Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt érdemes lenne felhívni
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Nemtudom mit csináljak... Ha megcsinálom akkor a legolcsóbban kellene kijönni, mert a biztosító totálkárra vette a motort vagyis ha ezzel még közlekedni fogok és esetleg lesz egy ugyan ilyen esetem akkor többet NEM fizet a biztosító, mivel szerintük ez a motor már nem létezik mert kifizettek rá egy totálkárt. Szóval nem kapnék semmit, az mellékes, h gazdasági totálkáros ugye (simán javítható csak nem éri meg új cuccokkal) Elég szar helyzet ez, komolyan néhány törvény egyenesen ellenünk van ebben az országban
Az új szár 38000/db és a javítás 8-10000/db állapottól függően.
Nu jóóó8.
Menek aludni, reggel 5 kor kelek.
Majd akkor Szombat estig összeírunk itt hogy kik is jönnek.
BB
HI,mindenkinek! Odzsee, haholnap időbe vagy felém csörgess 17.30-18.00 körül végzek! PICI GURULÁS BELEFÉR!
írj ide inkább! vadaszpeti@freemail.hu
Ott megbeszéljük
jah. na szoval akkor mennyit kérnél még érte ?
Nem még... de ugyan ilyen karcmentesem volt tegnap még
rendben S
irtam, megkaptad ?
ok. itt van nekem is a fénykép az adatlapomon, ugyan olyan a kipuff, mint ott. 2honapos lehet a kép. írok most mailt
Jó... lehet javítható. És mennyibe kerül azt kiegyenesíteni kb? Mennyi lenne 2 új szár kb? Megér az a 2 görbe komplett 35 ezret?
Szerintem szombat estére már mindenki tudni fogja,hogy jön-e vagy nem.Mondjuk este 9-ig (akit érdekel a dolog) beírhatná ebbe a fórumba,hogy hogyan döntött.

6-án reggel lehetne gyülekezni "akárhány" órától (kinek hogy tetszik) és az indulás 9:30-kor lenne.
Ott az oldalamon az emil címem, küldj képet meg énis küldök és majd ott megbeszéljük. Ebknt NEKEM sokat nem ér a gyári kipuff, van asszem itt fen 8-10e ftért. Mondjuk lehet már egy vagyont is adna érte egy esés után... én nem. Na majd megbesz...
A Sugó-ék láttak már biztos néhány telót és meg tudják mondani javítható-e.......gondolom....
Nemláttam sajna... annyira nincs közel Baja, h leugorjak megnézni találomra. De javítani gondolom csak akkor nem lehet már, ha meg is rogyott az anyag
hát figyelj, ha adom a gyárit, szép csilli villi... nem szeretnék sokat adni... nem vagyok most olyan helyzetben. Mondj egy osszeget, és mondom, hogy ok, vagy nem ok . ok ?
A görbét ha nem puklis tudjuk javíttatni nem soké'...
Jobb-e? A gyárinak nincs hangja ugye. Ezzel meseszép dörmögős hangja van 5E től jön a jó mély ropogós hang, a motorfék tetszik a legjobban vele... ezért is nem akarom annyira eladni. De neked mit érne kb?
aha, jobb hangja van, mint a gyárinak ?
Komáromba jár haverom elég sűrün, a kipuffnak márkája nemnagyon van... vagyis én nemlátok. azzal van lefényképezve az oldalamon az SV, nézdd meg
a jobbos teló alja (az alu rész) az eltörött a szimeringnél, szóval a jobbos az kompletten kell, a balosba talán elég a szár
már ne haragudj meg de a link be lemezeket árulnak az e-buy on
Teljes teló kell vagy csak valamelyik része?