sziasztok.
nem rugdosom, nem anyázom, nem villog a sárga lámpa mert nem engedem kifogyni a nyálat.
az tény hogy szoktam rángatni a szarvát.
Vagyis átlagos és erösebb használás.
milyen tipus legyen és milyen számskála?
Texas 696241 négyzetkilométer ,Nevada 286367.Én nem tudok róla,hogy lenne akkora állam Amerikában,amely egyharmad akkora méretű volna mint Európa.....Alaszka a legnagyobb,1717852 négyzetkilométer,de ez is csak hatoda Európának.....
Mondjuk azért a fejlettebb motokerékpárra éhező közönség csak nyugaton van az Ukrán Észt Lett és a többi balkáni nem hiszem hogy sokat nyom a latba.Nameg a svédek hollandok stb.A 3 legnagyobb motorospiac a francia,német és olasz meg talán a spanyol.Ez azért a USA piacának max a töredéke lehet.
A magyarról meg jobb nem is beszélni.Csak New Yorknak akkora a lakossága mint egész magyarországnak Kb 10 millio.Akkor miről beszélünk.
Végreee egy év keresgélés után sikerült a Raptorhoz sérült sárvédőt szereznem itthonról..Íme az egyedi maszek műanyag hegesztés...Amit úgy csináltam hogy kb 1,5 cm-s drótokat forssztópákával hevítettem és így szépen belesüpped az anygba aztán csak össze kell húzni a helyén a múanyagot és így már az anyagban van a drótszál merevítés... ahol meg hiányzott oda vágtam egy darabot és az előbbi módszerrel helyére tettem..ja a fekete az pedig csak +ra ráolvasztottam hogy legyen mit simára csiszolni..jöhet a festés és meg sem látszik..ott mégegyszer már tuti nem törik el
nem rugdosom, nem anyázom, nem villog a sárga lámpa mert nem engedem kifogyni a nyálat.
az tény hogy szoktam rángatni a szarvát.
Vagyis átlagos és erösebb használás.
milyen tipus legyen és milyen számskála?
Csak a vezetési stílusára voltam kíváncsi.
Milyen olajat ajánlotok sv650 be 2006 os.
Holnap megyek venni 14450 km van benne.
Tipus és szám is érdekel.
Köszi
A magyarról meg jobb nem is beszélni.Csak New Yorknak akkora a lakossága mint egész magyarországnak Kb 10 millio.Akkor miről beszélünk.