Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az msncímedre dobtam egy mailt.Remélem használod:)
Szerintem ráérek.
Nyevada 3x akkora mint A ország?Naháát...

De most akkor ez a földrajz topik?

A piacról meg, én alig láttam Miamiban (elég villogtatós egy környék, igyekszik mindenki a legdrágábbal előjönni a garázsból) ducit, vagy valami drágább sportos gépet.Sőt, egyáltalán alig láttam motort.Mindenki csillivilli autócsodákkal nyomul.Továbbá a legótvarabb 76os tragacson is 100"os króm alufelni...Ezt mondjuk nem értettem mire jó.
+beszéltük!
Nekem is mennem kell ősszel.
Nekem jó ha szalámit vagy jóféle házi kolbászt-sajtot hozol helyette!
Legközelebb ugyis hozzád megyek motulé! Sok ez a 8000 a kukába!
Vékonyabbat nem szándékszom.10w40-es.Egyenlőre nem fogy így ebben a szezonban marad.Majd próba másból is később.Ilyet adtak a motojbótban.
Motoracing 10v50, talán túl vékony volt, de a gsresek nagyon dicsérték!
igen, ilyen is van.......viszont épp a Te eseted is példázza, hogy nem szabad bizonytalan forrásbó vásárolni......csak olyantól aki az arcát-cégét is adja hozzá....
Milyen ment bele?
KUKAKULAFOSSZAR! 2000 kmutár leeresztettem a vasból, vékonyat raktam bele, azt hátuazösszes távozott!
naja.....én az utóbbi pár év és közel 150000km alatt többféle motorral szintén a valvoline-t találtam a legtöbb szempontból kielégítőnek ami nem jelenti azt, hogy más olaj nem olyan jó vagy jobb, csak egyszerűen nekem ez vált be és mikor a szervizt nyitottam először valvoline-os forrást kerestem és kezdtem forgalmazni....persze olyan olajat szerzek amilyet az ügyfél kér.....
Jah, a Badacsony baba lehet nagyon.
Nem voltam még.
inkább valami északi parti vártúra talán kevesebb autóvl.
huuhuhuhurrva nagy a forgalom mindíg konvolyban mentem a kocsikkal előzés ritkán mert jönnek szembe is embertelen soka. És szinte csak csopperosok jöttek szembe a félbalatoni 1 napos túrámon.Meg pár sportmocc.Irtó meleg vótt.
Ősszel már nem lesz olyan nagy.
Akár még idén is,
ha lesz még jelentkező, én is jobban szeretem azt a környéket.
Nekem 60e km. alatt volt valvoline,motul,castrol!Castrol egy moslék,mármint az olajfogyasztás szempontjából!A váltóm jó volt vele,motulról se jót se rosszat,valvoline a legjobb szerintem!De várjuk meg mit mondanak a Fuchsról vagy a Motorexről!
Én idén toltam 1et, csak nagy volt a forgalom.
Jöhet az is de az inkább 1,5-2 napos.
Jövőre esetleg 1 Balaton körbemotorozós túra?Arra énis elmennék...Nekem Ti messze vagytok
A Motul 5100-al nem lehet mellényúlni.
Csak repsol-hoz volt szerencsém.olajnak olaj.Hógy jó e tudja az akinek 6 annya van.Majd ha lesz összehasonlítási alapom megmondom.
Ja,10W40.