Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szervízkönyvben nagyjából ott van, hogyan épül fel.
Van rajta csavar akkor az csak dísznek van? Amúgy azért akartam szétszedni hogy kipucoljam az esetlegesen benne lévő mocskot, rozsdát. De akkor inkább békén hagyom
Egy új vásárlására Nem igazán szerelhető a dolog
Üzemanyag pumpát vagy szivattyút tudom is én mi a pontos neve, bontott már szét valaki? Mire kell számítanom ha szétszedném?
Dehogy.
Most akkor ezen nevetni kell?
Áh csak úgy országuti 9.-ben csapattam.
Felezot is bekapcsoltad?
Sőt a 8-9.is megy.
Én bármelyik fokozatban tudok úgy haladni mint 7-ban.
Spuri nélkül.
En is tettem bele, hangjan nem vettem eszre semmit de mintha rugalmasabb lenne a motor, 6.ban tudok vele ugy haladni mint 5.ben

De lehet csak azert mert hazaertem, meglattam hogy van otthon, beleontottem es sotetben mentem ki. Lehet a hideglevego miatt erzodott rugalmasabbnak
Szoktam figyelni amúgy a helyesírásomra. Általános suliban sok gond volt vele, akkor jól a fejembe verték, azóta próbálom tartani a szintet

Apropó, üzemanyag pumpát vagy szivattyút tudom is én mit a pontos neve, bontottál már szét? Esetleg valaki más? Mire kell számítanom ha szétszedném?
Jaaa nem a helyesírás miatt írtam, csak mert sokan így hallják, de mégse nem :)
Utóbbi csak lemaradt az Y kösz a figyelmességet
Kénszerből vagy pihenőn vagy kényszerből?
Eddig én is így voltam vele. 2X takarítottam már a tankot, kavics, csavaranya, acélgolyó, amit eltudsz képzeni mindent kapott. Eddig volt jó. Most kiszáradt a tank és úgy natúrban egy marék rozsdát ráztam ki belőle. A gond az hogy a benzincsap szűrője is szakadt, és 1,5 napi állás után orrán száján dől belőle a benzin mert nem zár a csap, ezt most megoldottam egy MZ fémhálós szűrővel, ráhúztam mint farokra a gumit. Vettem szűrőt is mágneseset, kiderül majd mit tud. Illetve a csodaszerre várok amivel a tankot végre kitudom takarítani. Addig meg kénszerpihenőn vagyok
És persze ezek sem maradtak el a felújításhoz: linklink
Sziasztok!

Most fogyott el a Spuri adalékom amit vettem. Úgy hallom mintha más lenne a kipufogóm hangja Hangtompítósan próbáltam ma, de olyan tök furcsa hangja lett. 5.-ben 10500-ig forog csak az jó amúgy, itt 245km/h-át mutatott az óra. Elfelejtettem még egyet váltani
ha van valakinek doboztartója eladó az szóljon.
köszönöm
Volt rozsdás tankos motorom nem is egy épp ezért én nem spiláznám annyira túl ezt a témát, kis rázogatás, ütögetés amitől a nagyja rozsda leeseik és utána csak egy nagyobb benzinszűrő és annyi, a szűrőt eleinte sűrűn cserélgetni és később már azt sem kell.
he nem állna rozsda a tankban, és nem lenne szétszedve az egész üa rendszer akkor lehetne menni
Köszönöm szépen a linket!
valaki motorkázás valahova?
ITT találsz kulcskészletet de nem tudni milyen minőségű.
Azért bugyog, mert a visszafolyó furat felett nincs semmi és amíg elmegy alatta a karmantyú, addig visszalök egy keveset.
Meg kéne nézni azt a kuplungot, nem görbék-e a fémlamellák, nincs-e beverődve a kosár, hézagolás rendben van-e, stb.