Zoli akkor kéne a fajidom te pesten dolgozol mert gödöllő az pont a túl oldalt van nekem... a jövőhéten megyek valószínűleg tatabányára onnan lehet beugranék érte...
Nagy valószínűséggel holnap délután páran Kakucsra kimegyünk. Ati gyere mindenképp . Akinek van kedve jöjjön ki, míg jó az idő. Hidegben nyugodtan lehet fagyoskodni a közúton, de pályán már nem az igazi.
Holnapi nap folyamán a vasárnapi ebéd helyett/alatt esetleg után egy visegrádi gurulás, Vöri - Pomáz - Szentlacin át.Majd visszafelé valszeg Egom - Vöri útvonalon.Persze, csak az odafelé út van kb., visszafelé jöhetünk Debrecenen át is
A Balcsit én is körbetekertem már és sokat megyek a parton igazából inkább csak ilyen július közepe végétől kezd nagy lenni a forgalom de nem veszélyes lehet haladni azért így is motorral, és rendörből itt erre füred almádi felé kevés van és azok is mindig ugyan ott egyébként tavasz a legpatentabb...
igen pesti vagyok, lehet benézek
amit mondtak a 180 asról hogy beleér a villa elejébe,bár mondták már hogy nem,
mondtak olyat is hogy nagyon pupos lesz,
igazság az hogy nem érzem elég biztonságosnak a 160 ast
Ha Bp.-i vagy gyere be és felteszek egy 180-ast, megnézzük miként fér el, nekem a régi 650-en volt az és nem volt vele gond, de újra még nem tettem....
Ny szóval.Minden belemegy mindenbe csak kérdés mekkora munka és anyagi ráfordítást igényel a dolog.
Ha szétfarigcsálod és jópár százezret ráfordítasz belemegy.De megint ott a kérdés minek?
2cm gumiszélességért?
Szerintem nem érdemes ezt a motort nem azért találták ki.Én inkább egy motor eladást és egy ha már SV 1000-es vételét ajánlanám.
Ha csak egy jobb futóművet akarsz akkor kis anyagi/szerelési ráfordítással személyre szabható/hangolható.
De ha csak azért kell mert szebb a 18-as gumi egyszerűen rakd rá azt.
Asszem sanyi aszondta gond nélkül felmegy és nem kell küzdeni.
ami mág érdekelne hogy ha 5,5 colos kereket teszek alá, fog e változni a lánc futása "első-hátsó"lánckerék között?
köszi.
Amugy valaki csinált már hasonlót?
Well, Pilisvörihez képest minden messze van , de úgy vagyok vele, h arra még nem jártam mocival (egyszer kocsival a termálfürdőben, az fain volt, ajánlom ) tehát egy wellness nappal fogom egybekötni.Míg a kipucső készül, én addig szaunázom...Me' ugye a teamwork...
nem félek hogy eldöl
mikor lesz a guri?hány órakor?és hol lesz a tali?
link
Holnapi nap folyamán a vasárnapi ebéd helyett/alatt esetleg után egy visegrádi gurulás, Vöri - Pomáz - Szentlacin át.Majd visszafelé valszeg Egom - Vöri útvonalon.Persze, csak az odafelé út van kb., visszafelé jöhetünk Debrecenen át is
amit mondtak a 180 asról hogy beleér a villa elejébe,bár mondták már hogy nem,
mondtak olyat is hogy nagyon pupos lesz,
igazság az hogy nem érzem elég biztonságosnak a 160 ast
Megcsörgetlek, hogy mi legyen.
Ha szétfarigcsálod és jópár százezret ráfordítasz belemegy.De megint ott a kérdés minek?
2cm gumiszélességért?
Szerintem nem érdemes ezt a motort nem azért találták ki.Én inkább egy motor eladást és egy ha már SV 1000-es vételét ajánlanám.
Ha csak egy jobb futóművet akarsz akkor kis anyagi/szerelési ráfordítással személyre szabható/hangolható.
De ha csak azért kell mert szebb a 18-as gumi egyszerűen rakd rá azt.
Asszem sanyi aszondta gond nélkül felmegy és nem kell küzdeni.
rengeteget tudok szerezni, occsóé.
170 meg ritka mint nekem az 5 ös lottó
a 160 meg kicsi nekem
köszi.
Amugy valaki csinált már hasonlót?
Well, Pilisvörihez képest minden messze van , de úgy vagyok vele, h arra még nem jártam mocival (egyszer kocsival a termálfürdőben, az fain volt, ajánlom ) tehát egy wellness nappal fogom egybekötni.Míg a kipucső készül, én addig szaunázom...Me' ugye a teamwork...