Jó pár éve 4 vagy 5 ezret fizettem Fekete Rezsőnek (Ferihegy mögött Freb bt) az sv üléspuhításért,a shiver puhításáért meg vmi 3 ezret.
Nem olyan jó a marketingje mint a többinek,de a munkája nagyon profi.
(mellesleg meg egy tök normális jófej motoros)
En huszert vettem egy R-es gyari ulest csak es kizarolag a huzat miatt mert jobban teccett.
Se szivacs se zsele se marcipan se tejszinhab csak gyari tapadosabb ketszinu huzat.
Amugy negyvenert merik ujonnan a gyari zseles ulest markakereskedesbol.
Dupla nem szimpla.
Akkor elmondom! A felébe sem kerül a kettő ott. Én ugyan csak az első ülést csináltattam meg, az került 25-be. 3 fajta keménységű szivacs ment bele és 2cm zselé, majd vissza a gyári huzat. Nyilván ha speckó huzatot kérsz rá az annyival több, de szerintem maradjon gyári.
U.i.: Ezt az üzenetet csak a kérdező olvashatja el!
Én nem akarok a zsebedben turkálni, csak a Tommot-nál egy zselés első hátsó ülés új szivaccsal, huzattal 110 ezer forint egy SV-re... És azért azt kicsit sokallom...bármennyire is profi a srác, mert tényleg hibátlan munkát végez, minden elismerésem neki...
Múltkor szó volt az SV túrakormányosításról, kérdezted mit érdemes feldobni. Renthal road medium olyan mint a gyári Nes SV kormány. REnthal road szériából még van ezen kívül vagy 3 fajta, neten van fent táblázat hogy melyik merre hány cm. Tudsz viszonyítani a mediumhoz képest. És az ára is baráti, ebayon 10 küröl van.
A fék meg szét lett dobva, nem volt rajta semmi berohadva/ragadva de kitisztítottam olajat cseréltem légtelenítettem mostmár ok.
Esetleg valami utángyártott megoldás, ami nem horror drága és normális?
Nem olyan jó a marketingje mint a többinek,de a munkája nagyon profi.
(mellesleg meg egy tök normális jófej motoros)
Nem mindegy.
De mi?
Se szivacs se zsele se marcipan se tejszinhab csak gyari tapadosabb ketszinu huzat.
Amugy negyvenert merik ujonnan a gyari zseles ulest markakereskedesbol.
Dupla nem szimpla.
U.i.: Ezt az üzenetet csak a kérdező olvashatja el!
http://youtu.be/7l6Dr5o9u4I
Leragom a kormeimrt es nem bokod ki.
A fék meg szét lett dobva, nem volt rajta semmi berohadva/ragadva de kitisztítottam olajat cseréltem légtelenítettem mostmár ok.