Sziasztok!
Június első hétvégéjére terveztem egy túraútvonalat. link
Szlovénián kívül tavaly megvolt ugyanez. Esetleg van valami amit érdemes megnézni, és útba esik vagy kicsi változtatással útba ejthető?
Köszönöm!
Ma összeraktam a motort a hátsófék mizéria után. A féktárcsát kiórázták, az jo, úgyhogy vettem egy bontott felnit 10+postáért + új csapágyakat bele. Érzésre most egyenletesen fog, remélem, majd a fékpad is úgy fogja érezni
Ma vegre megjött a cuccom amit 1 hónapja rendeltem Bp ről, végre kezdődhet a tank felújítás, 1 hét és tudom tesztelni a motul5100 at, nem csak 120 km lesz benne. Na meg el tudok menni a Martin dobomért.
Megvettem a Motul 5100-at, holnap olajcsere.
Bevittem a flakont az olajshopba pont volt egy vendég akinek ilyen volt a KTM mocijában.
Azt mondta ő is így járt mint én, cserélte is le benne a Castrolt másra, azóta jó a váltó nála.
Azért vannak fenntartásaim a módszerrel az SV-nél.
Szerintem tökéletes lesz rá a Gladius rendszere. A pénz nem számít, ha a technika finom működéséről van szó.
Lehet van benne valami, nekem karbon volt fent és nagyon szerettem, picit a bilincsnél úgy látszott mintha eldeformálódott volna a hőtöl, de nagyon szerettem mert pillanatok alatt visszahült és nem égetett úgy mint egy fém kipufogó.
Bár a 650-re rá lehetne tenni ezresre hülyén mutatna.Oda a 200-ast kell a trendek szerint.
Kitartó.
Június első hétvégéjére terveztem egy túraútvonalat.
link
Szlovénián kívül tavaly megvolt ugyanez. Esetleg van valami amit érdemes megnézni, és útba esik vagy kicsi változtatással útba ejthető?
Köszönöm!
2 pár gumi eladó
Pirelli Angel ST max 1000km futás 2012-es 40eFt
Pirelli Angel GT 100km futás 2013-as 50eFt
méretük: 120/70-170/60-17
Bevittem a flakont az olajshopba pont volt egy vendég akinek ilyen volt a KTM mocijában.
Azt mondta ő is így járt mint én, cserélte is le benne a Castrolt másra, azóta jó a váltó nála.
Szerintem tökéletes lesz rá a Gladius rendszere. A pénz nem számít, ha a technika finom működéséről van szó.
Egy gázlámpa simán megvan 2 rugóból.
F.Levi:
Igen, melegen nekem is egész szépen váltott az 5100-al.