egyébként én is hónapokat válogattam minden göncömet,és nem egyszerre vettem meg őket.Nem sokan engedhetik meg maguknak azt,hogy "akkor most bevásárolok".Az én ancugom 1 évembe került mire összejött és ez is az alapkategória.
Gyűjtögetek mint egy méhecske.Sajnos olyan drágák hogy nem szeretnék löttyre futni és kidobni a cuccot így húzom mint egy rétestésztát.
Kesztyűvel voltam így.
Az első a boltban jó volt de kicsi lett görcsöltem benne mint egy óvodás.A második jó lett de téli így vastag szövetes mint egy öntőmunkásé a harmadik egy roleff nyári van rajta egy szar neoprén gallér ami a kabátra megy no ez irtó kényelmes szellős és jó is de a felhúzáskor szakad szét a neoprén mint egy török zokni.Most vettem egy bőr shoxost az feszes és tartósabbnak néz ki de a varása így is megnyomja picit a bőröm.
ha nyerek a lottón akkor alpinstars lenne minden göncöm és arai a sisakom.A motorom meg.. az isten tudja.Még jó,hogy nem nyerek sosem így nem fáj a fejem az ilyen gondok miatt
mondjuk nem tudom a diadora túrás csizmát csinál-e,de a sportosak 45000 ft-ba kerülnek.Hát a dzsekire 35000 nem tudom elég-e , de talán kordurából kapsz annyiért
Megyek meztelenül.Csúnya látvány leszek de talpig bőrben egy fia zipzár nélkül.Tiszta védelem.
Amúgy a tanknak mindegy van már rajta horpadás.Kéne píz visszahuzatni.
amúgy maradok textilben a pénzkészletem lecsökkent 80e re és még valami csizmaféle is kéne olyan rámás amit 2 ember rángat le rólam.
Diadora csizmákról vélemény?
Túrás nem kell a csilli vill szines és pláne fehér csizma.Még mindíg nem vettek fel rohamosztagosnak pedig cserkészbecszó jelentkeztem.
Hát most már lehet érdemes venni új ruhát magamra.Úgy tűnik megmaradok.
Talán eljutok a jövő héten a fokt-ba.Bár hogy 6.-ra magamra lesz e szabva azt kétlem.
Kesztyűvel voltam így.
Az első a boltban jó volt de kicsi lett görcsöltem benne mint egy óvodás.A második jó lett de téli így vastag szövetes mint egy öntőmunkásé a harmadik egy roleff nyári van rajta egy szar neoprén gallér ami a kabátra megy no ez irtó kényelmes szellős és jó is de a felhúzáskor szakad szét a neoprén mint egy török zokni.Most vettem egy bőr shoxost az feszes és tartósabbnak néz ki de a varása így is megnyomja picit a bőröm.
Asszem mehetek a superzone ba is de most nézem ott van elmebeteg nyitvatartási idő is Pl vasárnap.
Azok se rosszak.
ittan-e
link
Csak 35e ha van ócsóbb akkor hajrá.
80-bú csimma, gatya meg jakó izs?
hugyan?
Amúgy a tanknak mindegy van már rajta horpadás.Kéne píz visszahuzatni.
amúgy maradok textilben a pénzkészletem lecsökkent 80e re és még valami csizmaféle is kéne olyan rámás amit 2 ember rángat le rólam.
Diadora csizmákról vélemény?
Túrás nem kell a csilli vill szines és pláne fehér csizma.Még mindíg nem vettek fel rohamosztagosnak pedig cserkészbecszó jelentkeztem.
Talán eljutok a jövő héten a fokt-ba.Bár hogy 6.-ra magamra lesz e szabva azt kétlem.