Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy, hogy ránézel. (bocs)
Ha le akarom fújni a láncomat láncspray-vel, mennyit kell ráfújni? Honnan tudom, hogy elég-e?
Castrolból állítólag sok a hamis..
hamisítják és kész.....pár éve neves márkák buktak meg itthon ezzel....
A minőség hibátlan, csak kicsit nehéz felvenni és nekem nagyon szűk (amúgy biztos ez a normális).
Külön egy kabát+naci jó párosítás lenne, csakhogy ez már 2 kilo magassága (nem akciós).
Úgyhogy újra a Bering az elsőszámú jelölt.
hát a castroltól nem vagyok elájulva.
amúgyis az elég kommersz olaj...mindenkinek olyan van a környéken
Volt olajnyomás csak nem megfelelő, de ha 50nel több fordulatot adtam elaludt, de a motul olajjal se sokkal jobb a váltó! majd megnézem az oldalt ahonnan rendeltem!
Motorbótban.
Amúgy ez hogy van valaki összeszedi a gyrossütőből az olajat átszűri egy harisnyán és úgy árulja üres flakonba töltve?
Vagy lejárt szavatosságút vesznek nagy tételben és azt terítik esetleg hamisítják azerbajdzsánban mint a cigit és azt hozza be valaki?
Namost mi az igazság az sv650s mennyi lóerő is ,mert olvasni mindenféle fékpados mérésekről amik 82 lóról szólnak átalakítások nélkül. .
Mi az igazság.tudom gyárilag 74 de akkor mik ezek a(téves?)hírek?
hát ja......nem is merek mindenhonnan összevásárolni olcsó cuccot mondván, hogy azon párszáz ruppóval többet keresek.....hozzám jönnek vissza ha beszarik a gép....
Hú bazz, nagyon meg kell válogatni hol vesz az ember olajat.
bazzz.....olajnyomás nem volt!?.....Ne vegyél többet garázsból és más se.....nem Te vagy az első akitől mostanában ezt hallom...... Az ellenőrizhetőnél én arra gondolok, hogy a bolt mögött álljon egy valóban hivatalos nagyker ahonnan beszerzi.....
Na az milyen lehetett.Szoros volt?Be kellett kenni testápolóval hogy lejöjjön?

Eddig a BF Akito tetszett a legjobban de ahoz fogynom kell.A shoxos cuccok finoman szólva nem a minőségükkel hódítanak és ahoz képest drágák pedig a difitől jobbat vártam volna.
Én kb itt tartok.Még hátra van a motoroázisos acciós bőrcucc meg a bering.Ha egyik se jön be tényleg annyi a kajának hosszú idöre.
Megvettem a mocit frankó volt a váltó lecseréltem castrolra actevo elvileg gyári olaj meg havertól olcsón kaptam, 100 méter után észrevettem hogy szar a váltó, most tettem bele motul 5100as boltból rendelve, semmivel se lett jobb, sőt a castrolnál 4-5 ezredik km-nél alapjáraton égett az olajnyomás lámpám! :S:S
A castrolnál nem csodálkozom ha actevo volt, viszont a motul nem rossz kivéve ha garázsos bizonytalan forrásból származó..... nekem a valvoline- volt a legjobb eddig, de a fuchs sem rossz.....tettem már pár SV-be és nem volt panasz....
Akkor holnap este, előtte csörgök.

Elmentem az Euromotorhoz megpróbálni a Spyke bőr-t, úgy éreztem magam, mint az ólomkatona a dunsztosüvegben.
Erősen gondolkodóba estem.
Nem az árra gondoltam legelőször! De mióta castrolt meg motult raktam bele azóta 5ször szarabb a váltó mind amikor ez volt benn! Ezzel vettel következő olajom tuti az lesz!
Én is remélem,hogy senki sem késik,mert az a legidegesítőbb mikor valakire várni kell.Ja és a tankolás.Legyen szíves mindenki teli tankkal jönni,ne kelljen minden városban megállni tankolni valaki miatt.Visszafelé úgy is tankolni kell mindenkinek,úgyhogy visszafelé megállun gondolom az első kúton.Ott mindenki tankol és gyí haza.
Azt, hogy ezt az olajat nálam 1/3-dal olcsóbban megkapod........és motul-valvoline-t is.....különben nem rossz cucc.....
Hello! Mit szóltok ehhez az olajhoz? http://www.kenoanyagkereskedes...
Majd szólok neki,hogy sok lét vigyen
Motorral jársz dolgozni?
Dehogy jött!Állatbarát vagyok,bírom a motorosokat!

(A Váci úti Tesconál kellene találkozni 9 és fél10 között valamikor és akkor indulni,ha mindenki ott lesz......remélem időben....)
előjött belőled a vadászösztön egyből?Ebéd vagy vacsi lett belőle?

mikor indulnánk saccperkb?
Na jó én már találkoztam kanyarban vassal gyerekkocsiban szembetalicskázó kissebbségivel 2-vel egymás mellett.És a saját sávjában ekkor ért oda egy kisbusz.Kislisszoltam azon a másfél méteren amit hagytak de megijedni is csak utána értem rá.