Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért olcsóbb, mert Amerika egy állama akkora mint harmad Európa... És akkor hol van ehhez Magyarország?
Szerintem a regado es AFA nyomja a legobbet az arba nalunk.
Más adórendszer és más léptékű volumen.Amcsiban nem 50 duci fogy hanem 5550 fogy.Így más az ára mindennek.
Na de az se kevés... hozzáteszem nem értem h amerikában miért ennyivel olcsóbbak a cuccot olvastam egy cikket a 848as duciról és ott írták h kint amerikában 2,88 millió HUFnak megfelelő USD az ára míg itthon 4,77 millió HUF? és oda még ki is kell vinni... valamit nagyon tudnak az amcsik...
link

Amcsiban 500 dolcsi körü van.
ez minek az ára?
uhogy vannak árak és megjegyzem a suzukihoz NAGYON olcsó az alkatrész a konkurensekhez képest ezért veszek ezután is csak suzukit
97,148.46 HUF
úgyse tippel senki uh lelövöm több mint 148000 bruttó... páff mondom az igen miből van aranyból
de mondom a poént szerintetek mennyibe kerül suzukitól egy komplett benzinpumpa? várom a tippeket majdnek szívszélütést kaptam mikor megtudtam
Tudom mert megkérdeztem, igaz az ÁFA emelés előtt és akkor volt 16xxx bruttó azért írtam h kb 17000...
Na akkor emeljek a DRZ karon?
Amúgy a 03-as csak 7e körül van.
Tényleg 16... Ehh...
Valamit elnéztél, én legalább 12 bruttóra emlékszem.
Örülök hogy bevált :)
BENZINPUMPA nem kell valakinek...?
ebay
a gyári 14xxx + Áfa szal olyan 17000 körül...
csak?
honnan veszed?
ilyen állapotú nincs rajt gumi ami a suzukinál 650 Huf K6-on volt javított de láthatóan olyan mintha gyári lenne szinte új, hétfőn rendelek hozzá gumit így 7000 gumival 8000...
Asszem 8e körül.
Ezt a fajtát mennyiért tudod, ebayről van?
Sziasztok!

Lehet engem is érdekelne a Mátra túra.Még azon múlik mennyit javul a térdem egy hét alatt.

Peti!

Most már, hogy a nyarat tulképp végignyomtam, a Fuch olajat csak dicsérni tudom.És a fogyása is jelentéktelen.Mégegyszer kössz a tippet.
üdv:
G.
Hát rápróbáltam az enyémre 04- jó minden sv re 03-asra másik kell az még asszem olcsóbb is de ugyanúgy fém.
Ha nagyon gáz egy szilikoncsövet rá lehet szerintem húzni.
Mi ez? DRZ váltó? :D
Az a gond, hogy a műanyag is tönkreteszi a csizmát, nem hogy egy fém, ami ráadásul még rövidebb is (plusz bevágódás).
Amúgy meg ez K4 utáni, az enyém meg K3-as.