Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fehér mánia: én azért vettem meg egy suomy csizmát 50-ért, mert tetszett a fehér :)
Kösz a bíztató szavakat.
Most egy KB 8 ponton csatlakozó hajlított saját kreálmány csomagtartón gondolkodom.
Előbb-utóbb valszleg letörik :)
Szal aszondod ha nem pakolok szinte semmit vagy csak kis súlyt a dobozba akkor nem törik le?
0 méter alatt is ki lehet nyírni a motort egy hulladék vagy kevés olajjal.
Nehogy azt mond nekem hogy olaj nélkül jártam mikor olajcserétől olajcseréig egy cseppet se kellett beleraknom! Most motul van benn semmivel se jobb, akármit raksz bele 6000km alatt nem fog megdögleni a váltója!
ez ma nem megy...
mondom a képen
Persze főtengelyen!De azt itthon mág nem sokan mérhették meg!
köszi akkor nem vagyok legalább egyedül a "fehér" mániámmal:)
hosszas válogatás előzte meg (összes gyártó összes színkombinációja 2részesben)
ajánlom a dainese.com-ot aztán ha ott találsz a fogadra valót, tuti meghozzák.Kérdés, h mennyiért...

Felszerelést nem mernék hozni látatlanba, bár az eladó nagy cimbi, lehet, h cseréltetni lehetne nála, ha nem jó a méretedre.Annyi a bibi, h 1 hónap mire Bp-Amsterdam-Bp utat megjárjuk, addig meg kifutsz a szezonból

De!Itt a bécsi D-Store címe, ez talán mégis valamivel közelebb van.
Ránézésre akkora mint a kölni, tehát itt is mindent megkapsz amit a dainese.com-on megtalálsz.

bécsi bolt vagy
lásd a képen

Én ezt a metálosat vettem meg a kesztyűjéből, amit a superbike-osok a sárga földig húztak le...Mondjuk azok is megérik a pénzüket, még a cikkek is szponzorált hirdetések...
Nagyon komoly a ruhád
Én is fehér buzi vagyok,szerettem is volna fehér ruhát,de csak fekete volt 2évvel ezelőtt akciósan a Superzone-ban.Már akkor is nézegettem a Dainese-t,de a Berik olcsóbb volt és szerintem azonos minőségű cucc mindkettő.A Karasnában tényleg eléggé túlárazott minden,de máshol sajnos nem találtam Dainese-t.A kesztyűmet náluk vettem,egy sima normál karbonos 18ropi volt.Megnéztem a honlajukat,de nem találtam olyan nadrágot ami nekem kell,szóval dobtam egy mailt nekik,hátha válaszolnak.
Egyébként nekem csak pályázásra kellene néha,utcán nem ebbe járnék,túrázni meg ritkán megyek.Nézegettem a Parillánál a Prexport-ot.Koptató nélkül 40.000ft,lehet hogy megnézem milyen minőségű cucc,ha nagyon kula úgysem veszem meg.
Valakinek vélemény a Prexport-ról?
Miután 4x tört le a dobozom, azt hiszem már minden meg lett erősítve ami kell. Amúgy az olaj nem a dobozban van, hanem a hátsó ülésen, a gumiknak pedig nincs nagy súlyuk.
Biztos meg van erősítve 40x40-ez zártszelvénnyel.
Most nem arról volt szó hogy lepkefingtól is törik a segédváz?Vagy ez kamazzal lett keresztezve?
Indiai életkép.
A szokás hatalma.
Nesztek, még egy kis gumiszállítás meg pár lityó olaj :)
Nehezen.
Szeptember 6 vasárnap 9-félt 10.Váci út tesco parkoló.Hogy mért nem olyanon dumálunk ahol több topik van.Gőzöm sincs.
A Castrolról meg a hamisításról annyit, hogy tényleg elhiszik egyesek, hogy a top Power1-es olaja ami amúgy 5 rugó körül van, néha megvehető 2500-ért? Vicc...
Az olajshop meg hasonlók a legrosszabbak. Nem sütőolaj, hanem tescos. Ezt beletöltik Castrolos flaokba, a Castrolt haverok elviszik a flakont meg a gólya megveszi olajnak... Bár azt ActEvo önmagában is hulladék.
SV adatok: Euro 2: 72LE, Euro 3: 74LE. Sportdob+légszűrő: kb 80-84LE.
Áruljátok már el ki mondja ezt a baromságot hogy az ActEvo a gyári olaj?
Amúgy valszleg azért szar a váltód, mert olaj nélkül jártál egy amúgy is szar olajjal. Na ezekután már mindegy mit raksz bele. erről beszélek, de nem érdekel senkit, amíg nem lesz ilyen gond.
Jól beszél a Péter!
Büresz: én most ezt használom, és nem kicsit olcsóbban tudok ha kell. Bár amúgy sztem a Motul 5100-asa jobb.