Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez is benne lehet a pakliban, mindenesetre ezt a szezont letolom velük azt tavasszal kap új féktárcsákat meg fékbetéteket.
Elől:3.9 a min 4mm helyett.
Hátul: 4.0 a min 4.5mm helyett.
Erre. ......nem motorozni megyünk..
merre?
Persze, gyere.
9.30-kor indulok, az jó ?
A fékbetét anyaga sem mindegy, ismerős 650-re tett fel valami autósboltban újra ferodolozott (ott helyben ragasztotta rá a boltos a valami goldfrennek mondott ferodolt) betétet és az megette a tárcsát párezer alatt. .......viszont nagyon olcsó volt.
Igen, erre mondom én is hogy a tulaja lehet sokkal többet húzta és nyomta a fékeket mint amennyit kellett volna.
Pedig ennél a típusnál tényleg el lehet felejteni a fékek használatát, szinte minden motorfékből meg lehet oldani.
Ez csak arra jel szerintem hogy hogy volt használva, pl. autónál mire nálam fékbetétet cserélnek addig van olyan kollégám aki már túl van a tárcsa cserén is, mert nyomja a féket ha kell ha nem
Igen, ezek árulkodó jelek lehetnek az enyémnél.
Az enyém 5mm volt és 4.5mm volt a ráírt minimum. Az egy másik kérdés hogy 80 ezer km után is 5mm volt
miért nem szóltál rá?
Köszi az infót, reggel megnézem.
Bár az érdekes lenne ha az alap 4.2mm tárcsánál 4 lenne a minimum.
Akkor ezeket elég hamar kellene cserélni.
Rá szokott írva lenni a tárcsára a minimum vastagság
Igen, kimentem újra nem csak úgy futtában lemérni, a tárcsa vastagsága 4.2mm és a fékbetéteknél 3.9mm a vastagságuk.
0.3mm a kopás az eredeti mérethez képest.
Te jó ég! Ezenkívül van még dolog, amit el lehet rontani gumizáskor?
Én tuti ott kértem volna a művelet befejezését, amikor gumivédő nélkül nekilátott (volna)... A robeszomon KO-ra nyírták a felnim fényezését, sajnos nem tudtam ott lenni, mikor szerelték.
Ja.Szerintem a régebbinek vékonyabb alapból a tárcsája.
Megnézem őket, igaz ezen csak 4.5 milliméteres van alapból az 5 mm vastagágú helyett.
http://www.ebay.co.uk/itm/Suzu...]link[/url]

Itt 4 mili minimumot ir.Meg jo de idovel kell egy masik par.
Azert nezd at a nyergeket hatha szorzlulnak,a csuszocsapokat is gss szivott vele. Azolasz ordogon.
A gondolat megvolt, de tett nem követte.....sajnos, igaz voltak vagy 5-en.... ,,,,mondom, nagy műhely....és neves.....bár nálam már inkább hírhedt.
Én sem kérdeztem volna semmit csak egy büdös nagy sallert elengedtem volna hátulról ahogy a spajszer a tárcsához feszül
Azon nem érzem, kisebb és jobban bírja a strapát....
Akkor meg is van ki vágta gallyra
Persze hogy nem attól függ, ezen a gépen viszont látszott hogy van gazdija, csak úgy írtam a kort, nem kor függő a dolog.

Az a kuplungbowden nelkuli trukkjei.