Béla királlyal micsoda móka lett volna...Bááár szerintem Roli is unta néha a csiga speed limitet , a kanyarodást meg úgy mutatom be mintha nyerges MAN lenne a seggem alatt (lassan és nagy ívben )
Sárga bizony,csővázas!
Én egy antracitszürke SV-vel jöttem.(sejtettem,hogy Te voltál,mert tegnap szervezkedtetek pilisi gurulás ügyében.Gondoltam összejött....)
Kezdjünk egy fixálást a 6-ai túrával kapcsolatban! A pontos start akkor 9:30 Váci úti tecsó?
Elkezdek egy listát, és aki jön írja bele a nevét! Nem azért mert mekkora szervező arc vagyok, hanem mert tisztázzuk le, hogy mindenkinek minden egyértelmű legyen!
Akkor ide a neveket!
6-ai túra résztvevői:
budmyke +1 utas
Zoli32 (ha odtalál)Azt a 3 egyformanevű családtagot nem ismerem mögöttem
gyroli (ha nem esik az eső)
xy
xy
ha figyelmesen olvasod az első levelemet így kezdtem : barátom láncot+fogaskerekeket cserélne az sv650-en. nem nekem kell. enyémben 9000 km van jelenleg. az övé 2006-os és kb. 25 000 km van benne ha jól emlékszem. neki kellett volna a pontos adat a láncról és a fogaskerekekről.
Nem szeretem széthajtani a gépet.
Csak azt bánom, hogy nem arra jöttünk vissza amerre mentünk.
Nem akadt meg rajta a szemem.
Béla királlyal micsoda móka lett volna...Bááár szerintem Roli is unta néha a csiga speed limitet , a kanyarodást meg úgy mutatom be mintha nyerges MAN lenne a seggem alatt (lassan és nagy ívben )
Én egy antracitszürke SV-vel jöttem.(sejtettem,hogy Te voltál,mert tegnap szervezkedtetek pilisi gurulás ügyében.Gondoltam összejött....)
Persze, továbbra sem tudok kanyarodni, dehát mindent nem lehet...
Citi: Kb. 20 SV-st számoltam össze minimum aki szembejött/előzött stb...Lehettél köztük simán
zsír képek lettek, éjjel munka közben dobok fel párat.Most ledőlök, mert az elmúlt 30egynéhány órában nem jutott idő alvásra
Kezdjünk egy fixálást a 6-ai túrával kapcsolatban! A pontos start akkor 9:30 Váci úti tecsó?
Elkezdek egy listát, és aki jön írja bele a nevét! Nem azért mert mekkora szervező arc vagyok, hanem mert tisztázzuk le, hogy mindenkinek minden egyértelmű legyen!
Akkor ide a neveket!
6-ai túra résztvevői:
budmyke +1 utas
Zoli32 (ha odtalál)Azt a 3 egyformanevű családtagot nem ismerem mögöttem
gyroli (ha nem esik az eső)
xy
xy
Mivel voltál?
Zsír volt!
köszönöm, hogy beleszóltál. tényleg drágák itt a cuccok de legalább tudja az ember miből milyen és mekkora kell. mégegyszer köszönöm .