Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudtam volna más motort elképzelni magamnak! Nagyon szép hangja van ezzel a Mivv dobbal! Igen kevés van ezekből az N es tipusokból. Félve és sok idő elteltével mertem ezt az olasz papiros "sunavadászt" meg venni. De nagyon patent!
Ne aggódj én itt leszek és nem is valószínű hogy ettől nagyobbra váltok. Nekem bőven megfog felelni, csak végre tudjam összerakni
De.
Johogy mondod.
Kene vacsizni.
Kisebbségi érzés neked?
Anorexiás nem e vagy?
A sok ezres kozt ma kissebsegi erzesem volt.
De igy helyrebillent a lelki egyensulyom
Nekem is az van bár régebbi ver.
Jok ezek a 650-esek.Csak keves van belole a forumon.
Szép! gratula, jó a plexi is. Kipuffnak milyen hangja van?
Nekem is volt ilyen a 650-esemnél, gyárit tudtam csak belerakni. Most az ezresnél jó a Hiflifiltro is.
Nem volt alul semmi gebasz ha csak az nem, hogy kitámasztott (valaki kissé ráállított) és az miatt kellett cserélni a lamellákat, most elég lenne csak kicsit állítani rajta ha jól gondolom.
köszi, azóta már Bódis van rajta, meg PP rövid karok, és persze én is belementem a fehérindex+sárgaizzó őrületbe :) szóval régi a kép.
még sose csináltam, és az enyémmel volt valami gebasz ha emlékszel, talán alul már nem lehetett ráállítani, vagy nem is tudom. Aztán (vagy előtte?) cseréltetek lamellaszettet és talán rugókat is, ez még a régi műhelyedben volt, szóval nem tegnap... :-)
Azta! Tied is szemrevaló!
Érdekres lehet az utángyártás....: nézzük csak jó az Sv-be? Á neem... kit érdekel jól van az úgy gyártsunk belőle 100.000db-t!
Igen, először kicsit erőszakolni kell, de utána hozzáidomul a ház.....vagy veszel gyárit esetleg championt, azok jók.
páran már igen. pedig nem nagy árkülönbség van a gyári és az utángyártott között. http://motoralkatresz.eu/motorok/suzuki/650/159/2008/
Tudod, miután levetted a deklit utána egy 10-es kulcs és csavarhúzó kell. Legyen egy kis holtjátéka.
jól áll neki a kék plekszi, és tetszik a dob!
óriás a kuplungholtjátékom és a felső állító már tökig ki van tekerve (max 2 menet tartja).

Az alsó állítót azt tudom én saját hatáskörben, alap szerszámokkal "eggyel arrébb rakni", vagy ehhez szervizkörnyezet, összenyomó, spéci szerszám stb szükséges? :-)

KICSI sv-ről van szó, nem RENDES-ről.
Cseréltem volna ma a légszűrőt, de nem passzolt bele, 2-3mm híján. Pedig gyárival megegyező. Jártatok már így?
Töltöttem képet, de sehol sincs -.-
650-es
Ja.Remelem ezres.
Üdv a klubban. Több infót is megosztasz velünk? Képek?
Fasza a szöveg 1/5 küldte el o.O