Csalni fog, de kevesebbet mint most.....Egyébként a legtöbben kipróbálták már és annál maradtak viszont a 014-es talán nem a legjobb, igaz a D220-nál minden jobb.....
Köszi voltam náluk hááááát ez inkább csak készletsöprés a maradékból egy-egy darab Pl nem volt az öcsém méretére csak 1 féle sisak és még sorolhatnám.A Difi elég csalódás volt nem egy hűde anyag és pl a kabát ujjába belefért volna swacinéger 2x stb.A csizmát talán megnézem nálukk de az is árban elég kemény még akciósan is.
Tehát, ha bolt-on van akkor csak bolt-on mehet rá?Vagy édesmindegy?
Illetve ha rendszer kerül rá az változtat-e a hangján?Lóerőknél fontosabb a hang, mert gy.rolival gurulva azt vettem észre, h az egydobos kisSv mélyebb és d9rmögőbb +hangosabb volt...
Balu vazze, má bánom, h nem az egrusokra szavaztam...Lehet egy próbát megért volna
SV650 K3-tól rakott már valaki 120/60 helyett 120/70 -es első gumát? Jó az? változott az irányíthatóság? Még a gyári D220-as van elöl azt akarom lecserélni mert kaptam egy 120/70 es Bridg. Battlax BT014-et ,elég jó állapotút. km óra csalni fog 1 kicsit nem?
Hali!
Az oktatás reggel 8-13 óráig tart.Előtte gyülekező pesten a Fradi pálya előtt 7-kor.Indulás 7.15-kor Kakucsra.
Egyéb infó itt és gyere,ha szeretnél rossz biztos nem lesz : http://www.motorozz.hu/main.pl...
A gyertyáim 2 hónapja lettek kicserélve amikor az aksim szarakodott. Én a szivatót sosem húzom tökig hátra hanem kb félig és egy kis gázfröccs hidegen. Ha meleg már, akkor nem kell. Úgy szabályzom a szivatót, hogy a fordulat ne menjen 3000-ig vagy fölé. Én olyan 1500 - 2500 között melegítem a gépet.
Jelen állapot szerint csak egy fűthető Saito markolatom van, de az nem olcsó.......ilyesmit amíg a bolt nem nyílik meg csak rendelésre hozok, kinézed valahol és megmondom mennyiért tudom adni.....
Én meg voltam tennap az érdi Foktban, próbáltam egy cordura, meg egy bőrjakót.
Tudnak ezek valamit, mert ilyen kényelmes ruhák még sosem voltak rajtam. A bőr is rohadt kényelmes volt, lehet benne mozogni, végre nem rövid az ujja , fantastic.
Ha lenne még a méretemben akciós bőrnaci (csak XXXl-es van), meg is venném 100ezerért a jakót.
Valahonnan kéne szerezni egy jóárasított Bering bőrnacit.
Voltam a superzone-ban.Szép is,jó is,olcsó is csak egyik sem ment rám.
Mootoroscsávók legyenek gizdák alapon van ruhájuk.Csizmaszerű volt csak a raktáros nem volt ott így a 46-osba beleugrottam lábam belement de a zipzárt felhúzni esélyem se volt a 47-est meg a raktáros tudja csak hogy van e.
No eddig jutottam.
Én meg nyáron 30 fok környékén tapasztaltam indítási nehézségeket. Aztán rákérdeztem a Sanyinál, aki felvilágosított, hogy a motor keverékképzése a német éghajlati viszonyokhoz van állítva (mivel magyarországi), emiatt a keverék benzinben dúsabb, mint az olasz gépeknél.
Nekem eddig az volt a szokásom , hogy télen nyáron koppanásig a szivatót , ezért idndult nyáron egy kicsit nehezen.
Azóta melegben mindig csak egy leheletnyi szivatót adok neki és pöcc-röff.
Amúgy lehet, hogy már a gyertyáid sem az igaziak.
http://shox.hu/cikkmutat.php?i...
szeintem érdemes megnézni.
Tehát, ha bolt-on van akkor csak bolt-on mehet rá?Vagy édesmindegy?
Illetve ha rendszer kerül rá az változtat-e a hangján?Lóerőknél fontosabb a hang, mert gy.rolival gurulva azt vettem észre, h az egydobos kisSv mélyebb és d9rmögőbb +hangosabb volt...
Balu vazze, má bánom, h nem az egrusokra szavaztam...Lehet egy próbát megért volna
SV650 K3-tól rakott már valaki 120/60 helyett 120/70 -es első gumát? Jó az? változott az irányíthatóság? Még a gyári D220-as van elöl azt akarom lecserélni mert kaptam egy 120/70 es Bridg. Battlax BT014-et ,elég jó állapotút. km óra csalni fog 1 kicsit nem?
Várom az észrevételeket. THX!
Az oktatás reggel 8-13 óráig tart.Előtte gyülekező pesten a Fradi pálya előtt 7-kor.Indulás 7.15-kor Kakucsra.
Egyéb infó itt és gyere,ha szeretnél rossz biztos nem lesz :
http://www.motorozz.hu/main.pl...
A csütörtök és a péntek lehet,hogy jó.Melyik húscafatoló egységben keresselek?
Ja és te motorral jössz?Mert meg akarom nézni a puig plexidet.
A használati utasítás szerint tökig hátra kell.
Tudnak ezek valamit, mert ilyen kényelmes ruhák még sosem voltak rajtam. A bőr is rohadt kényelmes volt, lehet benne mozogni, végre nem rövid az ujja , fantastic.
Ha lenne még a méretemben akciós bőrnaci (csak XXXl-es van), meg is venném 100ezerért a jakót.
Valahonnan kéne szerezni egy jóárasított Bering bőrnacit.
Mootoroscsávók legyenek gizdák alapon van ruhájuk.Csizmaszerű volt csak a raktáros nem volt ott így a 46-osba beleugrottam lábam belement de a zipzárt felhúzni esélyem se volt a 47-est meg a raktáros tudja csak hogy van e.
No eddig jutottam.
Nekem eddig az volt a szokásom , hogy télen nyáron koppanásig a szivatót , ezért idndult nyáron egy kicsit nehezen.
Azóta melegben mindig csak egy leheletnyi szivatót adok neki és pöcc-röff.
Amúgy lehet, hogy már a gyertyáid sem az igaziak.
link
SlipOn: rugóval rögzítik az összekötő csővel
BoltOn: csavarokkal rögzítik az összekötő csővel