Az apróba a kipufogóknál láttam 1pár triovál bódis dobot.Egy kis átalakítással biztos fel lehetne rakni és brutál hangja lenne az sv-n..Kérdezz utánna ha érdekel.
Basszus... majdnem elkéstem ma a melóból, mert nem akart indulni a moci. 13 fok volt kint és most kivételesen nem toltam be zárt helyre, csak egy tető volt fölötte. 4-5 önindítózás után kapta el... Annyira nem akart indulni, hogy a gázadásra sem reagált. Mentem vele 40 km-t 8 óra meló és a meló végén elsőre indult. Szerintetek mit csináljak reggelente vele, ha esetleg ez még 1x előfordulna?
Már tavaly ledöbbntem ezen a videon.Viszont ahogy nézem a robis csóri igen nagy hibát követett el.Egyszerűen nem vette észre hogy 3 méterre tőle dohogy az a bazi nagy kamion.
A kamionosnak esélye sem volt ,szerintem nem is látta hogy megy előtte és hogy simán sávot akar váltani a robis.A többi meg egyenes következmény.Nem hiába verték belénk hogy sas hátra nem csak tökörből index majd tükör és mégegy hátranézés és csak utána megyek.
igazábol mikor belinkeltem gondoltam törlöm, de ha nem figyel ránk senki mert 2 kerekünk van akkor mi figyeljünk oda jobban 2* jobban szerintem
én tuti figyelek rájuk, még ha R1 el az M3 ason a kollegám és köztem haladt el a srác vagy lány a felezőn, nem lassan.
komoly a téli menet, tetszik, de gondolom észnél kell lenni jobban mint esős úton.
Viszont találtam egy durva vidit, http://sportmotor.hu/motoros_v...
én is Kamion sofőr vagyok, mármint 40 tonnás pótos vasat hajtok melóba vassal megrakva.ugy vigyázok a motoros kollégákra mint a szememre.
Elvileg úgy kéne, de főleg ha tényleg mész néha vele télen akkor mindegy.....én télen közel 5000-et mentem, ha ilyen lesz a következő tél is mint az elmúlta akkor remélem szintén meglesz: http://sportmotor.hu/motoros_v...
egy másik kérdés, érdemes e ugy letenni télire a mocit hogy elötte olajat cserélek? ha csak melóba járok vele akkor is októberig cca 600 km ha meg belehuzunk még idén akkor már holnap kellene
ami előnyömre válik hogy van a ház alatt egy 60 nm es pince ahol be tudom indítani hetente, és 25-30 fok melegbe van télen tárolva.
Az a csavar nem laza!Az együtt forog a tengellyel!(Alapjárati motor tengelye,nehogy el kezd húzgálni!)A v2 zajosabb mint a sor négy,az enyémnek is kezd már szelep hangja lenni egy kicsit!(56e km.!)
hát egyedi hangja van ,olajtól is függ és a szelephangot lehet hallani picit.A gixxeres haverom azt mondta ,hogy tiszta csendes mit akarok. pedig az övé sor 4 és tipp topp kis ezredes
szia
Beindítod, és amit írtam melyik nyíláson benyulsz, tudsz gázt huzni neki a kis karon, fölötte van egy csavar ami szerintem laza, bár lehet hogy ugy jó ahogy van.
Ami még zavar hogy cicergő hang hallatszik menet közben, meg álló helyzetbe.Ami csak lehet hogy engem idegesít
Az apróba a kipufogóknál láttam 1pár triovál bódis dobot.Egy kis átalakítással biztos fel lehetne rakni és brutál hangja lenne az sv-n..Kérdezz utánna ha érdekel.