Nemtudom mit csináljak... Ha megcsinálom akkor a legolcsóbban kellene kijönni, mert a biztosító totálkárra vette a motort vagyis ha ezzel még közlekedni fogok és esetleg lesz egy ugyan ilyen esetem akkor többet NEM fizet a biztosító, mivel szerintük ez a motor már nem létezik mert kifizettek rá egy totálkárt. Szóval nem kapnék semmit, az mellékes, h gazdasági totálkáros ugye (simán javítható csak nem éri meg új cuccokkal) Elég szar helyzet ez, komolyan néhány törvény egyenesen ellenünk van ebben az országban
Szerintem szombat estére már mindenki tudni fogja,hogy jön-e vagy nem.Mondjuk este 9-ig (akit érdekel a dolog) beírhatná ebbe a fórumba,hogy hogyan döntött.
6-án reggel lehetne gyülekezni "akárhány" órától (kinek hogy tetszik) és az indulás 9:30-kor lenne.
Ott az oldalamon az emil címem, küldj képet meg énis küldök és majd ott megbeszéljük. Ebknt NEKEM sokat nem ér a gyári kipuff, van asszem itt fen 8-10e ftért. Mondjuk lehet már egy vagyont is adna érte egy esés után... én nem. Na majd megbesz...
hát figyelj, ha adom a gyárit, szép csilli villi... nem szeretnék sokat adni... nem vagyok most olyan helyzetben. Mondj egy osszeget, és mondom, hogy ok, vagy nem ok . ok ?
Jobb-e? A gyárinak nincs hangja ugye. Ezzel meseszép dörmögős hangja van 5E től jön a jó mély ropogós hang, a motorfék tetszik a legjobban vele... ezért is nem akarom annyira eladni. De neked mit érne kb?
http://www.kepesmotor.hu/motor...