Sziasztok,
Volna egy problémám.
Ha a váz bal oldalán benézek a legfölső kivágáson,ahol lehet látni egy pici szilikon csővet aminek le van zárva a vége,
Na igy hosszú lesz.
keresek erről a dologról képet.
Aki szerelt már sv650 2006 os Injektort, majd tud válaszolni.
A lényeg hogy van egy csavar ami szerintem nincs meghuzve, de lehet hogy ugy kell lógnia gyárilag.
Kép ha lesz belinkelem
köszi
Egész eccerüjen naccerü az M3,soha nem vennék mást! Sajna a vasárnap nekem nem jön össze, más, de motoros progi lesz helyette! Sajnálom a dolgot, de, ha a másikon nem vagyok ott, ugyan ez a helyzet! Maradt a fej v írás, így jött ki! Aki ott lesz mindenkinek széles utat, jó turázást, sok kellemes emléket! Ha jól sikerült esetleg hónap vége felé 1 kissebb vasárnap délutáni Dobogókőt öszeszerveznék, arra már csak elmegyek ha én szervezem!?
Kib***ttul bejön ez az M3...Vag csak mérföldekre van a gyári gumától? ....Olyan érzés a gyári után, mintha valami folyamatosan fogná a hátsót és nem megy sehova oldalra...
A gugli találatai szerint bátran lehet döntögetni vele, szal ha szerdán nem lennék már Bécsben, Kakucs lenne a következő állomás.Majd legközelebb.
tsanyi köszi szépen mindent, szuper lett a vas! sokkal finomabban kezelhető, az összes olyan nyűgje elmúlt, amit én eddig betudtam a V2-nek :). Alapjáratról szépen indul, most már nem is durrog, finomabb a terhelésváltás, szebben adagolható a gáz, stb. Mikor megérkeztem haza, a feleségem azt mondta, hallotta hogy jön egy motor, de sokkal (idézem) _harmonikusabb_ hangja volt mint az enyémnek, ezért azt hitte nem én vagyok. ...Mondjuk ő speciális eset, fülre megmondja hogy az udvarra 650-es vagy 1000-es SV jött - van mindkettő itt -, és párszáz méterről megkülönbözteti a gixert a fullidomos mű-gixer bandittól :-))
Odzsee benézte, sosem laktam Pásztón. :D Hatvan mellől támadok, for your information. Közben arra jutottam, ha úgy jön ki a lépés, elgurulok én is Újpestre a meeting pointra. De ezt majd előző nap tisztázom Odzseeval.
A pár oldallal hátrébb lévő DRZ kinézetű váltókarod megvan még?Ha igen hozd el lécci a túrára,mert megnézném.Nekem is kéne valami váltókar,mert az enyémet letörtem és most egy csavar van a helyén.
6-ai túra résztvevői:
budmyke +1 utas
Zoli32 (ha odtalál)Azt a 3 egyformanevű családtagot nem ismerem mögöttem
gyroli (ha nem esik az eső)
Janó
wEs
Odzsee
Kori(Pásztón becsatlakozik)Kori barátom ott lakik,ezért ő ott csatlakozna hozzánk,ha nem gond.Megállnánk ott egy kúton a főút mellett.
Kezdjünk egy fixálást a 6-ai túrával kapcsolatban! A pontos start akkor 9:30 Váci úti tecsó?
Elkezdek egy listát, és aki jön írja bele a nevét! Nem azért mert mekkora szervező arc vagyok, hanem mert tisztázzuk le, hogy mindenkinek minden egyértelmű legyen!
Akkor ide a neveket!
6-ai túra résztvevői:
budmyke +1 utas
Janó
xy
Volna egy problémám.
Ha a váz bal oldalán benézek a legfölső kivágáson,ahol lehet látni egy pici szilikon csővet aminek le van zárva a vége,
Na igy hosszú lesz.
keresek erről a dologról képet.
Aki szerelt már sv650 2006 os Injektort, majd tud válaszolni.
A lényeg hogy van egy csavar ami szerintem nincs meghuzve, de lehet hogy ugy kell lógnia gyárilag.
Kép ha lesz belinkelem
köszi
Köszi
Kib***ttul bejön ez az M3...Vag csak mérföldekre van a gyári gumától? ....Olyan érzés a gyári után, mintha valami folyamatosan fogná a hátsót és nem megy sehova oldalra...
A gugli találatai szerint bátran lehet döntögetni vele, szal ha szerdán nem lennék már Bécsben, Kakucs lenne a következő állomás.Majd legközelebb.
http://www.motorozz.hu/main.pl...
A lényeg,hogy gyere és guruljunk.
A pár oldallal hátrébb lévő DRZ kinézetű váltókarod megvan még?Ha igen hozd el lécci a túrára,mert megnézném.Nekem is kéne valami váltókar,mert az enyémet letörtem és most egy csavar van a helyén.
budmyke +1 utas
Janó
wEs
Odzsee
Kori(Pásztón becsatlakozik)Kori barátom ott lakik,ezért ő ott csatlakozna hozzánk,ha nem gond.Megállnánk ott egy kúton a főút mellett.
budmyke +1 utas
Janó
wEs
budmyke +1 utas
Janó
További jelentkezőket várunk!
Kezdjünk egy fixálást a 6-ai túrával kapcsolatban! A pontos start akkor 9:30 Váci úti tecsó?
Elkezdek egy listát, és aki jön írja bele a nevét! Nem azért mert mekkora szervező arc vagyok, hanem mert tisztázzuk le, hogy mindenkinek minden egyértelmű legyen!
Akkor ide a neveket!
6-ai túra résztvevői:
budmyke +1 utas
Janó
xy