Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vadásáról egy Graz környéki kör(van egy ilyen térkép mellékletem a Motozin magazinból),Lavamünddel megspékelve pont elég lenne egy napi körnek.
Ha meg külföldi szállásban gondolkodunk akkor Bledből indulva mehetne a triglav,mangart kör,kis olasszal csippentve...lehetőségek tárháza szinte végtelen...
5kor ébresztő, 7re csak felöltözne
Én próbáltam az enyémet, meg is találtam az azonos méretű szimeringet több gyártótól is, de mind elfosta magát az első kör után. Végül maradt a gyári ami vicc, hogy egy inggomb méretű szarért 5e/db
Lehet célszerű lenne egy lavamündi szállás.
Akkor szép lassan próbáld ez a 7 órai indulást elővezetni a Sanyinak!
Hatalmas tehetségem van a bölcsességemet álcáznom a hülyeséggel
Valószínű,vmi aranyszínű ha jól emlékszem....
Zsenge korod ellenére meglepő bölcsesség is tud kiszakadni belőled!
érdekes, pedig egyszerű szerkezet

Valami nevesebb gyártó terméke?
Nem az enyém,teló újító emberkével már kontaktolt a tulaja,de vmi vékony feltöltő spéci eszköz kell hozzá állítólag,ami nem áll rendelkezésre.
Maribor felé meg vissza ? Reggel 7-tól este 8-9ig simán ráér az ember szerintem. 2 sör aztán alvás
Pssszt,el ne áruld merre van!
szerintem te is megtudod csinálni, nincs zéger valamelyik végén?
Tudtok olyan szakit aki kormánylengéscsillapító felújítással foglalkozik?
Nem kne kihagyni az ugratós részt az fincsi volt.
Rájuk kell hagyni,legalább kimotorozzuk magunkat!
Nos csak hogy ne ölés legyen állandóan egy körkérdés.
Nézgelődtem neten de nem nagyon találtam 1 cégnél többet.
Kinek mi a meglátása.Érdemes a kivett vízpumpát elvinni felújíttatni.?
Vagy ez halott ötlet?
Gyári technológia úgy szól hogy vewgyél egy újat.De én azért tarcsiban szeretnék egyet ami kicsit olcsóbb megoldás?
O gyűrűk méreteit tudom,lassan tisztul hova,mi,mennyi ha nem gyári hanem itthoni általános forrásból veszem filléres,az olajteknő tömítést a héten elviszem a cse-töm kft-hez. most hogy nem kell másik olajszelep ez se lehet nagy pénz.
Jó lesz az 6-6,5-nek.És csak oda.Ha ugyanazon az úton megyünk (amit nem kéne) akkor lesz az 10-11 óra.A KTM-es srácnak vihetnénk egy utánfutót vagy kisbuszt.Én élvezném.
valamivel fel kell dobni a szürke hétköznapokat, ha nincs semmi balhé akkor csinálunk hoppá, azt hiszem egy lépéssel közelebb kerültem a nők megértéséhez
Sziasztok !

650-en K4-re való , kis esztétikai hibás raptor ovál dob vihető 25-ért...
Ezer éve nem jártam erre, de most gondoltam visszaolvasok pár napot.
Sajnos lemaradtam az élő moziról de így utólag olvasva is gyönyörű ahogy nyírta itt 1-2 ember egymást :D
Ilyet főleg csak az olasz autós topicokban szoktam látni
Képed van a cuccról?
Néha bejön, ha CO patront (szódásszifon) párat lábilincsezel a tengelyre, és kilyukasztod, csak sietni kell, mert a fémek túl jó hövetezetök és gyorsan kiegyenlítödik a hömérséklet különbség. Ezért általában csak összerakásnálmüködik, és alkalmazandó, hogy a tengely a fagyasztóba, csapágy és egyebek meg olajban vagy hölégfúvóval felmelegítve 80-100 fokra .
Le lehet.
De én keresnék fogaskereket is a biztonság kedvéért.