Sziasztok! Csak teljesen érdeklődés szerüen kérdezősködöm itt is hogy kinek van eladó sv650-1000se 1millió forintig, full idomos! Nézem ezt is meg a kingston05@freemail.hu mail címemet is! Egyenlőre tényleg csak érdeklődés szerüen, sok motort nézegetek még! Köszi! Sziasztok!
Ha ez a hóvégi Dobogókős gurulásod szept -25-26-27 lenne, akkor feltétlen gondolj rám is:), Pesten áll a bárka.
Sanya, láttam a téli videód. Aztak****ab**m***g...5*...Én azt hittem, h a téli mocizásnál a száraz napos időre gondoltál .
Ja igen, én kétféle fűthető ruhás megoldást találtam.
Az egyik csak a felső és kesztyű, nagyjából 80-90k, a másik a thermoflash 187k-ért.A thermo-s az fűt-hűt.
Igazából csak az ízületek miatt fűteném, így is recsegnek ropognak, hát még ha reumás is leszek ...
Valakinek egyéb infója fűthető ruhamegoldásokról?Nem, ne legyen házi barkács, csak készmegoldás érdekel.
SV lánc akció!
DID 525VM2 X-ring 100LE 108-as lánc (S-re való) most a bolti 25.000Ft helyett csak 20.000Ft. Hozzá a két gyári lánckerék 10.000Ft.
Csak a 2db-os készlet erejéig!
A szivató az megvolt, tüzet nem gyújtottam alá. A szivató az dolgozott. Szivatott engem a Suzuki. Felment az agyvizem és égett a belem azonnal. Elindult a meleghugy a lábamon, hogy nehogymá legyen valami baja...
Viccen kívül.
Mindig adok rá szivatót, de szivató feltekerve önindító és gázfröccs páros első pár próbálkozás nem sikerült jól. Azt hittem hogy lemerült az aksim. De utána elkapta a fonalat.
Nem fagysz rá...? Mazsolázgattam egy kicsit a videóid között és az az sv 650 ami lángcsóvát dobál az igencsak tetszik azt hogy sikerült így megcsinálni, mert az enyémnek pl mikor dadogtatom sokkal több idő kell h újra ledadogjon ha érted miről gagyogok, ennyit tesz az injektor átírása?
6-ai túra résztvevői:
budmyke +1 utas
Zoli32 (ha odtalál)Azt a 3 egyformanevű családtagot nem ismerem mögöttem
gyroli (ha nem esik az eső)
Janó
wEs
Odzsee
Kori(Pásztón becsatlakozik)Kori barátom ott lakik,ezért ő ott csatlakozna hozzánk,ha nem gond.Megállnánk ott egy kúton a főút mellett.
de akkor mi a bolt-on?
mert a system szót megint vágom, de ezek az englishek megkavarnak mindig...
hogy a fenébe ne érdekel:)
tudsz egy linket dobni?
Sanya, láttam a téli videód. Aztak****ab**m***g...5*...Én azt hittem, h a téli mocizásnál a száraz napos időre gondoltál .
Ja igen, én kétféle fűthető ruhás megoldást találtam.
Az egyik csak a felső és kesztyű, nagyjából 80-90k, a másik a thermoflash 187k-ért.A thermo-s az fűt-hűt.
Igazából csak az ízületek miatt fűteném, így is recsegnek ropognak, hát még ha reumás is leszek ...
Valakinek egyéb infója fűthető ruhamegoldásokról?Nem, ne legyen házi barkács, csak készmegoldás érdekel.
Lehet kérdeztem már:apriliát is tudsz írni?
Jó8!
DID 525VM2 X-ring 100LE 108-as lánc (S-re való) most a bolti 25.000Ft helyett csak 20.000Ft. Hozzá a két gyári lánckerék 10.000Ft.
Csak a 2db-os készlet erejéig!
Legkozelebb csatlakozom, meg sosem mentem bandaban
Viccen kívül.
Mindig adok rá szivatót, de szivató feltekerve önindító és gázfröccs páros első pár próbálkozás nem sikerült jól. Azt hittem hogy lemerült az aksim. De utána elkapta a fonalat.
lehetséges holnap szakítok időt
és ha jó idő lesz teszek fel képeket is ha lesikáltam a mocit, kissé bogaras
budmyke +1 utas
Zoli32 (ha odtalál)Azt a 3 egyformanevű családtagot nem ismerem mögöttem
gyroli (ha nem esik az eső)
Janó
wEs
Odzsee
Kori(Pásztón becsatlakozik)Kori barátom ott lakik,ezért ő ott csatlakozna hozzánk,ha nem gond.Megállnánk ott egy kúton a főút mellett.
Tessenek csatlakozni még.......