Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

300 km-nél nem szívesen mennék többet.
Namost őrült rohanás lesz?Me az a sebesség sok egy vén kezdőnek.Max rendeltek kaját és mire kész lesz megjelenek.
Valszeg tűzünk vissza a 3-ason.
Az a tervezett átlagsebesség!
Az pont jó.
Kicsit rövidíteni kéne.
Nekem így olyan 450 km össz-vissz.
Múltkor nem valam 130-ról vólt szó?
Te csak Visegrádig bírod meg vissza?
Szerintem azt majd megkommunikáljuk akkor!
Fodor Donát(SuperBike magazin,Motorshow 1).
Most az Eurosporton nem nyomatják a MotoGP-t,de a WSBK-t igen,ennek is van egy SMS játéka,és az első kérdésükre beküldtem egy helyes választ majd rá két hónapra értesítettek,hogy olaj kő vagy motoros kurzus?!Hát választottam....
Vissza is ugyanez, vagy mindenki megy amerre lát?
Huha, és még nem megoldhato ? Adom a saját kipuffot cserébe, meg még ráfizetek. Merre laksz ?
Uhh vazze.
Az kikészíti a hátsómat.
Ha tegnap írsz odaadtam volna az én csővázas SV-m sportdobját, meseszép hanggal. Csak ma eladtam a gyárit így nincs mit felraknom rá mást mint a sportot... nekem meg mindegy mivel adom el ha eladom
Eurosport és Dodor azok emberek?
A és B között kb.177km.
Aha, és ha veszek használtat, abbol sem lehet baj? Szoval akár az is lehet, hogy egy 1000es géprol származik a kipuff, és az én 650esemen hibátlan lesz, semmi bajt nem okozva ? Vagy azért inkább valami 600as motoron használt kipuff kell ?
Hasznos és fárasztó.Csak ajánlani tudom.Ha mald találkozunk mesélek.Nekem hála az Eurosportnak meg Dodornak,nem került semmibe,csak egy helyes válaszba!Ezt a mázlit,mi?!?
Mást is lehet, csak megfelelő összekötőcsövet kell hozzá gyártani.
kb 2hét múlva össze lesz rakva fényezéssel együtt ha akkor még aktuális lesz akkor hívj vagy írj akkor már csak menni kell vele még egy jó darabig nem kell rá költeni
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy: (2000es SV650S-em van) szeretnék sport kidörrentőt... nézegettem ebay-en, és sokat találtam, viszont kevés SV650S 99-02 van... namármost, lehetne más kipuffot is rárakni, vagy csakis azt, amelyik direkt erre valo ? Koszi a válaszokat, és bocsi, ha hulye kérdés
Jah már tudom melyik, néztem én is! Hát köszi az ajánlatot, de őszintén szólva csak úgy szeretnék motort venni, hogy megveszem utánna rá ülök és megyek! EZT nézegetem kicsit öregebb, de az utobbi egy évben csak építgettem a kawasakit, a kövit már csak hajtani szeretném! Köszi még egyszer az ajánlatot
nem árulok zsákbamacskát elég nagyot kapott a tankon keresztül de mostanra a fejidomon kívül minden meg van hozzá már, a lámpa holnap lesz összerakva

http://www.hasznaltauto.hu/3223938_suzuki_sv_2007

ha kell tudok még képet küldeni emailben amióta felraktam még lett hozzá szerezve több alkatrész is mondom csak a fejidom hiányzik már csak + fényezés
Hát attól függ milyen csúszás sérült, mert ha a festés kopott az megoldható, de mondjuk ha egy váz vetemedés is közre játszik akkor az nem okés! Képed van róla? Hány ccm-es? Mennyit kérsz érte? Ilyesmi adatokat megköszönnék!
de igen... csúszás sérült is érdekel? lassan összeáll 2007/2 forgalomba helyezésű 9600km szervízkönyv...