Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát akkor énis megnézem...
Éppa napokban néztem én is, a sztori ugyanaz, és én se tudom, h mi az és, h jó-e az úgy
Sziasztok,
Volna egy problémám.
Ha a váz bal oldalán benézek a legfölső kivágáson,ahol lehet látni egy pici szilikon csővet aminek le van zárva a vége,
Na igy hosszú lesz.
keresek erről a dologról képet.
Aki szerelt már sv650 2006 os Injektort, majd tud válaszolni.
A lényeg hogy van egy csavar ami szerintem nincs meghuzve, de lehet hogy ugy kell lógnia gyárilag.
Kép ha lesz belinkelem
köszi
Akkor hozd el,megnézem és ha zsír megbeszéljük mi legyen.
Köszi
Egész eccerüjen naccerü az M3,soha nem vennék mást! Sajna a vasárnap nekem nem jön össze, más, de motoros progi lesz helyette! Sajnálom a dolgot, de, ha a másikon nem vagyok ott, ugyan ez a helyzet! Maradt a fej v írás, így jött ki! Aki ott lesz mindenkinek széles utat, jó turázást, sok kellemes emléket! Ha jól sikerült esetleg hónap vége felé 1 kissebb vasárnap délutáni Dobogókőt öszeszerveznék, arra már csak elmegyek ha én szervezem!?
Jaéspersze köszi, örülök,h rád hallgattam
Sanya!

Kib***ttul bejön ez az M3...Vag csak mérföldekre van a gyári gumától? ....Olyan érzés a gyári után, mintha valami folyamatosan fogná a hátsót és nem megy sehova oldalra...

A gugli találatai szerint bátran lehet döntögetni vele, szal ha szerdán nem lennék már Bécsben, Kakucs lenne a következő állomás.Majd legközelebb.
Magamnak hoztam de 2 hét és itt a másik ha rendelem úgyhogy nem zárkózom el semmitől.
Kéredés hogy jók e.De megyek a héten asszem holnap és megsasolom.
Szerdán nem akar jönni senki Kakucsring pálya motoros oktatásra?
http://www.motorozz.hu/main.pl...
Megköszönöm,ha elhozod.Egyébként eladó a cucc vagy ez a tied saját használatra?
Bocs,hogy elköltöztettelek
A lényeg,hogy gyere és guruljunk.
A Superzone-ban nagyon olcsón dobálják a 2008-as Berik, Arlen Ness cordurákat, ha jól tudom a jakók 20-ért mennek.
Nem gond elfér valahol.
Kár.Majd később.Asszony meg vágja a dógokat rendesen.
hatodikán Lengyelországban leszek (vagy úton hazafelé) :-/
tsanyi köszi szépen mindent, szuper lett a vas! sokkal finomabban kezelhető, az összes olyan nyűgje elmúlt, amit én eddig betudtam a V2-nek :). Alapjáratról szépen indul, most már nem is durrog, finomabb a terhelésváltás, szebben adagolható a gáz, stb. Mikor megérkeztem haza, a feleségem azt mondta, hallotta hogy jön egy motor, de sokkal (idézem) _harmonikusabb_ hangja volt mint az enyémnek, ezért azt hitte nem én vagyok. ...Mondjuk ő speciális eset, fülre megmondja hogy az udvarra 650-es vagy 1000-es SV jött - van mindkettő itt -, és párszáz méterről megkülönbözteti a gixert a fullidomos mű-gixer bandittól :-))
Gyere! Kezdetektől lesz jó!
Odzsee benézte, sosem laktam Pásztón. :D Hatvan mellől támadok, for your information. Közben arra jutottam, ha úgy jön ki a lépés, elgurulok én is Újpestre a meeting pointra. De ezt majd előző nap tisztázom Odzseeval.
Zoli32!

A pár oldallal hátrébb lévő DRZ kinézetű váltókarod megvan még?Ha igen hozd el lécci a túrára,mert megnézném.Nekem is kéne valami váltókar,mert az enyémet letörtem és most egy csavar van a helyén.
Ha Neki nem gond lakjon ott továbbra is....
6-ai túra résztvevői:
budmyke +1 utas
Zoli32 (ha odtalál)Azt a 3 egyformanevű családtagot nem ismerem mögöttem
gyroli (ha nem esik az eső)
Janó
wEs
Odzsee
Kori(Pásztón becsatlakozik)Kori barátom ott lakik,ezért ő ott csatlakozna hozzánk,ha nem gond.Megállnánk ott egy kúton a főút mellett.
6-ai túra résztvevői:
budmyke +1 utas
Janó
wEs
6-ai túra résztvevői:
budmyke +1 utas
Janó

További jelentkezőket várunk!
Sziasztok!

Kezdjünk egy fixálást a 6-ai túrával kapcsolatban! A pontos start akkor 9:30 Váci úti tecsó?

Elkezdek egy listát, és aki jön írja bele a nevét! Nem azért mert mekkora szervező arc vagyok, hanem mert tisztázzuk le, hogy mindenkinek minden egyértelmű legyen!

Akkor ide a neveket!

6-ai túra résztvevői:
budmyke +1 utas
Janó
xy