Az enyém olyan mint az első képen, motoron ülve simán teke lehet nyomatni sőt még bőven többet, igaz az távozik a tulfolyon ha oldal tamaszra teszed a motort fizeteskor
Akkor egyszerű az ügy. Mikor már nagyjából tele van (utolsó liter kb), akkor nem dugod vissza teljesen, hanem közvetlenül a lyuk fölött tartod csak, és lassan finoman töltöd még. Így vacakolás nélkül is látni fogod, ha tele van. Persze, ha rajta ülsz, úgy lehet nehezebb, de az oldaltámaszos megoldásnál sima ügy.
Nem tudom, melyik karimára gondolsz, én ilyen fotót találtam a GS500 tankjáról: link
No, ezt szemre még könnyebb feltölteni, mint az SV-ét, amiben még belül is akad egy mégszűkebb karima, ami tényleg alig szélesebb a pisztolynál: link
De egyébként nem nagy cucc csurig tölteni, csak érzéssel kell a vége felé töltögetni, no meg nem belerakott pisztollyal, mert akkor hajlamos szökőkútként viselkedni a szűk nyílás, mikor megtelik.
Vasárnap egy laza karikát megyünk valamerre, mivel Anita először viszi a Krisztit így nagy tempót nem megyünk, de azért tetvészkedni sem akarunk. Aki akar jöjjön.
En olyankor szoktam mondani hogy akkor mutasd meg legyszives hol a tábla. Mert nem sok helyen van kint olyan tabla ami tiltana a bukoban tankolast. Ami meg nem tilos az szabad
Nekem is maszk van alatta ugyanazért, mint nálad (a maszkot rendszeresen mosni "kicsit" egyszerűbb, mint a sisakot), pont ezért utálom levenni a sisakot, mert akkor kezdhetem elölről a maszkos vacakolást, meg igazgatást.
ataaa: Rólam még sosem hitték, hogy raboló lennék, pedig sosem vettem le a sisakot. Persze, nem is csináltam semmi olyat, pl. nem ülök rajta töltés közben, az úgy tényleg necces lenne már.
Ugyanígy jártam el régebben a rendszám nélküli robogómmal, és még ott sem volt belőle gond.
Mondjuk az nálam is alap, hogy oldaltámaszon addig töltöm, míg egy szintbe nem kerül a benzin a betöltőnyílással.
Biztonsági okokból kellene leszállni, pont amiatt amit írtál.
Én ülve tankolok az esetek 90%-ában, és mindig teletöltöm. Persze a végén ilyenkor egyre kijjebb kell húzni a töltőt. Egyszer nekem is volt olyan hogy túlságosan kihúztam és szétfröccsent. Szerencsém volt hogy a kipufogó leömlőre nem került, mert akkor ez lett volna belőle (1:20-tól)
A sisakot meg azért kell levenni hogy ne higgyék azt hogy te vagy a raboló.
Ha ataaa ra bizod magad lesz annyi,es olyan faradt leszel nameg a leszallas nelkuli tankolas igazi megvaltas lesz.