Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát a ruházati hiányosságokat a campig biciklis kanyarodással és lassú tempóval kompenzálom.
egyébként én is hónapokat válogattam minden göncömet,és nem egyszerre vettem meg őket.Nem sokan engedhetik meg maguknak azt,hogy "akkor most bevásárolok".Az én ancugom 1 évembe került mire összejött és ez is az alapkategória.
kesztyű az nekem is kényes téma.olyan anatómiám van,hogy kényelmes kesztyűt még nemigazán találtam.Most 1 ixs-t szaggatok...
Gyűjtögetek mint egy méhecske.Sajnos olyan drágák hogy nem szeretnék löttyre futni és kidobni a cuccot így húzom mint egy rétestésztát.
Kesztyűvel voltam így.
Az első a boltban jó volt de kicsi lett görcsöltem benne mint egy óvodás.A második jó lett de téli így vastag szövetes mint egy öntőmunkásé a harmadik egy roleff nyári van rajta egy szar neoprén gallér ami a kabátra megy no ez irtó kényelmes szellős és jó is de a felhúzáskor szakad szét a neoprén mint egy török zokni.Most vettem egy bőr shoxost az feszes és tartósabbnak néz ki de a varása így is megnyomja picit a bőröm.
Van ott még ezer hely!
ha nyerek a lottón akkor alpinstars lenne minden göncöm és arai a sisakom.A motorom meg.. az isten tudja.Még jó,hogy nem nyerek sosem így nem fáj a fejem az ilyen gondok miatt
mondjuk a csizma kivételével nekem is mindenem új
hát akinek telik...
Én is megyek a jövöhéten a Superzone-ba, kinéztem egy Arlen Ness jakó+ naci párosítást.
Nekem sem.
Ja és más lábgombáját kezelje más.Inkább túrabakancsban megyek akkor.Tudom nem ideális de még nem okozott gondot.
énis itt vettem az enyémet az oldalról és tök fasza állapotban volt.
Használtra nem.Elég furák a tappancsaim nehéz rá kényelmes topánkát találni.

Asszem mehetek a superzone ba is de most nézem ott van elmebeteg nyitvatartási idő is Pl vasárnap.
Használtra nem gondoltál?
Azok se rosszak.
Valami ilyen francra gondoltam ha rámegy a lúdtalpamra.

link

Csak 35e ha van ócsóbb akkor hajrá.
Jobbára sehogy.Most kabát és talán nadrág utána majd leesik valami.Itt a hó eleje.Meg lehet eladok egy robiblokkot.Avval má elleszek.
mondjuk nem tudom a diadora túrás csizmát csinál-e,de a sportosak 45000 ft-ba kerülnek.Hát a dzsekire 35000 nem tudom elég-e , de talán kordurából kapsz annyiért
szerintem dzseki meg csizma kellene először.Farmerba még ellehet lenni.az meg kijön annyiból.szerintem
Állítólag elég f***a csizmák.Teccetősek is ,mi kell még
A horpadást lehet javítani a fényezés bántása nélkül.
80-bú csimma, gatya meg jakó izs?
hugyan?
Megyek meztelenül.Csúnya látvány leszek de talpig bőrben egy fia zipzár nélkül.Tiszta védelem.
Amúgy a tanknak mindegy van már rajta horpadás.Kéne píz visszahuzatni.

amúgy maradok textilben a pénzkészletem lecsökkent 80e re és még valami csizmaféle is kéne olyan rámás amit 2 ember rángat le rólam.

Diadora csizmákról vélemény?
Túrás nem kell a csilli vill szines és pláne fehér csizma.Még mindíg nem vettek fel rohamosztagosnak pedig cserkészbecszó jelentkeztem.
Nem szabad bőrruhát, mert összekarcolja a tankot.
Hát most már lehet érdemes venni új ruhát magamra.Úgy tűnik megmaradok.
Talán eljutok a jövő héten a fokt-ba.Bár hogy 6.-ra magamra lesz e szabva azt kétlem.
Így van!