Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sokat számít, hozzá írt cuccal tényleg érezhető a 650-nél főleg. Én 6 rugóért írok, de máshol ha pad van ennél sokkal több(ami természetes is). A környéketeken biztos van aki csinálja még ezt....illetve nem tudom....
kellene az a 100ft még...
Én tudok gixer telót eladót ami SV-be volt, nekem ajánlott egy gyerek, most, h össze van törve a motorom. 100Ért adta volna a 2 komplett telót kerék és fék nélkül + még valamilyen fejidom is
nagy kérdés!Most fontolgatom a sportlégszűrőt...mennyire érezhető a különbség a gyári és a sport között?Természetesen hozzá faragott vezérléssel.Megéri-e vagy nem.Minden tapasztalat érdekel.Az is hogy kb mennyiért állítják hozzá a vasat.
Beletolsz egy "őlinszet" azt csókolom.
nekem is kell gixxer teló!
A térd a legfázósabb.
Ja tényleg, meséltél is róla múltkor.Mennyibe volt?

Csak felsőtestet melegít?A térdeid nem szoktak fázni emiatt?Hol és ki csinál ilyet?

Csak felsőt egyébként fűthető kesztyűvel az exo2 nevű motyó tud...De az majd 90ruppó...
Ha nem esik az eső én tuti megyek vasárnap.
Tegnap úgyis szarrá Kakucsoltam magam.Konkrétan mindenemben izomláz van,jó lesz egy kis ülőgumó tornáztatás a hétvégén,mert tegnap nem sokat ültem rajta,inkább lógtam mellette a kanyarokban
Viszont a conti gumi és a gixxer teló teszi a dolgát,nem nagyon volt bizonytalan helyztem.
Végre sikerült eldönteni a ruhakérdést.

http://www.fokt.hu/index2007_i...

h
ttp://www.fokt.hu/index2007_i...
Mennyien lennénk?
Hány motorral haladnánk az uton?
Cirka itt!
Sziasztok,
Végre itthon, és csatlakozok a kis táborhoz.
A tura érdekel ha nem esik, vagy ha esik akkor is mentek?
Ma voltam Balassáig tgk val, nagyon jó az ut, bár van egy 10 km rázó amit csak láttam mert a légrugó csillapította, de szuper.
Merre van a Váci uti Tescó, már mint hogy ne kelljen sokat keresnem.
Valaki kérdezte itt a ruhafűtést....nekem van és egész jó........a hátproti helyére megy be és szivargyújtó aljzatról működik, nagyobb hidegben a ruha elejében használom.....gyakorlatilag sokszor ki kell kapcsolni mert rámsül -10°-ben is.....
namiva?.....újabban olvasol?
TÉNYLEG? Regeltem és be is léptem eleinte ott informálódtam és ha az ember ír valamit több nap mire válaszolnak ha egyáltalán válaszolnak ez az én tapasztalatom bocs h ez nem tetszik neked...
Nem leszek fáradt a szombati bulitól
Úgyhogy naná hogy megyek
Én örülnék neki!
Ha nem lesz más programja vagy túl fáradt a szombat esti bulitól akkor jön.
lófü*yit, elég ha a gázkart húzod
Ja tenyleg, mindig keverem...tudhatnam mar milyen gumim van
A "mi is"-ben a lányodat is beleérted?