Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fasza gumival maradnak fent.
Csak a szín stimmel minden más.Első pillntásra is.
De hogy maradnak fenn a falon,és a fű hogy nő rajta függőlegesen?
Nemértem.
Na hat megsem, az a kek az nem ez a kek
Es tényleg. A fogyiklubbnal mar inkabb nem olvastam tovabb
ha lejjebb görgetsz, te is ráismersz
Magukra ismernek? Tegnap valahol a 4es mellett
karhínárt csak az rakhat fel, akinek már bent van a 180-as gumi a kis esvén. :-)
Sziasztok,

az idei ébredés meglehetősen morcosra sikerült: télen többször volt töltve az akksim, tavasszal kölcsön is adtam egy cimborámnak mert az övé meghalt, pöccre indított vele, majd eljött az én időm. Szivatóval, szokásos módon próbálkoztam, forgatta a motort rendesen (első gen. karbis 650S), de nem indult be és hamar gyengülni kezdett az akku. Tettünk egy gyors kísérletet betolásra is, de nem sikerült így nem is erőltettük. Egy autóról bikázva viszont másodikra indult szépen, másnap is pöccre indult.

Mire érdemes odafigyelni tavaszi első indításkor, mi a helyes technika?
Már akinek
A karhinar jobb mint a taska.
Azt hittem a táskát akarod megmutatni
a link nem a táskára, hanem egy kis euró ésszerű elköltésére vonatkozott :)
a lakótársa pont hazarepült rokonlátogatóba.

bocs h nem ajánlgattam mindenkinek, de fapadoson jött feladható csomag nélkül, csak kézicuccal.

valamikor kimegyünk viszont, majd akkor szólok, mert egy Lajos látogatást azért nem hagynék ki :-)

a link az teljesen jó.

karhínár, markolathínár. ---- de nem? :-)
Elég gyorsan megjött nem sokat vártál rá, de a link az nem jó szerintem
Tokeletes valasztas.
Nekem sisakplexi kell a lajosbol.
Meg tiprodom szokasosan hogy kimenjek a lajosba vagy posta.
Ideiglenesen az is megteszi
megjött a nyeregtáskám, tesóm intézte Berlinből. Bele rejtett egy katalógot. Ennek az az előnye, h jó áron volt a nyeregtáska, de most egy ezrest (euróban) el tudnék verni egyéb dolgokra :-)

és íme!

https://www.louis.de/artikel/l...
Edzeni nem edzek.
Csak olyan melos pakker munka.
nálam is fogyiklubb. edzek majd minden nap. az étrend maradt :) és az italrend is :)
Szevasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Most jutottam el oda h lecseréljem a motoromat. K-4 utáni 1000seket nézegettem. Mire figyeljek oda? Típushiba? esetleg egy két tanáccsal elláthatnátok. A válaszokat köszönöm előre is
Ah,kaptam ajandekba hazi csabai csipos szalmit.
Egy alma és 2 pohár víz segít rajtad
Fogyiklubb van.Kopog a szemem.......
Háztartási keksz,víz kombó sokat javít a légellenálláson!