Sziasztok!
A télen láncszettet cseréltem 15/48-ra. Tavaj 14/45-tel használtam.
Ma ráppantantam a gépre és képzeljétek: 15/48-al (ami elvileg 14/45-nek felel meg) 7500 fordulatnál ment 135-öt 6.-ban!
Mi a rosseb lehet szerintetek?
Az első kereket egyszer ki kellett vegyem, lehet hogy a sebességmérő cuccot rosszul tettem volna vissza?
Asszem ez eldolt.
Meg lehet kapni Metzeler M3-at. Parban 62ft.
De ha ujra 16k km-ert megyek vele akkor megeri.
Az M5-nel sok helyen olvastam,h hiaba a marketing bullshit megsem megy el annyit mint az elod.
Fogalmam sincs pedig hidd el ebben volt minden.
1 alkalom forro betonos euroring, nehany alkalom Bp-Debrecen,napi munkabajaras 1 nyaron es oszon at plusz kulfold.
24k km-re vettem a motort mikor szoros volt es most van benne 40k.
De mostanra tenyleg kuka a hatso. Az elso meg birna.
Most kaptam arajanlatot Metzeler M5-re 56k.
Szoval vagy Angel vagy M5 lesz. Bar azt olvasom,h az M5 az szupersport gumi. Ammeg nem koll:)
Nekem most Metzeler Sportec M3 van fenn es 16.000km-ert birt.
Szerintem ez eleg jo.
De fogalmam sincs mi szamit jo guminak. Lehet ez sem jo hozzaallas de amihez ragaszkodom,h mindket tengelyen ugyanazon marka es tipus legyen fenn. De meggyozheto vagyok az ellenkezojerol ha van ertelmes magyarazat:))
Az angelt epp most olvasgatom. Egyelore vegyesek a velemenyek.
Nekem 16/47-es.
Én annyira nem.
Örülünk vagy sírunk?
A télen láncszettet cseréltem 15/48-ra. Tavaj 14/45-tel használtam.
Ma ráppantantam a gépre és képzeljétek: 15/48-al (ami elvileg 14/45-nek felel meg) 7500 fordulatnál ment 135-öt 6.-ban!
Mi a rosseb lehet szerintetek?
Az első kereket egyszer ki kellett vegyem, lehet hogy a sebességmérő cuccot rosszul tettem volna vissza?
A dobjaid hol és mennyiért lettek csináltatva?
Meg lehet kapni Metzeler M3-at. Parban 62ft.
De ha ujra 16k km-ert megyek vele akkor megeri.
Az M5-nel sok helyen olvastam,h hiaba a marketing bullshit megsem megy el annyit mint az elod.
Bar tudnek 16 ot.
1 alkalom forro betonos euroring, nehany alkalom Bp-Debrecen,napi munkabajaras 1 nyaron es oszon at plusz kulfold.
24k km-re vettem a motort mikor szoros volt es most van benne 40k.
De mostanra tenyleg kuka a hatso. Az elso meg birna.
Most kaptam arajanlatot Metzeler M5-re 56k.
Szoval vagy Angel vagy M5 lesz. Bar azt olvasom,h az M5 az szupersport gumi. Ammeg nem koll:)
Szerintem ez eleg jo.
De fogalmam sincs mi szamit jo guminak. Lehet ez sem jo hozzaallas de amihez ragaszkodom,h mindket tengelyen ugyanazon marka es tipus legyen fenn. De meggyozheto vagyok az ellenkezojerol ha van ertelmes magyarazat:))
Az angelt epp most olvasgatom. Egyelore vegyesek a velemenyek.