Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talált süllyedt :)
A párod?
Cit.2008as ,2009es forg.helyezés:)melléütöttem.
Sziasztok:)Örömmel értesitek mindenkit,hogy a drága párom látható a 3.képen:D
Raktárról tudok adni Motul 5100-ast (bárkit megkérdezel, ez bevált) 10W40, vagy 10W50. 8100Ft a 3l és mellé 1500Ft az olajszűrő.
ÖÖÖ, ja hogy az az én spraym? :D
Akkor nincsmit :D
Hogyan használod?
szervusztok!
SOS! holnap ejtenem kell egy olajcserét az sv-n miylen olajat szoktatok ( kell) bele tennem?:) olajszűrő az mind1? és vmi árat estelg? valaki! kösz a segítséget halika!
Erre gondoltam:ixil exhaust
Igen,megnéztem,köszi.Nem lehet rossz masina.Egyébként valahol azt olvastam a 848-asról,hogy a tervezésében egy magyar figura is részt vett.(mingyá megkeresem azt a magazint.)

Tényleg,szeptember 6-ra elkészül a motorod,vagy kicsi a valószínűsége?
Ha találsz egy képet (pl.az ixilnek vannak ilyen magasan elhelyezett dobjai)akkor bármelyik kipufogós csinál hozzá olyan összekötőcsövet amivel fel tudod vinni a dobokat kicsit magasabbra..
viszont ehhez szerintem vágni kell a dobokból kicsit ami nem lesz pozítív hatással a hangra bár ahogy vesszük..
Megkaptam a "sprét"!
Köszi!
Most nem ér a nevem, mert nekem nincs, és nem is lehet.
De én Prop-tech-et vennék.
Prop-Teches bevált.
De ezzel meg utast se tudsz vinni, ha jol latom
En ma az 1000-esbe 290 km utan tankoltam 14,5 litert nem hittem a szememnek....5 litert evett! Ennyit szamit, hogy a hetvegi turan 100-110 volt a tempo 200km-en keresztul , meg sose fogyaszott ilyen keveset....
Hát nem szép,de legalább ronda.

Nekem Odzsee féle átalakítás jön be legjobban.Pont az a méretű dobok amik nem olyan tolakodóan böszmék mint ezek itten.És semmi baj nincs az alsó elhelyezéssel.
Sziasztok. Kérdezném azokat akiknek van tapasztalata seb.fokozat jelzőről, hogy melyik típust érdemes megvenni? Vagy ha valakinek volna eladó használt az is érdekelne. Üdv: Szabi
Szerintem hülyén néz ki.
egyet én is találtam, ott az index amúgy
de szép
Jóóóóóóóó kicsit átértékeltem a dolgokat így hogy egy 750es sraddal mentem most jó volt visszaülni a kicsikémre nagyon jó motor ez kezdem igazán szeretni... megkaptad a linket a 848asról elég jókat írnak róla kivéve az ára és a poén: az első nedves kuplungos duci ebben a kategóriában
na jó....nemisolyanrossz
21.századi MadMax ,kicsit Benellis!
Azé jó volt menni egy kicsit,mi?!
Citellus láttad a motorm?
itt van oldalról: