Áruljátok már hogy láttok át ennyi dolgot egyetlen egy ömlesztett topicban?
Nem lenne egyszerűbb egy olyan helyen beszélgetni ahol vannak topicok, esetleg megtalálsz egy túrát? Pl a fórumtalit tudom hogy van, már lassan azt is hol, de hogy mikor azt az isten se tudja előkeresni. De van így itt pár dolog.
Jaaaa a rohamoszi szerelés.
A bőr ha víz éri picit nyúlik nem véletlen mondják a túrabakancsra hogy bele kell lógatni vízbe majd úgy menni bele így rádidomul.A gond a száradás után van.Nehogy kicsi legyen mikor ujra felvedd.Igaz nekem az öregek azt mondták fókazsírral kell kenni.
Nekem is Shox van, egy hosszabb fajta cordura kabat (nincs vele semmi gond), mert meguntam, hogy allandoan kinnt van a hatam a derekig ero bor kabatbol...
Egyébként a ruhám nekem is elég passzentos volt kezdetben, de igaza volt az eladósrácnak, idővel "kényelmesedett" valamit.Pedig csak 600km-t mentem benne (azt viszont többnyire 30C környékén:))
Ha Pestre értem, be fogom pattintani a gerincvédőt alá (dainese wave 3), remélem továbbra is marad a kényelem.
A protit csekkoltam az óccsó nyáriban ilyen lágy gumiszerű izé van benne.Igaz a hátára izzasztó szivacs jutott meg az anyaga is susogós széldzeki de nyárra jó essz.
Nagyon zsír ez kabát kabát, én már láttam élőben, megtapogattam.
Minőségi az anyaga és hibátlan a varrása, jah és nem ám ilyen gagyi kőkemény protektorok vannak benne.
A Probiker egy aránylag kedvező áru középkategóriás márka. Rendszeres pályázásra nem vennék, de közútra és évi 1-2 pályanapra teljesen OK. Vékonyabb anyaga miatt olcsóbb: egy esés, egy ruha.
Hátt így láttatlanban próba nélkül eddig kabát,nadrág.jutottam.Ha passzol rám nem lifeg és minőségben sem rossz akkor eddig ez jön be.Bár még minden lehet.Vevő vagyok az ötletekre.Bár max bőrkabát kétrészes bőrcucc nem igen lesz az ára miatt.Meg valszeg idrtó furán néznék ki benne ami nem gáz ha véd de valami kevésbé macerás kell egy 20 perces melóbajárásra.
Hogy merik a Bering speed bőrgatyókat 100 felett adni?Horror.
A Berki kabátomhoz keresek pályázásra bőrgatyót feltépőzárazható térdkoptatóval.Voltam a Superzone-ban.75ropi a Berik full protektoros speed bőrnadrág.Szerintem a Berik egy sokkal jobb kategória mint a Bering.Inkább megveszem 75-ért a kabátomhoz való bőrgatyót,mert úgy tűnik ez a legolcsóbb jelenleg.
Hát szűk sosem jó. Vagy majdnem sosem.Bár én a beringre kiváncsi vagyok.Majd talán a jövő héten.Igaz szűkösebb a keret mostmár csak 80-100 közt így nadrág nem bittos hogy összegyön.Bár most úgy vagyok hogy inkább levágom a lábaim úgy csak kevesebb ideig fáj.
Na mindegy annyi féle ruha van hogy nehéz dönteni de komplett bőrcucc nekem nem lesz egy ideig.
Nem lenne egyszerűbb egy olyan helyen beszélgetni ahol vannak topicok, esetleg megtalálsz egy túrát? Pl a fórumtalit tudom hogy van, már lassan azt is hol, de hogy mikor azt az isten se tudja előkeresni. De van így itt pár dolog.
nos egyelőre a saját kenceficéjével kenem meg tisztítom, ha az elfogy akkor marad a babaolaj, sokan dícsérik...
Egyszer túrázz valamelyik nagyobb német város felé.Érdemes, mert én a komplett cuccon majd 200 eurónyit fogtam.
A bőr ha víz éri picit nyúlik nem véletlen mondják a túrabakancsra hogy bele kell lógatni vízbe majd úgy menni bele így rádidomul.A gond a száradás után van.Nehogy kicsi legyen mikor ujra felvedd.Igaz nekem az öregek azt mondták fókazsírral kell kenni.
Egyébként a ruhám nekem is elég passzentos volt kezdetben, de igaza volt az eladósrácnak, idővel "kényelmesedett" valamit.Pedig csak 600km-t mentem benne (azt viszont többnyire 30C környékén:))
Ha Pestre értem, be fogom pattintani a gerincvédőt alá (dainese wave 3), remélem továbbra is marad a kényelem.
Minőségi az anyaga és hibátlan a varrása, jah és nem ám ilyen gagyi kőkemény protektorok vannak benne.
A Berki kabátomhoz keresek pályázásra bőrgatyót feltépőzárazható térdkoptatóval.Voltam a Superzone-ban.75ropi a Berik full protektoros speed bőrnadrág.Szerintem a Berik egy sokkal jobb kategória mint a Bering.Inkább megveszem 75-ért a kabátomhoz való bőrgatyót,mert úgy tűnik ez a legolcsóbb jelenleg.
Na mindegy annyi féle ruha van hogy nehéz dönteni de komplett bőrcucc nekem nem lesz egy ideig.