Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Hollós Campona is becsukott...
Köszi az infokat!megprobalok a Fradi palyahoz eljutni,legalabb motorozok eggyet,akkor holnap,szevasztok!Zoli neked meg jo melot!
A fradi pálya az a könyves kálmán út és az üllői út sarkán van.1-es úton bejössz a lágymányosi hídig.Átjössz a hídon jössz tovább egyenesen a könyves kálmánon.Elhagyod a lurdy házat bal kéz felől majd 1-2km mulva lesz a népligeti buszpályaudvar.Ha meglátod jobbra a népligeti buszpályaudvart gyorsan balra fordítod a fejed és az út túloldalán ott lesz a fradi pálya mi meg ott leszünk előtte.Ha oda jössz legyél pontos,mert nem várunk szerintem.
Ha a pályára jössz akkor térképen keresd a kakucs falut.
M5 ös re felmész ugyis tatáról a 0-áson megkerülöd az Inárcsi pihenőnél lemész és már ott is vagy kakucson makd vagy füleled a motorokat merre mennek vagy megkérdezel egy benszülöttet.Szerintem mindenki tudja mrre van a pálya.Jó mulatást én sajnos meló miatt ki kell hogy haggyam.
Hello odzsee!mennek szivesen csak Kakucson meg nem voltam,es nem tudom merre kell menni,Pesten a fradi palyat meg vegkepp nem tudom,valami mas helyen nem tudnek csatlakozni,Tatárol megyek!
Persze, h nem , Dobogókőn leszel!
Köszi az adatlapot!
Holnap H-ring, kint leszel?
Lehet, hogy pont akkortájt nem leszek itthon, de ha igen akkor megyek....
kűdök képet.....egész jól festek.....
Szia
Rendben berobog, lehet tudsz adni tanácsot ötletet mi az ami előnyös, mi az ami hátrányos.ugy minden téren az SV -k nél.
Elnézegetném 27.-én a te arcodat is!
Stasztok!Én is erre a hétvégére gondoltam, pont a vasárnapra! Tehát amolyan évadzáró gurulás 09.27 Dobogókő, mindenkit szeretettel várunk! A részleteket addig még felírom!
most legalább látom, hogy a műhelytől nem messze lekozol.....ha gondolod gyere be akár beszélgetni is.....az olcsó...
Sziasztok, jóóó napot, finom benzin szagot.

Feltöltöttem az adatlapom egyes részeit,
Az a régi Superzone, onnan költöztek el.
hátha segít:

arlen ness bót van a dunaplázában is...Lehet, h ott is vannak jó áron cuccok...
Egyébként ha ilyesmit akartok venni érdemes venni egy motoros magazint ezeket a hirdetéseket is a Motorrevüben láttam...
kár hogy ilyenkor már csak mérethiányos meg rikítószínű cuccok vannak.(amikmársenkineksemkellettek)De ez mindenhol így van...
Nemrég beszéltem velük telón, nemsok minden van már nekik.

Ha valaki értesülne valami jóárasítot Beringről (főleg bűr), akkor kérem szóljon!
az nem semmi, ha már a nagyobak is bedobják a türit

Sanyi, te ismered az FrPetiék rendszámtartóját?Vagy valaki innen vett már olyat?Hozzá kell nyúlni a hátsóhoz vagy bemegy a gyári helyére?Vagy minimális átalakítás?

Nagyon tetszik csak Peti eléggé be van havazódva, így inkább itt tudakozódom.

Agomotors: nektek írtam mélt.Ha előbb tudom, h bódissal is foglalkoztok, mennyi energiát megspórolhattam volna...
Ja megnézzük azt is.A végén tök shoppigolós liba leszek.
Ezt szerintem érdemes lenne megnézned:
http://www.pardi.hu/action_sho...