az idei ébredés meglehetősen morcosra sikerült: télen többször volt töltve az akksim, tavasszal kölcsön is adtam egy cimborámnak mert az övé meghalt, pöccre indított vele, majd eljött az én időm. Szivatóval, szokásos módon próbálkoztam, forgatta a motort rendesen (első gen. karbis 650S), de nem indult be és hamar gyengülni kezdett az akku. Tettünk egy gyors kísérletet betolásra is, de nem sikerült így nem is erőltettük. Egy autóról bikázva viszont másodikra indult szépen, másnap is pöccre indult.
Mire érdemes odafigyelni tavaszi első indításkor, mi a helyes technika?
megjött a nyeregtáskám, tesóm intézte Berlinből. Bele rejtett egy katalógot. Ennek az az előnye, h jó áron volt a nyeregtáska, de most egy ezrest (euróban) el tudnék verni egyéb dolgokra :-)
Szevasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Most jutottam el oda h lecseréljem a motoromat. K-4 utáni 1000seket nézegettem. Mire figyeljek oda? Típushiba? esetleg egy két tanáccsal elláthatnátok. A válaszokat köszönöm előre is
De hogy maradnak fenn a falon,és a fű hogy nő rajta függőlegesen?
Nemértem.
az idei ébredés meglehetősen morcosra sikerült: télen többször volt töltve az akksim, tavasszal kölcsön is adtam egy cimborámnak mert az övé meghalt, pöccre indított vele, majd eljött az én időm. Szivatóval, szokásos módon próbálkoztam, forgatta a motort rendesen (első gen. karbis 650S), de nem indult be és hamar gyengülni kezdett az akku. Tettünk egy gyors kísérletet betolásra is, de nem sikerült így nem is erőltettük. Egy autóról bikázva viszont másodikra indult szépen, másnap is pöccre indult.
Mire érdemes odafigyelni tavaszi első indításkor, mi a helyes technika?
bocs h nem ajánlgattam mindenkinek, de fapadoson jött feladható csomag nélkül, csak kézicuccal.
valamikor kimegyünk viszont, majd akkor szólok, mert egy Lajos látogatást azért nem hagynék ki :-)
a link az teljesen jó.
karhínár, markolathínár. ---- de nem? :-)
Nekem sisakplexi kell a lajosbol.
Meg tiprodom szokasosan hogy kimenjek a lajosba vagy posta.
és íme!
https://www.louis.de/artikel/l...
Csak olyan melos pakker munka.
Kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Most jutottam el oda h lecseréljem a motoromat. K-4 utáni 1000seket nézegettem. Mire figyeljek oda? Típushiba? esetleg egy két tanáccsal elláthatnátok. A válaszokat köszönöm előre is