Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

170-180 lehet.

egy ilyen szart vel lehet valahogy rakni és kész is meg pár univ. index ha nagyon muszály.

link
Jövöööök!
hány km kb?
Na hátakkó hajr csalapálni kell és a duck tape mindent megfog.Szél meg nem gond nekem sincs nagy szélvédelem.
Esetleg hagynám a fenébe a gyári fejidomot egyenlőre.Lehet itten olcsón az apróban univerzális cross idomkát lámpával kapni fel rá oszt had szóljon.
van sok szerpentín?
nem kötelező de csak akkor ha sehol sincs vagy elöl hátul vagy sehol de lehet h kötelező nagy motorra nem tudom...
Megjártam párszor.Nagyon szeretem.
Nem csak mopeden van így,évekig integettem a Pannóniámon!
jó az útvonal...
Asszem index nem kötelező.Lehet kézzel is.Vagy az csak smkp-n van így?
nem szeretem h nincs index meg az a baj h a huplik meg a nagy menetszél 120tól fölfele lelazítja azt ragazgathatom vissza...
Szept. 6.Start a Váci úti tesco parkolójából kb.9:30-kor,cél:Galyatető.
Láttam egy fazont képen akinek fel lett rakva valami autólámpa gumipókkal.Annál nem lehet vészesebb.
Van egy eladó sv váltókarom 650 de lehet ilyen van az 1000en is meg van egy komplett benzinpumpám ha valakit érdekel...
ja meg tükör jobbos
hát a fejidom az nagyon kérdőjeles a fejidom konzol az annyiért lenne javítható amennyiért van bontott a lámpa is csak alakulgat most két lámpából rakok össze egyettaláltam fejidomot ami kék 40000 konzol 25000 plexi van kb ennyi de így nem használható hosszútávon van egy ügyes müanyagos csak állítólag drágán dolgozik holnap szerintem megkeresem h meg lehetne e csinálni a fejidomot 2ból egyet...
Valami fejlemény van az ügyedben? amúgy láttam a motorod hirdetésben eladod mielőtt lenne valami eredmény a jardoktól?
Ide is meg oda is.Meg leginkább vissza ahol kell a mastercard.
Meg óvvass vissza.

(Na jó segítek.Tőmondatokban.Mátra ,sokan ,SV vel.)
6-án hova? Csak azt ne mond olvassak vissza!
Milyen alkatrészeket?Ha van 3 tartó a műszerfal meg a kettő oldalt és a műanyagos negcsinálta a fejidomot más nemigen köll.Ronda lesz de menni fog.
Hogy mit csinálj?Rakd össze a motorod,kész lesz amikor kész lesz,csak ne kapkodj......
Ugyan így vagyok énis most... 80E ftból menne az SV-m de nemtudom megvenni. Buzi biztosító meg majd jó 3 hónap múlva fizet
Hát nagyon nem valószínű főleg h nincs pénzem... bár most találtam alkatrészeket de akkor nem marad egy büdös vasam se... uh nem tudom mi a szart csináljak
Hát az nemnagyon :)
Ruhával túl sok a gond :)
Jutányos árú ruhák nincsenek véletlenül raktáron?