Jahh én írtam, hát mivel már csak a sportdob van így nem szivesen adnám el mert nagyon szép dörmögős V2es hangja van De a fő célom a motort eladni (vagy megcsináltatva vagy így törve), szóval eladhatom gyárival is... Mit fizetsz rá?
Bocsi hogy beleszólok.De ezt inkább nem raknám meg.Nem tom hogy van de nem úgy néz ki aminél az előfeszítésen kívül lehet állítani mást is akkor meg akár maradhat a régi is.Ha lehet állítani a húzó és nyomó csillapítást is akkor nem szóltam.De ha már öhlins akkor legalább egy gáztartályost kéne.
Zsír ez!
Én is néztem a skorpiót, de nem volt elég passzentos.
Nadrágból is inkább szűkebb szabásút kerestem.
Egyébként az érdi Fokt-ban fogom megvenni, mert már leboltoltam a tulajjal, hogy ad 10% kedvezményt.
Az az egy gond, hogy csak rendelésre hozza.
Voltam ma a Superzone-ban is. Nem tom hogy csinyálják ezeket az Arleneket, egy se volt jó.
Ami derékban meg mellben jó lenne, az izomból feszül a vállamon, meg rövid az ujja.
A Bering meg olyan, mintha rámöntötték vóna.
Ma felhívtam egy pár motorbontót és kerestem ER6, Z750, 2007es Hornet, FZ6N vagy ilyesmi első lámpát és sehol sincs, minden csak rendelésre és min 50E ft Ilyet akarok, de a gyári SV bazze csak 20e ft... lehet mégis az lesz?
Hja.Nekem is.Maradt a skorpio.Jó lssz az de még varrónénihez kell vinni me hosszú az ujja.
Nadrágot meg a csávó rámadott egy ilyen king size méretű ogréra valót mondom nagy lesz és háttt..... nem.
Izé viszont 62e be kerül így jelen pillanatnyilag lemondtam ról majd ha lesz lé.Vagy keresek valmi jóárasabb terméket.még nem tudom.
érdekes hogy a foktnál nem lehet kártyával fizetni.
Gixxer rugóstagot meg a sugo motorsnál lehet kapni elég jó áron de érdemes az elejével összehangolni mert amúgy kutyagumit sem ér.
Nem kérdeztél rá?
Én is néztem a skorpiót, de nem volt elég passzentos.
Nadrágból is inkább szűkebb szabásút kerestem.
Egyébként az érdi Fokt-ban fogom megvenni, mert már leboltoltam a tulajjal, hogy ad 10% kedvezményt.
Az az egy gond, hogy csak rendelésre hozza.
http://www.ohlins.com/Our-prod...
Egyébként már eldöntöttem: 11390. hozzászólás
link
Mekkora méretet keresel?
Milyen árfekvésben?
Ujjat vagy használtat is?
Ami derékban meg mellben jó lenne, az izomból feszül a vállamon, meg rövid az ujja.
A Bering meg olyan, mintha rámöntötték vóna.
Nadrágot meg a csávó rámadott egy ilyen king size méretű ogréra valót mondom nagy lesz és háttt..... nem.
Izé viszont 62e be kerül így jelen pillanatnyilag lemondtam ról majd ha lesz lé.Vagy keresek valmi jóárasabb terméket.még nem tudom.
érdekes hogy a foktnál nem lehet kártyával fizetni.
Gixxer rugóstagot meg a sugo motorsnál lehet kapni elég jó áron de érdemes az elejével összehangolni mert amúgy kutyagumit sem ér.