2... De igaz nem a térdkoptatós módon.
Megvan rá az esély. 2008-as DOT, mondjuk használva csak 3 éve van. Elvileg még jó. Az első amúgy szemre jobban fogy, gondolom a sok városi vészfékezés.
Viccet félretéve, ezzel a gumival azért nem lett lejjebb döntve, mert ahhoz már kevés a tapadás ezzel a keverékkel. 90 fokig dönteni meg nem szerencsés kanyarban, annyira nem bízok a bukógombámban.
Abszolút így van. Tudok menni ezzel a kemény f*ssal is, tehát "felesleges" jobb. Ezért is nem cserélem, míg ez bírja. Ugyanakkor, ha majd cserélem, akkor már olyat szeretnék rátenni, aminél azért több tartalék marad mondjuk tempósabban kanyarogni.
Nekem az egyetlen bajom vele, hogy nekem nem kell annyi vízelvezető, amit abba beleraktak, nem félméteres vízben szeretek motorozni.
A Powerben marhára tetszik ezen kívül, hogy a széle teljesen slick, nem vitték végig a mintát szánt szándékkal, viszont a vizesen is használt döntött szakaszon van bőven, ami a vizet elvezesse. Egyetlen dolog szól ellene, a puhább keverék, ami hamarabb elkopik.
Hudesokat trafálok mellé.
Fiskars X11 visszapattan de elég derékszakasztó.
Ha nem birja akkor megfordítom az ágasokat és viszi.
Csóri nyannyer.hasító mit kapott már.
Amúgy következő szezon elején tuti 8-assal kezdem.Ha jön más ha nem akkoris.