nekem az Ipolyság - Besztercebánya közötti már unalmas egy kicsit. Illetve van látványosabb út 1-2 völggyel arrébb, de az nem száguldozós, hanem inkább csak falu-nézegetős.
Miért kell ilyen ellenségesen írnod? Nem ártottam én itt senkinek...
A K3-as SV650 termosztátja nyit 88 fokon (infó szervízkönyvből), de K7-től már csak 76,5 fok, szintén a szervízkönyve alapján. Szval ja, rosszul emlékeztem, nem 74, hanem 76,5 fok alá nem nagyon mehet a vízhőfok.
Amúgy sajnos rendszeresen előfordul hűvös időben haladós útviszonyok mellett, hogy 75 fok körül tötymörög a vizem, mikor 60 fokos olajjal értem haza, akkor is 75-öt mutatott a vízhőfokra a műszer. Érdekes amúgy, amikor felraktam az olajhűtő-takarót, máris nem ment 80 fok alá a vizem sem, inkább 85 körül volt az is.
Te milyen 74 fokos vízhőmérsékletről beszélsz folyton? Hétvégén mentünk 2E km-t és menet közben 87fok alá soha nem ment a vizem, a max meg 106 volt. Szóval ha Te 78 fokos vízzel mész akkor cserélj egy termsztátot először.
Van de annyira el lett felejtve hogy ujra fel kell tölteni.
Ki....tt nagy meló rendesen feltölteni de eddig még nem szívtam fel magam hogy meglegyen.
Talán a mostani hónapban elkezdem.
A K3-as SV650 termosztátja nyit 88 fokon (infó szervízkönyvből), de K7-től már csak 76,5 fok, szintén a szervízkönyve alapján. Szval ja, rosszul emlékeztem, nem 74, hanem 76,5 fok alá nem nagyon mehet a vízhőfok.
Amúgy sajnos rendszeresen előfordul hűvös időben haladós útviszonyok mellett, hogy 75 fok körül tötymörög a vizem, mikor 60 fokos olajjal értem haza, akkor is 75-öt mutatott a vízhőfokra a műszer. Érdekes amúgy, amikor felraktam az olajhűtő-takarót, máris nem ment 80 fok alá a vizem sem, inkább 85 körül volt az is.
ide is.
Ez már 600-as!
Idén el akarok menni
Ki....tt nagy meló rendesen feltölteni de eddig még nem szívtam fel magam hogy meglegyen.
Talán a mostani hónapban elkezdem.