Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem baj,pihentesd csak a lábadat,hogy 6-ára rendben legyen!
Vááááááá én meg egész nap lépcsőt javítottam,füvet nyírtam és lábat pihentettem.
Intettél,rendes SV-shez illően...
Zsír volt az!
Nem szeretem széthajtani a gépet.
Csak azt bánom, hogy nem arra jöttünk vissza amerre mentünk.
És intettem legalább?
Nem akadt meg rajta a szemem.
Hú,már csak két hely van?!
sárga és csővázas és b***ki olyan tiptop állapotban van, mintha most gurult volna ki a szalonból .Nem is láttam még ilyen tiszta motort .....
bakker, ha nem 4kor hívlak, hanem délelőtt

Béla királlyal micsoda móka lett volna...Bááár szerintem Roli is unta néha a csiga speed limitet , a kanyarodást meg úgy mutatom be mintha nyerges MAN lenne a seggem alatt (lassan és nagy ívben )
Sárga bizony,csővázas!
Én egy antracitszürke SV-vel jöttem.(sejtettem,hogy Te voltál,mert tegnap szervezkedtetek pilisi gurulás ügyében.Gondoltam összejött....)
Roli ez nagyon fain volt!

Persze, továbbra sem tudok kanyarodni, dehát mindent nem lehet...

Citi: Kb. 20 SV-st számoltam össze minimum aki szembejött/előzött stb...Lehettél köztük simán

zsír képek lettek, éjjel munka közben dobok fel párat.Most ledőlök, mert az elmúlt 30egynéhány órában nem jutott idő alvásra
Igazad volt a beálítással kapcsolatban, ma szivató nélkül indítottam, pöccre röffent.
Sziasztok!

Kezdjünk egy fixálást a 6-ai túrával kapcsolatban! A pontos start akkor 9:30 Váci úti tecsó?

Elkezdek egy listát, és aki jön írja bele a nevét! Nem azért mert mekkora szervező arc vagyok, hanem mert tisztázzuk le, hogy mindenkinek minden egyértelmű legyen!

Akkor ide a neveket!

6-ai túra résztvevői:
budmyke +1 utas
Zoli32 (ha odtalál)Azt a 3 egyformanevű családtagot nem ismerem mögöttem
gyroli (ha nem esik az eső)
xy
xy
akkor már hülye is vagyok.....vagy eddig is.....
Tegnap kiírtuk.
Ha sárga volt akkor valószínű.
Mivel voltál?
elugrottam volna én is .....egész nap itthon punnyadtam....
Te jöttél szembe(Pest felé)Békásmegyer magasságában 5:23-kor?
Az S-es 14-44 108, az N-es 15-45 110. Az első kettő a lánckereke a harmadik szám a lánchosszt jelöli.
Zsékettővel megjártuk visegrádot.
Zsír volt!
semmi gond, megnéztem a link-et amit Zoli írt. szerintem ott mindent megtalálunk. azért köszönöm.
szia !
köszönöm, hogy beleszóltál. tényleg drágák itt a cuccok de legalább tudja az ember miből milyen és mekkora kell. mégegyszer köszönöm .
látod, nem olvastam el pontosan illetve nem emlékeztem most rá, igazad van bocs...
ha figyelmesen olvasod az első levelemet így kezdtem : barátom láncot+fogaskerekeket cserélne az sv650-en. nem nekem kell. enyémben 9000 km van jelenleg. az övé 2006-os és kb. 25 000 km van benne ha jól emlékszem. neki kellett volna a pontos adat a láncról és a fogaskerekekről.
jó, megnyugtatlak.....
Sanyiiii! Szeptemberben benéznék egy teljes átnézésre a kétkerekűmmel! Csak szeretnék megnyugodni, hogy minden rendben-e vele!