A fradi pálya az a könyves kálmán út és az üllői út sarkán van.1-es úton bejössz a lágymányosi hídig.Átjössz a hídon jössz tovább egyenesen a könyves kálmánon.Elhagyod a lurdy házat bal kéz felől majd 1-2km mulva lesz a népligeti buszpályaudvar.Ha meglátod jobbra a népligeti buszpályaudvart gyorsan balra fordítod a fejed és az út túloldalán ott lesz a fradi pálya mi meg ott leszünk előtte.Ha oda jössz legyél pontos,mert nem várunk szerintem.
Ha a pályára jössz akkor térképen keresd a kakucs falut.
M5 ös re felmész ugyis tatáról a 0-áson megkerülöd az Inárcsi pihenőnél lemész és már ott is vagy kakucson makd vagy füleled a motorokat merre mennek vagy megkérdezel egy benszülöttet.Szerintem mindenki tudja mrre van a pálya.Jó mulatást én sajnos meló miatt ki kell hogy haggyam.
Hello odzsee!mennek szivesen csak Kakucson meg nem voltam,es nem tudom merre kell menni,Pesten a fradi palyat meg vegkepp nem tudom,valami mas helyen nem tudnek csatlakozni,Tatárol megyek!
Stasztok!Én is erre a hétvégére gondoltam, pont a vasárnapra! Tehát amolyan évadzáró gurulás 09.27 Dobogókő, mindenkit szeretettel várunk! A részleteket addig még felírom!
az nem semmi, ha már a nagyobak is bedobják a türit
Sanyi, te ismered az FrPetiék rendszámtartóját?Vagy valaki innen vett már olyat?Hozzá kell nyúlni a hátsóhoz vagy bemegy a gyári helyére?Vagy minimális átalakítás?
Nagyon tetszik csak Peti eléggé be van havazódva, így inkább itt tudakozódom.
Agomotors: nektek írtam mélt.Ha előbb tudom, h bódissal is foglalkoztok, mennyi energiát megspórolhattam volna...
Ha a pályára jössz akkor térképen keresd a kakucs falut.
Rendben berobog, lehet tudsz adni tanácsot ötletet mi az ami előnyös, mi az ami hátrányos.ugy minden téren az SV -k nél.
Feltöltöttem az adatlapom egyes részeit,
arlen ness bót van a dunaplázában is...Lehet, h ott is vannak jó áron cuccok...
http://www.superzone.hu/images...
Ha valaki értesülne valami jóárasítot Beringről (főleg bűr), akkor kérem szóljon!
Sanyi, te ismered az FrPetiék rendszámtartóját?Vagy valaki innen vett már olyat?Hozzá kell nyúlni a hátsóhoz vagy bemegy a gyári helyére?Vagy minimális átalakítás?
Nagyon tetszik csak Peti eléggé be van havazódva, így inkább itt tudakozódom.
Agomotors: nektek írtam mélt.Ha előbb tudom, h bódissal is foglalkoztok, mennyi energiát megspórolhattam volna...
http://www.pardi.hu/action_sho...