Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem az Ipolyság - Besztercebánya közötti már unalmas egy kicsit. Illetve van látványosabb út 1-2 völggyel arrébb, de az nem száguldozós, hanem inkább csak falu-nézegetős.
650-es az ilyen vízhőfokokkal megy.Az ezres az pedig pikk pakk 90 fölött van.
Hagyd ra, ő ilyen barátságos ember.
Lesz is, míg nem alakítom át az olajhűtést.
Akkor legyen nalad takaro mindig
Miért kell ilyen ellenségesen írnod? Nem ártottam én itt senkinek...
A K3-as SV650 termosztátja nyit 88 fokon (infó szervízkönyvből), de K7-től már csak 76,5 fok, szintén a szervízkönyve alapján. Szval ja, rosszul emlékeztem, nem 74, hanem 76,5 fok alá nem nagyon mehet a vízhőfok.
Amúgy sajnos rendszeresen előfordul hűvös időben haladós útviszonyok mellett, hogy 75 fok körül tötymörög a vizem, mikor 60 fokos olajjal értem haza, akkor is 75-öt mutatott a vízhőfokra a műszer. Érdekes amúgy, amikor felraktam az olajhűtő-takarót, máris nem ment 80 fok alá a vizem sem, inkább 85 körül volt az is.
Sajnos meg nem tudom. Az uj gumik fent vannak tegnaptol
halad ez szépen
Aludni kenyelmetlen.
...befejezem...
ide is.
Ez már 600-as!
Az igazán jó 600 felett van.
Idén el akarok menni
Egy férőhelyes?
Ha baj van, egy órán belül ott van platóssal.
Az nagyon sok.
Lehat azt szépen cifrázni, csak akkor már 500 felett vagy.
A Mad Max 4 statiszta válogatásáról már lecsúsztál. Kár, mert tutira beválogattak volna
Most ez a teriteken levo szívas.
Talan ha alszik.
A 650 tényleg nehezen melegszik, az ezres ahhoz képest egy gőzkatlan.... ...
Te milyen 74 fokos vízhőmérsékletről beszélsz folyton? Hétvégén mentünk 2E km-t és menet közben 87fok alá soha nem ment a vizem, a max meg 106 volt. Szóval ha Te 78 fokos vízzel mész akkor cserélj egy termsztátot először.
Ne szidd már, olyan rendes.
Az egy marha,mindent csinal csak ezt nem.
Még jó, hogy valaki ért hozzá a családban...
Van de annyira el lett felejtve hogy ujra fel kell tölteni.
Ki....tt nagy meló rendesen feltölteni de eddig még nem szívtam fel magam hogy meglegyen.
Talán a mostani hónapban elkezdem.
Inkább azt mond, hogy jöttök-e? ...szerintem igen, de kivel? ......mi fél nyolckor gyűlünk nálunk és indulunk a kávé után.