Dehogynem csak nem értettem mit szeretnél? A gyári méretek megvannak a manual-ban vagy a szerelő egy perc alatt kikeresi Neked.....na meg amit Zoli linkelt eléggé nyilvános. Viszont DID-n kívül nem sok típust tennék rá......pl Iris, Ek és tsai tényleg olcsóbbak viszont semeddig sem tartanak.
Kezdjünk egy fixálást a 6-ai túrával kapcsolatban! A pontos start akkor 9:30 Váci úti tecsó?
Elkezdek egy listát, és aki jön írja bele a nevét! Nem azért mert mekkora szervező arc vagyok, hanem mert tisztázzuk le, hogy mindenkinek minden egyértelmű legyen!
Akkor ide a neveket!
6-ai túra résztvevői:
budmyke +1 utas
Zoli32 (ha odtalál)Azt a 3 egyformanevű családtagot nem ismerem mögöttem
xy
xy
xy
Kezdjünk egy fixálást a 6-ai túrával kapcsolatban! A pontos start akkor 9:30 Váci úti tecsó?
Elkezdek egy listát, és aki jön írja bele a nevét! Nem azért mert mekkora szervező arc vagyok, hanem mert tisztázzuk le, hogy mindenkinek minden egyértelmű legyen!
Szia
Gondolkodtam mit lehetne válaszolni, de csak arra jutottam, hogy igazi válasz nincs mert nincs külön alkatrész listánk.....minden van ami kellhet. Én is ha szüksége van valakinek valamire azt nagykerből rendelem meg és igyekszem érvényesíteni a kedvezményemet, hogy olcsóbban tudjam adni mint mások.Kiegészítőkkel ugyanígy vagyok mert szintén rendelés.
szia !
sajnos viszonylag messze van Tőled, Kemenesmihályfa és ezzel a lánccal már nem mer elindulni sehova. igazából arra lettem volna kiváncsi, hogy láncból és fogaskerékből melyik típust ajánlod pontos megnevezéssel ami alapján megtudja rendeltetni a srác a boltban.
Akkor szólj a jövő héten.Előreláthatólag hétfő,kedd,péntek a jó déllelőtt bár hétfőn 10-11 közt van egy garis ügyem de utána 4-ig mehet 4 kor már gödöllőn kel lennem.
hát a hatodikai az csak úgy h kimegyek gödöllőre azt én is úgy kalkuláltam, de valóban jobb lenne előbb főleg h nem biztos h akarok ennyit motorozni mert az nekem pénzbe is sok...
vagy még esetleg ez a 6odikai dolog de akkor időbe fel kéne érjek h odaérhessünk parkolóba 9:30-10.00 lesz a gyülekező és még fel is kéne szerelni előtte mondjuk nekem az a 6-i történet kb 400 km be fájna...
Nem biztos mert ha az M7esen mész akkor az enyingi lehajtónál kijössz és oda lemegyek lehet az lenne a legegyszerűbb... de mindegy majd felhívlak és akkor megbeszéljük
Gödöllő lenne a legjobb onnantól kezdve minden csak messzebb van tőlem. Bár megyek 7.én nagykanizsára így visszafelé valahol megállhatok de az már macerásabb.
Tatabányára megyek alkatrészért és onnan megyek pestre fejidomért szal azért kérdeztem h helyileg merre dolgozol kétségtelen buda lenne a legjobb nekem...
Ja meg egy hely sem ártana.Délelőtt még el tok szabadulni de délután nemigen.És a városon Nekem se 2 perc átverekedni magam a városon.Úgyhogy nem tom te pontosan hova is mész pesten.Pl a dunapláza nem lenne rossz esetleg a Lurdy ház.
link
beszéltem vele de a posta díját inkább hozzáteszi a szerelő díjához.
akkor most a pontos adatokat nem is adod meg ?
Akkor ide a neveket!
6-ai túra résztvevői:
budmyke +1 utas
Zoli32 (ha odtalál)Azt a 3 egyformanevű családtagot nem ismerem mögöttem
xy
xy
xy
Akkor ide a neveket!
6-ai túra résztvevői:
budmyke +1 utas
xy
xy
xy
xy
Gondolkodtam mit lehetne válaszolni, de csak arra jutottam, hogy igazi válasz nincs mert nincs külön alkatrész listánk.....minden van ami kellhet. Én is ha szüksége van valakinek valamire azt nagykerből rendelem meg és igyekszem érvényesíteni a kedvezményemet, hogy olcsóbban tudjam adni mint mások.Kiegészítőkkel ugyanígy vagyok mert szintén rendelés.
A mai gurulást elhalasztanám.
Jó lenne gurulni, ujj arcokkal ismerkedni akik szeretnek csapatba motorozni.Majd esetleg legközelebb.
tsanyi nak. Irtam az oldaladra egy alkatrészkeresö mail-t
köszönöm elölre is a választ
sajnos viszonylag messze van Tőled, Kemenesmihályfa és ezzel a lánccal már nem mer elindulni sehova. igazából arra lettem volna kiváncsi, hogy láncból és fogaskerékből melyik típust ajánlod pontos megnevezéssel ami alapján megtudja rendeltetni a srác a boltban.
De húzhatjuk neki a szentendrein kifelé, csak az szerintem nem annyira jó mint a pomázi kacskaringó.
Kakucsring merre van? Érdekes program lehet ennyi V2es kint ezen a ringen.De én pl. semmit nem tudok a pályázásról
Felmászunk zsékettő kollégával Visegrádra, ha az időjárás is úgy akarja.