Néha érnek meglepik ebay ügyben.
Jellemző a németre hogy képes odaadni eszméletlen pite áron cuccot mert imádják a liciteket.
És ha olyanra licitálsz amit a kutya sem akar megvenni simán lehet hiénázni.
Momentán a lambda szondámon van egy védő.Rozsdamentes de két darabból áll,hegesztéssel van odapontozva a két darab.Naná hogy a felső valójában védő részt elhagytam valahol.
Nem egy etvasz mert kavicsok ellen véd csak baxxa a csőröm hogy hibádzik,ez van.
Viszont a dílernél ilyen 44 ángol fontocska+10 a posta............anyád.
De a szokásos ebay szörfözésnél felbukkant egy lambdda szonda egy katalizátor védő és egy lambda védő csomagban 1 euro+12 posta.
Naná hogy mindez megvolt 22 helyett 4 rugóért.
Nem kell valakinek egy fasza lambda szonda 3000 ért.
De amúgy csináld azt,h megrendeled és azt választod,h helyben fizeted ki. Akkor csak odamész és máris adják.
Tényleg nagyon jó árban van de a házhozszállítással már ott vagyok mintha a kúton venném ( 1db-bal számolva ).
Namost a nagy harci helyzet hogy a néni aszondta nincs mert elfogyott,illetve feladja a rendeléseket oszt nekem nem jutott és a nagykerben se mindig van.Talán csütörtökön és telefonáljak.De nem biztos hogy kapnak blabla nagyon fogy me kettessével rendelik.
Lehet bullshit és védik az online megrendeléseket de még igaz is lehet.(na ez vicces mert ha kapós berendelek pár 10 kartonnal)
Szóval folyt. köv.csütörtökön.
MOL lánckenőt tud valaki Budapesten?
Neten szinte nem is találni amit meg mégis az bizonytalan vagy olyan magas a postázási költség,h megint nem éri meg.
Voltam egy MOL kúton a 11-ben de ott meg nem volt ( pedig azt mondják,h minden MOL kúton lehet kapni )
Üdv Mindenkinek! Keresem azt az SV-s kollégát aki a Pécsi felvonuláson előttem ment egy fekete mocival,és akinek a barátja Hondájában fel forrt a víz, félre álltak a Szécsheny tér elötti utcában.Én egy ezüst SV-vel voltam mögötte. Aki magára ismer vagy tudja ki Ő, kérem írjon. Meg kellene tudnom milyen kipufogó van a gépén.
Ha sok a vesződés vele, meg csütörtökön sem lesz hagyjad!