Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon jo.
Udv.
Üdv motoros társaim!
Sok várakozás, álmodozás után végre meg lett az áhitott álom motor, az SV
Üdv motoros társaim!
Sok várakozás, álmodozás után végre meg lett az áhitott álom motor, az SV
Enyém is pont ilyen
Nekem ugy lehet elforditani ha elotte megnyomom lefele
Amennyi fosadék van lehet tényleg így kell tenni.
Minden hirdetésben látom hogy friss olaj jó gumik,lánc csere.Mintha ez valami kiváltság lenne a karbantartás,kopó-fogyó dolgok pótlása..
gyk. a poén az lett volna hogy valaki mint feature akarta feltüntetni az adott állapotot
Nekem minden motoromon így működik.
Szal nem extrafelszereltség a feltünésmentes gyujtáskapcsoló.
egy kis WD vagy zárolajozó spray csodákra képes. érdekes amikor a robit kerestem nekem egy ilyen furcsán működő gyújtáskapcsolóval úgy akartak eladni motort hogy ez milyen jó mert nehezebb ellopni meg gyárilag ilyen stb. aztán érdekes amit megvettem az működik a megszokott bedug elfordít módon is
Azt még megpróbálom , hátha használ
Akkor fújkáld meg WD-vel vagy hasonlóval.
Parszor.
Láttátok már?

link
Oké , köszi a válaszokat
Mostani SV-m és az előző is ilyen volt. Amúgy vegyél bontottat és át lehet lapkázni.
*= elfordulni
Az , hogy csak úgy hajlandó elfúrni ha lefelé (tank) irányban van feszítve
Ja.
Mi a baja? A zárrészt szerintem át lehet lapkázni bár még motorét csak öreget csináltam.
Szerettem volna hogy ne kelljen 2 kulcsozni ,
ha más nem lesz ebay komplett garnitúra 25körül találtam is (de zsidó vok ) még mindig
Vegyel egy bontottat.
Aloha
tud valaki olyat , hogy gyújtáskapcsoló felújítás?
Amennyiben igen , kérem ne tartsa magában
Köszönöm
Ez az amit szeretnék elkerülni, azt hittem már van itt valaki aki bontott szét ilyet, de nem én akarok lenni az első kísérletező
Biztos szét lehet szedni, csak nem tudom, mi sérül a szerelésnél. Ha esetleg membrán van benne.
Igen, azt néztem, és végig olvastam, valószínűleg akkor azért nincs benne abban sem hogyan lehet szétszedni mert nem lehet.
Bár van 4 csavar a sarkában de akkor minek?