Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem is szoktak zavarni a repedtfazek hangu herelt berhelt, altalaban 600as sor4 gepek. De azert egy v2nek kell a hang
Szia Tomi,

A nagyobb belső átmérőtől lesz mély, és ha lehet karbon palástosat vegyél(a titán, alu, rozsdamentes ércesebb hangú).
Nekem egy ovál Yoshimura RS-3 alu palástos rendszerem van TL-hez, betyár egy hangja van, de az 1ik barátomnak ugyan olyan van karbon dobokkal, és mélyebb a hangja.
Miért nem lepődünk meg? Ezért nem melegszik fel az olajad mert nyikhajul húzod neki.
Ha meg rosszul alszol, akkor altaló, vagy az asszony rendes leápolását kell kérni...
Akkor te összef..nád magad attól a rendszertől ami nekem van a TL-hez...
És így van...
Abszolút egyet értek, élni és élni hagyni. Ezért tatom elfogadhatatlannak, hogy rendszeresen nyélgázon, nagyon magas fordulaton pörgesse a belvárosban a nyitott dobos gépét éjjel 11 és 2 között.
Élvezze nyugodtan a motorozást, de ha már illegális hangerejű motorral tolja, legalább éjszaka visszavehetne kicsit. Ugye, élni, és élni hagyni, és nemcsak élni.
O nem azert motorozik, hogy teged idegesitsen, hanem azert mert szeret motorozni...

Azert ezt ne felejsd el!

Elni es hagyni elni, ez lebegjen a szemd elott...

A mi hazunk elott mennek el a traktorok, family frost, dinnyes, tollfervasarlo, purina, jehova tanui...es meg sorolhatnam...
Én ülök rajta, és egyszerű a megoldás, tartósan nem pörgetem 4500 fölött.
Mások sportdobja is csak akkor szokott zavarni, amikor néhány vadparaszt fullgázon teper el a ház előtt nyitott dobbal az éjszaka kellős közepén és felébredek rá...
Engem nem zavar a hideg, meg az eső, én tudok alkalmazkodni hozzá, ellentétben az SV-vel.

A motor hangjával sincs semmi bajom, sőt imádom, ahogy pöfög, röfög, hörög, ahogy egy jó V2-estől elvárható. Gyorsítgatva pörgetve is tök jó a hangja, csak hosszútávon (ez itt a lényeg!) nekem hangos.
Teljesen igazad van!

Rengetegszer hallom hogy az SV hangja túl nagy és zavaró, ha tehetném még hangosabbat tennék fel....

Azokat akiket ez zavar annak az a baja hogy nem ő ül azon a motoron. Aki rajta ül és zavarja az inkább vegyen egy robogót.

Férfiak vagyunk nem kislányok (tisztelet a kivételnek)!

De kérlek titeket ne egy SV fórumban beszéljetek arról, hogy zavaróan hangos a motor.... Kérlek!
Mertne?
Ezt inkább ne írd le egy SV motoros fórumba
KO.
Vesz egy mely levegot es szethullik elemekre.
El lehet azért férni benne

http://youtu.be/jtpZgUtlhz8
Az mx5 derekban szuk.
Minden tiszteletem, hogy ennyi nyavalygás (hideg van, esik az eső, meleg van de hideg az olaj, alapjárat fölött belefájdul a fejed a motorod hangjába, mennyi a fogyasztás) ellenére küzdesz, és motorozol

A fórumos hozzászólásaid alapján valahogy jobban el tudnék képzelni hozzád egy MX-5-ös Mazdát, mint bármilyen motort
A menetrendszerű vérszíváson kívül amúgy tényleg elég idegesítő tud lenni a (túlzottan) hangos motor. Nekem a gyári SV650 dobbal is bő 4500rpm körül van a max, amitől nem fájdul meg a fejem rövid időn belül.
De ezt a környezet is megerősíti, 7000 körül pörgetve mindenki menekül előlem félrehúzódni, míg ha ugyanazzal a sebességgel közeledek, csak a szokásos 3500-4000rpm-el, rám se bagózik senki.
Tegnap hazafele egy szerintem ducati nyuglodott azt a korforgo utan kereprsen meg egy sv azt a kerepesi hevmegallo utan untam meg.
Es ja az arrow draga,en meg spur vagyok.
Ne meselj, draga a motorodra a sport dob ezert nem szereted ha hangos
pontos árat nem tudok, de az a kivitel, furulyával TÜV engedéllyel asszem 50 körül lesz. Furulya és a TÜV ára az 10e.
Szerintem meg agyzsibbaszto folyton hallgatni a buhogast.
Inkabb megelozom minnel elobb.
Szerintem fordítva van, mint a hangszereken is...