Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha sok a vesződés vele, meg csütörtökön sem lesz hagyjad!
Zoli, ha lenne elfekvőben, engem is érdekelne 2db.
Ha már dílerkedől...
De.
Jól olajoz.Túl jól.
Na meg te lancolajzoval nyomod, nem?
Néha érnek meglepik ebay ügyben.
Jellemző a németre hogy képes odaadni eszméletlen pite áron cuccot mert imádják a liciteket.
És ha olyanra licitálsz amit a kutya sem akar megvenni simán lehet hiénázni.

Momentán a lambda szondámon van egy védő.Rozsdamentes de két darabból áll,hegesztéssel van odapontozva a két darab.Naná hogy a felső valójában védő részt elhagytam valahol.
Nem egy etvasz mert kavicsok ellen véd csak baxxa a csőröm hogy hibádzik,ez van.
Viszont a dílernél ilyen 44 ángol fontocska+10 a posta............anyád.
De a szokásos ebay szörfözésnél felbukkant egy lambdda szonda egy katalizátor védő és egy lambda védő csomagban 1 euro+12 posta.

Naná hogy mindez megvolt 22 helyett 4 rugóért.

Nem kell valakinek egy fasza lambda szonda 3000 ért.
Igazából nekem nem kell van egy fuccsom 3/4-es flakon.
Falura jó lesz.
Csütörtökön ujra próbálkozom.
De amúgy csináld azt,h megrendeled és azt választod,h helyben fizeted ki. Akkor csak odamész és máris adják.
Tényleg nagyon jó árban van de a házhozszállítással már ott vagyok mintha a kúton venném ( 1db-bal számolva ).
Feladtam a megrendelést.
Ha jövő héten megérkezik akkot téged átb*
Már megrendeltem. Jó az ára csak plusz 1500Ft a postaköltség. De mivel 2-őt vettem, egyet a havernak így "jól" járunk.
Namost a nagy harci helyzet hogy a néni aszondta nincs mert elfogyott,illetve feladja a rendeléseket oszt nekem nem jutott és a nagykerben se mindig van.Talán csütörtökön és telefonáljak.De nem biztos hogy kapnak blabla nagyon fogy me kettessével rendelik.
Lehet bullshit és védik az online megrendeléseket de még igaz is lehet.(na ez vicces mert ha kapós berendelek pár 10 kartonnal)
Szóval folyt. köv.csütörtökön.
Köszi!
Én Castrolt szoktam használni, de az drágább ennél és nem képez olyan masszív fehér bevonatot mint ez.
Megnézhetem.
Zoli32, úgy látom Gödöllőn van az üzlet. Ha hétvégén koccolnánk, nem akarsz venni egyet nekem?
Én is 2500 körül szoktam látni.
Kuton 2500ft. 1700ert jo aron van. Esetleg Bardi vagy lang unix nora?
Próbáltam kerülni a rendelést de sajna én is ezt a lapot találtam mint egyetlen lehetőség. Gyorsan rendeltem is kettőt.

Köszi
Helló!

Biztos hogy nem kapható minden MOL kúton, mert néztem több helyen is már. Én itt vettem: link
MOL lánckenőt tud valaki Budapesten?
Neten szinte nem is találni amit meg mégis az bizonytalan vagy olyan magas a postázási költség,h megint nem éri meg.
Voltam egy MOL kúton a 11-ben de ott meg nem volt ( pedig azt mondják,h minden MOL kúton lehet kapni )
nekem most van igazításon a bőrgatyám, szintén a mozgásszabadság korlátozása miatt :-)
Nahááát, Te vetted meg az én régi SV-met? Milyen jó kis motor volt az...
Üdv Mindenkinek! Keresem azt az SV-s kollégát aki a Pécsi felvonuláson előttem ment egy fekete mocival,és akinek a barátja Hondájában fel forrt a víz, félre álltak a Szécsheny tér elötti utcában.Én egy ezüst SV-vel voltam mögötte. Aki magára ismer vagy tudja ki Ő, kérem írjon. Meg kellene tudnom milyen kipufogó van a gépén.
Úgy értem, hogy nem tartja annyira, mint a bőr és így már a talpam is leér.
Nem csináltam meg Vettem motoros farmert és abba már jól leér a lábam
Köszi, inkább kihagyom a lehetőséget.

Ma felhívtam az oldtimer perfect-et. Emailra nem válaszolnak... de itt eléred őket: +36 70 / 216-5599 elsőre felvették
Adok hozza egy csomag biztositotut vagy kacsaszalagot keresre.