Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen érdekel?
Mert asszem hamarosan rendelnem kell.
Ez az tök tutin néz ki.
Elég nagy az a tesco parkoló...
Mennyi a váltókar, milyen állapotú és melyik évjáraté?
Az robogó lámpa volt :p
offtopic, de annyira k****a jó!

"Miért jó, hogy férfi vagyok?

Értek a focihoz.

Ötnapos nyaraláshoz elég egy kézitáska.

A telefonbeszélgetéseim fél percig tartanak.

Nem kell sorban állnom a mosdóhoz.

Egyedül ki tudok nyitni minden üveget.

Minden orgazmusom valódi.

Ha bírálják a munkámat, nem hiszem, hogy titokban az egész világ engem gyűlöl.

A legkisebb figyelmességért is külön köszönetet kapok.

Időt és pénzt takarítok meg azzal, hogy háromhetente, nagy tételben mosogatok.

Ha elfelejtenek meghívni valahova, az azt jelenti, hogy elfelejtettek meghívni, nem pedig azt, hogy utálnak és többet látni sem akarnak.

Nyaktól lefele nem kell borotválkoznom.

Egyik kollégám sem tud könnyekre fakasztani.

Ha 34 évesen egyedül élek, senki sem csodálkozik.

Le tudom írni a hóra a nevem sárgával.

Virággal mindent rendbe lehet hozni.

Nem kell mások érzései miatt aggódnom.

Ébren töltött időm 90 százalékában a szexre gondolhatok.

Hátramenetben parkolni gyerekjáték. (előremenetben is...)

Az előjáték nem kötelező.

Nem érzem úgy, hogy ki kell takarítanom, ha jön a villanyszámlás.

Fütyülök rá, ha nem veszik észre az új frizurámat.

Ha órákon át csendben nézem a tévét a haverommal, nem gondolok közben arra, hogy biztosan haragszik rám.

Nem kezdek szorongani, ha meglátom, mekkora egy kisbaba feje.

Ugyanannyi munkáért többet fizetnek.

Az ágyékomnak a közelébe se kerül forró gyanta.

Az ősz haj és a ráncok karakteresebbé teszik az arcomat.

A távirányító az enyém és csak az enyém.

Nem kell remegő izmokkal tartanom magam a nyilvános vécé ülőkéje fölött.

A beszélgetőpartnereim nem nézik a mellemet.

Ha óvszert vásárolok, a boltos nem próbál elképzelni meztelenül.

Ha nem hívom fel a haveromat a megbeszélt időben, nem szól a többi barátomnak, és nem próbálják közösen kideríteni, mi bajom lehet.

A diéta azt jelenti, hogy közepes adag krumplit eszem a hamburgerhez. "
mea culpa, én azt hittem erről a hétvégéről van szó

Akkor sajnos nekem ugrott.:(

Esetleg valaki mégis gurulna egyet a Mátrába szombaton, vasárnap?Vagy a kevésbé forgalmas hétfő délelőtt?
mi a fontossági sorrend? a gixer egy sokkal fejlettebb motor sportmotor és ez pénzben is megnyilvánul az sv egy beugrómotor ideális kezdöknek újrakezdőknek és olcsóbb fenntartani teljesen más a motor karakterisztikája legfontosabb a gixert pörgetni kell h menjen akkor nagyon megy és kisebb motorfék az sv nyomatékból megy és nagyon erős rajt a motorfék ami esetenként meg is tréfálhatja az embert... kb ennyit mondanék róluk nagy vonalakban de próbálj ki egyet mindegyikből talán az a legjobb
köszönöm szépen a segitségeteket. majd még jelentkezem.

jó éjt. (széles utat gumi fákat:-))
tehét minden féleképpen jobban járok az sv-vel. ha jól vettem ki a szavaidból.
de ezek is pénzbe kerülnek akkor már megépítem eredetibe és a csutkakormányra nem fér el a tükörtartó most néztem meg ...
nem is olyan egyszerű alakítgatni...
a kényelem meg egyiken se fejedelmi ilyen gixerrel még nem mentem de hozzáedződik az ember izma a csutkakormányhoz
hát az a gsxr vagy törve volt ( nem biztos h nagyon) vagy pályáztak vele és ezért nincs már meg a gyári festése a gsx-r sokkal fejletebb futóművel fékkel és mindennel rendelkezik nem egy súlycsoport az svvel de ha 250es banditról ülsz át lehet az sv jobb választás...
én most a gsxrt választanám de csak miután nagy-nagyon megnéztem mert valószínű h volt már vele crash biztosítás teljesítményadó biztos sokkal olcsóbb az sv fogyasztás nekem kb 6 lityit eszik lendületesen az sv citellusé már két gyertyás azért eszik 4,4 a gixer nem tudom mennyit eszik de gyanítom 6 alatt nem nagyon...
http://www.hasznaltauto.hu/3224091_suzuki_sv_2003

htt
p://www.hasznaltauto.hu/3173136_suzuki_gsxr_2004

ök azok amik megfelelnek a pénztárcámnak
GSX R-t én nem vennék,főleg ha túrázni szeretnék.Meg szerintem ezt a két motort nem lehet összehasonlítani."Menni" pedig az SV-vel is lehet!Nem is akárhogy!
Megbízhatóságban meg nekem elég annyi,hogy már egy jó pár éve szinte változatlanul gyártják.Lassan 16 hónapja hajtom az enyémet,túráztam is vele,meg néha "megyek"is vele(de pályázni nem szoktam).És keveset eszik(4,4l körül).
sv vel már mentem az tetszet. amit kinéztem mind a kettö 2004es.
Benzin kell bele és van biztosítás is meg súlyadó.És ruházatra lehet csilliárdokat költeni.

No vicceltem.Ha kifogsz egy megkímélt túrázós példányt semmi gondod nem lehet vele ha ütött vágott sérült a gép a gatyádat ráköltheted.
Ha van kiválasztott példány fellinkeled ide és a szagértők megmondják a tutit.
Ha konkrét van a legjobb elvinni egy elfogulatlan szervízbe max 5e ért tényleg lecsekkolják.Ha az eladó még úgy sem megy bele hogy fizeted a benyát akkor már gáz van de ha nyugodt és aszongya mehet akkor már nagy gebasz nem lessz.
Ha pesti a kiválasztott gép vidd el sanyiékhoz segítenek mindenben és rendesek.
Hát ez egy nagy kérdés... van tapasztalatod vagy kezdés? a két motor nagyon nem egy kategória! mekkora milyen idős sv mekkora milyen idős gsxr?
Igen most kis bandit van
Most kisbandit van?
Műszerfal nem kell megy nélküle is a jobb tükrön elég csak a bilincs részét cserélni a balosra meg egy ilyet ez KB 3000 pénz plusz 6e volt a két N-es tükör de bontóban bármilyen kotvány tükörpár lehet amit odaadnak egykét ezerért és mehet a menet.
sziaszok

Lenne hozzátok egy pár kérdésem. Most szeretnék vásárolni egy sv 650 s-t. Van e valami nyűgje ezeknek Motoroknak? Mennyire megbizhatóak, és hogy szerintetek sv-t vagy gsx-r t kevegyek?
Nagy a diemma mert szeretnék tűrázni is meg hát menni is....

Válaszotokat előre is köszönöm!
180 km körül van....szerpentin Pásztó és Galyatető között van igazán,de helyenként nem túl jó minőségű.
az egyetlen baj a fejidomos motorokkal h a tükör arra van rögzítve egyébként én is gondoltam ilyen megoldásra + műszerfalat is a konzol tartja...
Jóóóóóóóóóóóó.