Ohhhh yessssss.Himba nékűű.Csak feljebb kő tenni az akksit és fargni az akksidobozon.
Bútorasztalosok előnyben.
És kell egy hosszabb alsó csavar meg anya.Megfelekő erősségű tehát nem brico,tesco,praktiker hanem motorkerékpár szerkezeti csavar.
Én csak DID-t és vagy JT vagy Sunstar kereket forgalmazok mert azokra eddig nem volt panasz és megbízhatóak. Ha jó neki a gyári erősség azt 28000, ha erősebb kell azt 33000-ért tudok adni és a nálam vásárolt lánszettet 3500-ért felszerelem.
Ha jól tom minden motorkerékpárnál a váltót egy egységben helyezték el a blokk forgattyús házával így közös olajteknőt kapott.A ducatinak meg a harley tipusainak van külön váltó és motor.Bár lehet más tipus de a több 90% nak egyben van így egy olaj keni a váltót és a motor részeit is.
köszi a segítséget olaj ügyben.
főnökömnek egy Ducati Desmo RR je van, 10W50 et tesz bele,nekem is ezt ajánlotta, ha a 40 est cserélem 50 esre, hígabb az olaj?Előfordul hogy elkezdi enni?
A másik ami érdekel az a Váltóolaj.
köszi
szia !
barátom láncot+fogaskerekeket cserélne az sv650-en. did láncból + fogaskerékből milyen típust és méretet ajánlanál neki ? előre is köszönöm a segítséget a nevében.
Főidényben voltam az egész északi partot végigmentem egész Keszthelyig majd onnan fel a pályára.Mivel vasárnap lehetett a nyaralók már mozgolódhattak rendesen.Utána a pálya is horror volt rendesen.Lépésben haladtunk.
Tegnap voltam Fonyódon és teljesen barátságos volt a forgalom.Lehetett előzgetni is.Nyáron még az a szar,hogy tele van rendőrrel.Ősz az minden szempontból jobb.
Bútorasztalosok előnyben.
És kell egy hosszabb alsó csavar meg anya.Megfelekő erősségű tehát nem brico,tesco,praktiker hanem motorkerékpár szerkezeti csavar.
Kellene segítség, GsxR1000 K4 es hátsó villa himbával bemegy az SV650S K6 helyére?
Köszi
Max. csajt vinnék, azt meg inkább az ölemben, lehetőleg nem túl messzire, mert nem vagyok az a várakozós fajta
Messze?Martin?Me hovavalósi?Amúgy a szomszédba is Rajkán át kerülök E'van, imádok gurulni...
ezek szerint nincs külön váltóolaj az SV be?
milyen forgattyusház vagy mi?
Remélem az a duciba kell.
Ja ja , de akkor lábtartó is kellene az utasnak.
:-)
főnökömnek egy Ducati Desmo RR je van, 10W50 et tesz bele,nekem is ezt ajánlotta, ha a 40 est cserélem 50 esre, hígabb az olaj?Előfordul hogy elkezdi enni?
A másik ami érdekel az a Váltóolaj.
köszi
barátom láncot+fogaskerekeket cserélne az sv650-en. did láncból + fogaskerékből milyen típust és méretet ajánlanál neki ? előre is köszönöm a segítséget a nevében.
Alig várom:DD
De nem...
Remélem hétfőig feljavul.