Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyire gyors a robogó? asszem 10 ig nyitva van
kéne menni mecsekburgert enni
Pedig ugy van hogy itt a net elott a mobillal a kezemben agyalok folyton az 1050 esen.
Ha meg felulok es kerepes utan odahuzva felfele a hosszu egyenes vegen ranezek a sebmerore,175 ot mutat azt gondolom te hulye hova sietsz?megdogleni?Es eleg a 106 is.
Na jo akkor beneztem es pont a teton lezartak a savom.,
valaki adja oda neki egy körre a nagysv-t, utána sv-je lesz
kedves barátom mondta " a gsr 600 100 le mindenhová elég"

aztán egyszer ment az enyémmel... mert hát rábeszéltem..

Ma X11-e van
az már indulásnál is érződik...

de hagyjuk, te grafikonozol ,én meg tudom miről beszélek
papirforma gyakran nem adja a valóságot
Hát nézd, duplaakkora lökettérfogattal könnyű.

Csak az itt a bibi, hogy mint írtam, nem igazán szoktam abban a sebességtartományban menni, ahol kijönne ezen nagyvasak erőfölénye.
hát 2 sec alatt mennyi esélye legyen...
ha 1 sec a reakcióidő
a hayabusa 100 ról hatodikban pont úgy gyorsult mint a gsr 600 3.ban, csak pár másodperc után vissza kellett volna engedjem a gázt..

inkább az előzést választottam
Oké, de addig nincs hatalmas nagy fölénye, legfeljebb ha katapultálsz kuplungból az ezressel. Azt persze lehet.
Egy elbaxott valtas es annyi sem.
akkor 2 mp esélyed van
110ig is, hidd el azért a 650 tényleg nem egy rakéta, az ezres sem az, messze nem az
Minek gyorsuljak vele? Nem arra vettem, hogy 3X annyi lóerős gépekkel gyorsulgassak. Amúgy a grafikonról is éppen ez jön le, hogy a GSXR1000 lemossa a komplett mezőnyt 110-től, nem kicsit...
pinázhatnál már egyet

az is grafikonos?
na ezért győzködöd az itt jelen levőket grafikonokkal ..

ha a valóságban nyomatékból gyorsulsz a gsxr- 1000 rel
romba dől a grafikonod..
Akkor itt a megoldás.
a gyári is ~16mm, 15,8valamennyi
Huhh vannak gondok.
Hát hogy ilyen bőszen ajánlgatod a MOL szolgáltatásaid újratölteni a vasat. Nyilván én is tudom, hol lehet feltölteni, csak jelenleg üres a pénztárca.
Mért tenném?