Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De nekem VISA-m van.

Gyüssz 6.-án?
Mátraaaaa! Gyerekek voltam most hétköznap mátrázni! ÚRCSÜCSÖK de jóóóó volt! Forgalom 0, útviszonyok 100%! Minden másra ott a MASTERCARD!
Ez új aszszimetrikus dizájn
Még nem, szerintem 10 lityi biztos bele megy de nem fogom így használni csak ki kellett próbálni h futómű fék motor okés e és hát frankó minden egyébként van másik tank de azért nem rakom fel h a fényezéskor leszedjem...
Jó ronda lett a tankod. Mennyit tudsz így tankolni nézted már?
szigetelő szalag + szövetbetétes szigetelőszalag tegnap lett összerakva próbaúton jelesen vizsgázott uh most lehet beszerezni a többi cumót.

Ja és nem mellékesen jobban megnézik mint ducatit mindenki nézi h mi a sz...r ez...
Ez se semmi.Mi tartja a lámpát?
ÚJ STÍLUSÚ SV-m van
Semmi egy karcolás se lett rajt? hát az enyémre rákenődött egy kis festék makacsul...
Csak hátul sérült semmit nem kelett polírozni.
Zoli lenne egy kérdésem. A lámpád plexie nem sérült vagy fel lett polírozva? ha polírozva lett volt rajt valami bevonat amit az egészről le kelett polírozni?
Hát ja, ha lenne rá 2 kilóm én sem variálnék annyit...
A fényezőkabinban nem számít milyen évszak van.
Sajnos divat, mint motorozni...Lóvés meg úgyis bármit leakaszt a szegről, elég felkapaszkodott csaló van az országban, h megtehesse...

Frissen tényleg kicsit gáz, szinte vakít.Nekem is úgy ugráltak szét a sorok a Hungárián, mikor friss volt a ruci, h na!PEdig akkor még el sem mertem menni a sorok közt

Kényes, de ha a ruha színvilága passzol a motoréhoz, ergo ízléses, akkor szerintem csak egy ugyanolyan szín mint a többi.

millerék meg talán hamar elfelejtik, h villogni nem a parkolóban kell (nyugatitériek pl.) hanem menjenek inkább a yachtjukra Siófokra...
Azt gondoltam én is kezdetben, h kurva kényes lesz.De kellemesen csalódtam.A comb belső részénél, ahol már nem az a fekete anyag van, ott lett némileg koszos.Minimális bogárgyűjtés, vagyis 1-1 darab.Ezeket helyi pucolással le lehet varázsolni.

A kesztyűnél viszont lehetett volna több fekete a tenyerénél.Mert elég redvás lesz a markolattól.Vagy cseréljem fehérre azt is? Ha hazaértem, csinálok pár képet, h mennyire változott meg.

Suomynak volt egy fehér ruhája, csak sajnos korábbi modell volt és nem tudták beszerezni.Pedg baromira tetszett.

Fú, fehér mocc, na az nálam is bejön!Valami fehér alapon fekete mintás airbrush van tervbe véve MikeTomi segédletével.Valszeg tavaszra.

Télen nem tanácsos motort fújatni ugye?Vagy?
Szevasztok! Van 2 db Denso Iridium Power IU24 gyertyám eladó. SV650 / SV650S-be jó.
Link: http://www.kepesmotor.hu/motor...
Hát a fehér elég hervasztó tud lenni mikor koszos.Ismerősnek csak egy fehér díszítés/fényvisszverő van rajta de aszongya 2-3 hetente suvikszolni kell.
Lehet a sztárvárszban a rohamoosziknak külön tiszítógépük volt de mivel én egy alapvetően lusta emberke vagyok így jobb híjján marad a feket vagy valami piszkosszürke cucc.

Amúgy ez a fehér nagy divat mostanában még a tavaszi motorkiállításon láttam egy agyonszolizott ujgazdag párt ilyen fehérben természetesen a pasi is meg a nőci is egyformában feszített.
Vicces volt motor nélkül szaladgáltak és még 5 méterről is hallottam hogy recsegett a cucc rajtuk.Gondolom friss beszerzés volt na akkor döntöttem el hogy ilyen oszt nem lesz.
Nekem csak a ruha esetében van fekete mániám, az általában minden motorhoz passzol.
Nekem, pont ellenkezöleg, fekete mániám van! Motor, ruha, kesztyü! Úgy nézek ki motoron mind az ördög, mondjuk, haleveszem a cilindert akkor még hasonlitok is rá!
minőségre, nemtom, nincs mihez hasonlítanom. néhány nagy név is megy a termékeikkel, de nyilván boltban nem azt kapod (ahogy a többi márkánál sem...)
Ja, de nem kecskeméten, hanem pesten. normálisak voltak, és igazad van, suomyt leginkább csak náluk lehet venni, pedig kerestem rendesen a neten. a 46-os méretet rendelni kellett, felhívtak amikor megjött, stb.
hát látszik, h használom, pl az alu sarokvédőtől a belső sarkaim szinte feketék, és ha nem jól találom el a váltókart (nem azzal a résszel, ahol a védő van), akkor a bőr koszos lesz a váltókartól.
A parillában vetted a suomy csízmát?
Mert én is ott találtam suomy nadrágot.Normálisak ott az eladók?
Milyen minőség a suomy?
Nem vagy egyedül A motort is át szerettem volna fújatni,de nincs kedvem átiratni a forgalmit,plusz akkor az már nem a gyári fényezése.
Megnéztem a boltot,de egy gondom van vele,hogy nagyon messze van és az oda-vissza benzinköltséggel együtt lehet,hogy ugyanannyira jönnék ki összegben,mintha itt megveszem.Vagy ha Berik-et veszek 75-ért a Superzone-ban.
Ha jössz jövő vasárnap,majd megnézem azt a ruhát közelebbről
És mennyit kell szöszmötölni hogy mindig fehér legyen?