Nálam mérethelyes, bár ez veszélyes téma. A legtöbb cipőből 47-es a méretem, a Probikerből is az volt jó rám. US-ből a méretem 12,5, UK12, FR 47+2/3 JP 305 az Adidas edzőcipőm alapján.
Nincs kedved kimenni Lajosba motorral?
Én hamarosan venni fogok egy nyári dzsekit, nadrágot, a kesztyűm is szakadozott, a csizmám is úgy néz ki mintha most jöttem volna a frontról...
Lehet nem ártana körülnézni, mielőtt itthon bevásárolok.
Hmmm.Mértehelyességre gondolok.50 euros csizmától nem várok el gigászi teljesítményt az andokig meg vissza.
Valójában a sisakplexim tegnap megadta magát,letört a fül ami a helyén tartja.Húdejó.A következő gond hogy mult hónapban fejezte be a marushin forgalmazásást a yamahaworld,egyre jobb.
A lajosban van plexi,de a 10 euros postadíjat jó lenne kicsit megosztani és a 6 éves egyszer már 20 centis szakadást kijavított diadora túristacsizmám kezd nagyon elfáradni és vállalhatatlan lenni.
Ez az probiker 50 euro így kicsit kevésbé fáj a posta ha kapcsolt áru lenne.
A mostani 46-os cipő 45-ös méret vajon a thaiföldiek jó méretezést adnak meg vagy ezis olyan mérethiba miatt ár alatt eladó lenne?
Pesten elindul es egesz nap be se fogja.
Lelohetetlen.
A multinyelven jobban hangzik.
Columbia-ból 44-es jó.
USA 11.
Na mindegy jövő héten két bemutató pesten,akkor kavarok egy kört.
A kapcsolt áru lenne a lényeg.
Kurvauncsi,nincs pakolási lehetőség,és 2-3 motor többet eszik mint a kocsim.
Pályadíj meg főleg.
Én hamarosan venni fogok egy nyári dzsekit, nadrágot, a kesztyűm is szakadozott, a csizmám is úgy néz ki mintha most jöttem volna a frontról...
Lehet nem ártana körülnézni, mielőtt itthon bevásárolok.
Valójában a sisakplexim tegnap megadta magát,letört a fül ami a helyén tartja.Húdejó.A következő gond hogy mult hónapban fejezte be a marushin forgalmazásást a yamahaworld,egyre jobb.
A lajosban van plexi,de a 10 euros postadíjat jó lenne kicsit megosztani és a 6 éves egyszer már 20 centis szakadást kijavított diadora túristacsizmám kezd nagyon elfáradni és vállalhatatlan lenni.
Ez az probiker 50 euro így kicsit kevésbé fáj a posta ha kapcsolt áru lenne.
A mostani 46-os cipő 45-ös méret vajon a thaiföldiek jó méretezést adnak meg vagy ezis olyan mérethiba miatt ár alatt eladó lenne?
hobbizásra tök jó, de üzemi használat mellett hamar elfogy