Na de az se kevés... hozzáteszem nem értem h amerikában miért ennyivel olcsóbbak a cuccot olvastam egy cikket a 848as duciról és ott írták h kint amerikában 2,88 millió HUFnak megfelelő USD az ára míg itthon 4,77 millió HUF? és oda még ki is kell vinni... valamit nagyon tudnak az amcsik...
ilyen állapotú nincs rajt gumi ami a suzukinál 650 Huf K6-on volt javított de láthatóan olyan mintha gyári lenne szinte új, hétfőn rendelek hozzá gumit így 7000 gumival 8000...
Hát rápróbáltam az enyémre 04- jó minden sv re 03-asra másik kell az még asszem olcsóbb is de ugyanúgy fém.
Ha nagyon gáz egy szilikoncsövet rá lehet szerintem húzni.
Mi ez? DRZ váltó? :D
Az a gond, hogy a műanyag is tönkreteszi a csizmát, nem hogy egy fém, ami ráadásul még rövidebb is (plusz bevágódás).
Amúgy meg ez K4 utáni, az enyém meg K3-as.
Amcsiban 500 dolcsi körü van.
Amúgy a 03-as csak 7e körül van.
honnan veszed?
Lehet engem is érdekelne a Mátra túra.Még azon múlik mennyit javul a térdem egy hét alatt.
Peti!
Most már, hogy a nyarat tulképp végignyomtam, a Fuch olajat csak dicsérni tudom.És a fogyása is jelentéktelen.Mégegyszer kössz a tippet.
üdv:
G.
Ha nagyon gáz egy szilikoncsövet rá lehet szerintem húzni.
Az a gond, hogy a műanyag is tönkreteszi a csizmát, nem hogy egy fém, ami ráadásul még rövidebb is (plusz bevágódás).
Amúgy meg ez K4 utáni, az enyém meg K3-as.