Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minek az? kisebbel is lehet kanyarodni, egyenesben meg nem mindegy
Öcsédet rakd be a pultba, aztán kész!
Szerintem az mindenhol az...
A 650-es nálam sokkal jobban szerette a 7100-ast.
Nyiss ki május elsején szombat helyett, dupla haszon lenne, mindenki nálad vásárolna mert nem tudnak menni plázázni szombaton meg mehetnél Louisba
Kiderítettem.
Állami ünnep.

Elég necces nekem az elszabadulás.

A május 1-et kéne kideríteni.
Az azért késő lenne, nem emlékszem meddig tart nyitva, de azért jó lenne kissé körülnézni is ha már kimegyünk.
Május eleje?
Szombat?
Ha 11-12 körül el tudnék indulni hogy 3-ra ott lehet lenni.
Vagy az osztrákoknál a Május 1 munkaszüneti nap egyáltalán?
"Alkalmazható-e a korábbitól (előírttól) eltérő viszkozitású motorolaj?
Egyes esetekben igen. Például versenyszerű használat esetén a motorolajba folyamatosan jelentős mennyiségű üzemanyag jut, amely (plusz a magasabb üzemi hőmérséklet) drasztikusan csökkentheti a motorolaj viszkozitását. A biztonságos kenőfilm-vastagság megőrzése érdekében ezért célszerű növelni a melegoldali viszkozitást.
Pl. SAE 10W-40 -- SAE 10W–50"

Ha nem áll fenn versenyszerű használat én nem erőltetném az 50-es olajat.
De, kéne pár gönc az elkopottak helyett.
10w40 az alapértelmezettt, aztán ha az nincs tegyél bele valami hasnlót (ami ezzel kompatibilis) :D ezt íra a szervízkönyv
Ez jó :D
akkor úgy gondolom 50es megy bele, mert itt a nyár, meleg lesz, és a melegoldali viszkozitása nagyobb.
Amúgy a gépkönyv mit ír?
úgy látom senki nem mer már írni főleg olajtémában, mert rögtön előkerül valami önjelölt szakértő aki azonnal megcáfolja bármiről legyen is szó

a saját véleményem úgy hogy kurvára nem értek hozzá hogy amikor úgy gondoltam hogy nagyobb terhelést kap a motor mert pl. sűrűbben jártam ringre akkor beleraktam az 50-et mert úgy gondoltam hogy jobban elviseli a nagyobb terheléssel együtt járó magasabb hőmérsékletet, de az az igazság hogy semmi különbséget nem vettem észre a 2 között inkább csak a magam megnyugtatására volt jó hogy mindent megtettem a motor egészsége érdekében, úgyhogy ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz
Sziasztok,

ezres SV-be motul 5100 szériából szerintetek 10w40 vagy 10w50-et tegyek? melyiknek mi lenne az előnye?

köszi

ádám
Rád nézve lehet nem veszélyes, de a ház nem tud félre ugrani!

https://youtu.be/qpJTJ5OA4HU?t...
Vasárnapra bejelentkezett egy kertész ipse.
Vágja ki a jégkáros fenyőnket.
KB 15-20 méteres.
Mondtam öcsinek vágja ő,max félreugrok ha leesik szal nem veszélyes rám nézve de nem vállalta be.
De utána addig verem míg le nem mond egy-két hétvégi programot.
Simán lehet.
Amúgy nem éget a tatár.
Szal nincs gáz.
De a két tartalék sisakom nagyon gáz.
A plexi lenne a legsürgősebb.
Inkább valami hétvégi karikát kéne szervezni!
Az a baj hogy olyan nagy akciót nem láttam a webes felületen hogy most bevásároljak, de nekem megérne egy kanyart, aztán hátha van valami jó.
MasterCard-al ugye lehet fizetni? Úgy nem kell előre Eurót váltani, és addig vásárlok amíg a kártyám bírja.
Lajos menet senkit nem borzongat?
Olyan kellene nekemis.