Én mindig le veszem a bukot, bár áll felhajtos de nem hiszem örülnének ha maszkban besetalnek, ugyanis én meg 40 fokban is felteszem a maszkot, utalom mosni a sisak belsejét, bár az is kivehető moshato
ataaa: A szabály a dolog egyik fele, bár engem jobban idegesít vele a felesleges macera. Nekem egyszerűbb csak rádobni az oldaltámaszra és már mehet is bele a lé. Mondjuk valamelyik videómegosztón láttam régebben egy videót, amikor rajta ülve tankolt a forma és begyulladt, és a legkevésbé sem volt vicces, ahogy alig tudott leszállni róla és közben lángolt az arcába a komplett tank.
SVailor: A sisak viszont mindig a fejemen marad. Szerencsére még sosem néztek csúnyán miatta. Azt nagyon-nagyon utálom levenni meg felvenni.
Én leszállok, sőt illedelmesen leveszem a bukómat is - állítólag sok helyen ezt elvárják a kutasok. Leszállni meg úgyis muszáj lesz fizetéskor. Az nem zavar annyira, hogy nem tudom csordulásig tankolni
...erről jut eszembe: múltkor 2 motoros tankol, a kasszánál pont előttem fizetnek, mind2n bukó, az éppen fizetőn persze felhajtva az álla. Mondja, h kér 1 autópálya matricát is, erre a kiscsaj visszakérdez: személyautóra?
Ahogy kinéz a dolog, akkor az durván +1L az SV-n. Adott esetben hasznos lehet (főleg az ezresen, amin minden csepp benzin kincs), de hogy emiatt nem bohóckodnék vele tankolásnál a mindennapokban, az is tuti.
Az SV tankja is 17L papíron, de oldaltámaszon a maximum, amit bele tudtam tölteni az 15,8L volt, de akkor már előtte lefulladt a kút előtt többször is.
Szerencsére tolni nem kellett.
Az a 4L még csak feltevés de inkább csoda kategória lenne, amúgy kb. tartom a megengedett sebességet, 140 volt a max ahol nagyon nem volt senki. Annyit mindenesetre biztosan elmegyek egy tankolással mint egy átlag motoros szóval nem miattam kell majd megállni tankolni
ataaa: A szabály a dolog egyik fele, bár engem jobban idegesít vele a felesleges macera. Nekem egyszerűbb csak rádobni az oldaltámaszra és már mehet is bele a lé. Mondjuk valamelyik videómegosztón láttam régebben egy videót, amikor rajta ülve tankolt a forma és begyulladt, és a legkevésbé sem volt vicces, ahogy alig tudott leszállni róla és közben lángolt az arcába a komplett tank.
SVailor: A sisak viszont mindig a fejemen marad. Szerencsére még sosem néztek csúnyán miatta. Azt nagyon-nagyon utálom levenni meg felvenni.
...erről jut eszembe: múltkor 2 motoros tankol, a kasszánál pont előttem fizetnek, mind2n bukó, az éppen fizetőn persze felhajtva az álla. Mondja, h kér 1 autópálya matricát is, erre a kiscsaj visszakérdez: személyautóra?
Szerencsére tolni nem kellett.
10 oda 10 vissza.Km.