nem biztos hogy jobb csak teljesen más és mivel még újdonság ezért még jobban vonz. az autót meg addig kell használni amíg megvan ráérek még brümmögni a szar kis robogómon ha már kibasztak
Jó hallgatni az útvonal igényeket.
Az ernyőzés biztos hogy jobb móka,és kocsival lehet menni,pláne céges,ezt is jó kihasználni abban a kis engedélyezett időben amit a főnök ad.
Valamikor az év végefelé kinéztem ezt a szállót.Nagyon bejön.
Függetlenül attól hogy hol lesz a szállás, nagyjából hasonló sz útvonal.
Senj és Karlobag így "csak" 623 km. Térkép 9 és fél órát ír, azaz pihenőkkel, tankolással, határátkelőkkel kényelmesen lent vagyunk 10-12 óra alatt. Starigrad fele úgy mennénk hogy Karlobag irányába le a partra és végig a 8-as legjobb részén. Ha Siófokon összetankolunk, akkor a bosnyák kúton is tele tudjuk nyomni bagóért, azzal meg már bőven lent vagyunk a parton.
Namindegy,öcsi nekindul a bbq sütőnek ha végeztem a teherrel.
Kéne hirtelen minimum 3-4e euro.
Jó hallgatni az útvonal igényeket.
Az ernyőzés biztos hogy jobb móka,és kocsival lehet menni,pláne céges,ezt is jó kihasználni abban a kis engedélyezett időben amit a főnök ad.
Valamikor az év végefelé kinéztem ezt a szállót.Nagyon bejön.
Senj és Karlobag így "csak" 623 km. Térkép 9 és fél órát ír, azaz pihenőkkel, tankolással, határátkelőkkel kényelmesen lent vagyunk 10-12 óra alatt. Starigrad fele úgy mennénk hogy Karlobag irányába le a partra és végig a 8-as legjobb részén. Ha Siófokon összetankolunk, akkor a bosnyák kúton is tele tudjuk nyomni bagóért, azzal meg már bőven lent vagyunk a parton.
Senj
Karlobag
Starigrad
de ha előző este lemondják az időjárás miatt akkor megyek és majd alszok a parton
Nekem a TLS adja nagyon abból az időből.
Tetszik is! Viszont ha már V2, akkor TLR
Van belőle (SV1000S) amúgy egy jubileumi GSXR fényezésű, ha kedvet kaptál és csak ez az akadály: link.
őőő