Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja spórból elsőnek egy dyna racing ment fel................őőőőőőőőőő...................csoppert nem csinálok.............majd egy pazazz quad hogy ne legyen széles.

De valamiért csak a street 2012-es 28,6-os magura kormányát kellett megvennem.
Harmonikus megjelenés,tökéletes kényelem,strapabíróság mint egy vizilóé.
Bontva sem olcsó.
Persze, egy Simsonon az is, mivel kicsi a motor a kormányhoz, de egy SV-n egészen másként mutat ám.
Ebből olyan sokat nem szűrök le mivel nem a legjobb szögből van lekapva sasina.
Én az esőkabáttal vagyok így. Inkább bebújok a plexi mögé és kicsit megázok, minthogy becsomagoljam magam bele.
Ennel alacsonyabbra ertettem.
Bocs de ez borzalmas.
Ha erre értetted akkor így néz ki:
Amugy butan magas.
Szerintem.
De en lejjebb raknam,nem birom a csopperesitest.
Ez még egyszer olyan magas mint a gyári, ezért nem is fér rá úgy az első fékcső hogy nem teszem hosszabb csövet vagy nem engedem le a villaszárat.
én hornetét raktam... nehogy márkaidegen legyen
Ott a kép az oldalamon.
Nem mértem.
Pedig írhatták volna. ...mondjuk én meg leszartam volna, addig amíg helyettem nem fizeti ki senki amit veszek addig ne is fikázza.
Mennyivel lett magasabb az MZ kormánnyal?
Örülök, hogy végre kényelemben motorozol Te is De milyen érdekes dolog, hogy mikor én mondtam, hogy ETZ kormány van az SV1000-esen elmondtak minden hülyének, hogy milyen gáz ez, és minimum kellene venni egy csillogó villogó 20-25 ezres márkás kormányt, mert ez életveszélyes. Neked ezt senki nem írta
Ezt felirom es idezem.
Lehet, de az etz kormányhoz nem kellett beengedni semmit csal elvezetni a madzagokat.
Vicc, hogy nem......sőt, nem rángatott meg ilyenek, de engem ugye sosem zavart egy kis szellő.
Mint az N-en.....végre embernek érzem magam és nem kuporgó majomnak aki egy műanyag mögé bújik az élet elől.
Akkor péntekig nem olvasom a fórumot.
Nem jó kormányt néztél akkor hozzá mert a merevítős az nem igazán hajlik visszafelé.
Így esélye sincs hogy a tanknak üsd a kezedet.
Viszont ha felszerelem nekem a telószárakat kell lejjebb engednem mivel az első fék olajcsöve rövid lesz, venni meg nem akarok most hosszabbat.
Összességében nyerek vele 4-5cm magasságot és 18cm széllességet.
Szerintem nagyon.
menet közben próbáltad ? mennyire fúj rajta a szél ?
nem is kell:mi naponta ránézünk és beirjuk ide
szégyen milyen keveset mentem még idén,jó lenne má menni