Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak ne lila tehénből.
(remélem svájci steak lesz helyette)
akkor lőttek a német steak-nek.

Namindegy,öcsi nekindul a bbq sütőnek ha végeztem a teherrel.
nem biztos hogy jobb csak teljesen más és mivel még újdonság ezért még jobban vonz. az autót meg addig kell használni amíg megvan ráérek még brümmögni a szar kis robogómon ha már kibasztak
Nameg eztés ezt. is nézem.

Kéne hirtelen minimum 3-4e euro.

Jó hallgatni az útvonal igényeket.
Az ernyőzés biztos hogy jobb móka,és kocsival lehet menni,pláne céges,ezt is jó kihasználni abban a kis engedélyezett időben amit a főnök ad.
Valamikor az év végefelé kinéztem ezt a szállót.Nagyon bejön.
igyá kv-t
lefelejtetted hogy:
Nem untatsz.
bocsi hogy untattalak ezzel a 2 sorral, és most ezzel a harmadikkal.
2 éve 700 km felett kolbászoltunk és még csak könnybe se lábadt a szemed!
1-es vagy 2-es lesz a nyerő.Szállástól függően és nekem azért 3-at számolj bele nem GS500-al vagyok.
Függetlenül attól hogy hol lesz a szállás, nagyjából hasonló sz útvonal.
Senj és Karlobag így "csak" 623 km. Térkép 9 és fél órát ír, azaz pihenőkkel, tankolással, határátkelőkkel kényelmesen lent vagyunk 10-12 óra alatt. Starigrad fele úgy mennénk hogy Karlobag irányába le a partra és végig a 8-as legjobb részén. Ha Siófokon összetankolunk, akkor a bosnyák kúton is tele tudjuk nyomni bagóért, azzal meg már bőven lent vagyunk a parton.

Senj

Karlobag

Starigrad
Ezt tudtam már egy hete.
már befizettem Tolminba így hát én 99% off
de ha előző este lemondják az időjárás miatt akkor megyek és majd alszok a parton
Én biztos,ha nem nyiffan ki a tekknika.
Jönnétek Bosznián keresztül? Ha igen, akkor az útvonalat én összeállítom, és célba juttatok mindenkit időre.
Jó lenne egy túra naggyáboli létszám,útvonal,szállásigény egyeztetés hogy mit hol nézzek.
Köszönöm, megkaptam! Holnap rávetem magam, most már a pihenés jön mára.

Nekem a TLS adja nagyon abból az időből.
Az áttételeset át is küldtem. Segíthetsz fejleszteni.

Tetszik is! Viszont ha már V2, akkor TLR
Remek ötlet. Lehetne mocikat összehasonlítani, grafikonokkal, sebességfüggően, nem kéne számolgatni, csak beírni az adatokat és go.

Van belőle (SV1000S) amúgy egy jubileumi GSXR fényezésű, ha kedvet kaptál és csak ez az akadály: link.
Sajna nincs kék feketében, ezért nem tudom az enyémet lecserélni...
Látod ebben is jobb a SV650 ugyanakkora a nyomaték a keréken és mégsem ver hanyatt!
egyujjas,nagyon jól adagolható (hozzászokva döbbenetesen illuzióromboló volt visszaülni az sv-re egy körre)
majd lesz pislogás,ha egyszer próbál egyet

őőő