ez felettébb humoros volt.. csakhát.. ide... kurvakevés.. ha ennék 1 tányér betűlevest, jobb indokokat szarnék, mint amiket te most mondtál.. :) :D haha ha szeretnél látni 1 bontatlanblokkos combos V2 est... holtalizzunk?
Hát igazándiból féltelek.. megtaníthatnál.. de féltelek.. hát az a NISSIN.. hát mivan ha nemfog?.. ha nem kap bele a SUNSTARBA?.. akkormivan?.. tán még bajodesik aztán nem lesz kalácsom.. na m1..
Mostanában sokat gondolkozom h veszek egy sv-t.. bár hallottam némi rosszat is felőlük az a bajom.. a majréról.. állítólag a MAJRÉ.. na az.. nem állítható! Tudsz erről valami bíztatót mondani? .. azt hallottam, hogy az 1000es svken általában a majréküszöb 3 centire van állítva.. Nekem van egy versenyző ismerősöm, akinek van egy szürke 1000es svje, ami hibátlan állapotú! DE A MAJRÉ..! HÁT MINTHA ÚJ MOTOR LENNE!
e is meg a martin is ezzel jottok, de nem zavar hogy nar az svn is allithato elol hatul a huzo nyomó? a triumphon is allithato... nem csak a ktmen allithato, csak ti hiszitek
Arról meg ne is beszéljünk, hogy 2x akkora mint Kakasdon.. hátazok.. hát nagyon felkurnak.. ... amikor aztmondják hogy ingyé van... és odaadja aztán mondja h 700 lesz.. na m1.. csak mondom.. vannak BARÁTAIM.. ilyen 700AS BARÁTOK..
Na hát.. végülis már jóelőre is rálehet fogni valamire.. :D EZ A LÉNYEG! Mondjuk... hát egy ÁLLÍTHATÓ FUTÓMŰ UGYEBÁR... hát azért az egy jó dolog nem, ZOLI? sokat segít ilyen helyzetekben.. amikor szar az út és nem lehet úgy kenni.. na mindegy.. csak érdeklődöm.. Te is szoktad állítgatni a TRIUMPHON, igaz? jaaa, azon nem lehet? na m1..
Amúgy ezek a magyar utak már csak ilyenek.. Mátrában még nem voltam, de ez a Mecsek meg a Pilis ez ilyen... Mondjuk én szeretem a Budapest-Lepence vonalat is, hiába szar, lehetneki kenni:D
Értelek. Majd tavasszal megnézzük Abaliget és Pécs között, hogyan hajtogatod a laposmegoldásos térképeidet. Aztán majd rá lehet fogni, hogy nehéz a motor, vagy a légyszemek lassítanak... na m1.. a lényeg h motort kell venni, én meg majd Pécsen bevárlak!
Beépítettem egy fix 3A-s töltőt,ami usb-vel kijön a felső villahídra,innen a gyári usb+mikro usb megy be a telóba,amit állítva használok és az alján van a csatlakozó,felfelé meg nem folyik bele a víz.Így egész nap full fényerőn is mehet,100%-os töltöttséggel veszem le minden alkalommal.
Azt a v2-est akarod mutatni aminek a szervizkönyvében benne van hogy VEZÉRLÉS CSERE ?!