Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beszéljük meg , hogy adjátok el a gépemet
Tud valaki komplett első lámpatartót konzolostul mindenestül 1000N-re?
Esetleg valami utángyártott megoldás, ami nem horror drága és normális?
legyen már valami jó kis flame, vagy beszéljük meg a szezonnyitó gurulást, túl nagy a csend
Zselé nélkül fele annyi se lett volna
a zselé nyomja meg nagyon az árát, meg persze a marketing
Jó pár éve 4 vagy 5 ezret fizettem Fekete Rezsőnek (Ferihegy mögött Freb bt) az sv üléspuhításért,a shiver puhításáért meg vmi 3 ezret.
Nem olyan jó a marketingje mint a többinek,de a munkája nagyon profi.
(mellesleg meg egy tök normális jófej motoros)
Az eliras ez direkt.
Nem mindegy.
teccett=rákcsáló
Nagyon.

De mi?
teCCett?
En huszert vettem egy R-es gyari ulest csak es kizarolag a huzat miatt mert jobban teccett.
Se szivacs se zsele se marcipan se tejszinhab csak gyari tapadosabb ketszinu huzat.
Amugy negyvenert merik ujonnan a gyari zseles ulest markakereskedesbol.
Dupla nem szimpla.
Nekem 45eft volt visszapostával együtt a két ülés SV1000-re. Annyi hogy gyári huzat került vissza.
Én is megcsináltattam az SV üléseit. Kíváncsi leszek mennyivel lesz jobb :) Én is Sommotnál csináltattam, komfortosítás+zselé, gyári huzat vissza.
Akkor elmondom! A felébe sem kerül a kettő ott. Én ugyan csak az első ülést csináltattam meg, az került 25-be. 3 fajta keménységű szivacs ment bele és 2cm zselé, majd vissza a gyári huzat. Nyilván ha speckó huzatot kérsz rá az annyival több, de szerintem maradjon gyári.
U.i.: Ezt az üzenetet csak a kérdező olvashatja el!
nem bírja ki... kéreti magát de nem mondja el mennyibe került. A motorját sem akarja eladni azért kiemelt hirdetés hahun...
O a fenebe ez a zsebezes.......
Én nem akarok a zsebedben turkálni, csak a Tommot-nál egy zselés első hátsó ülés új szivaccsal, huzattal 110 ezer forint egy SV-re... És azért azt kicsit sokallom...bármennyire is profi a srác, mert tényleg hibátlan munkát végez, minden elismerésem neki...
Nem illik elmondani, mert az zsebbenturkálásnak minősül ezen a fórumon
Na itt egy gyakorló video az új vashoz
http://youtu.be/7l6Dr5o9u4I
Mennyibe fajt az a hulye ules?
Leragom a kormeimrt es nem bokod ki.
Mennyibe fájt ez?
Na de akkor kerdezd már
Múltkor szó volt az SV túrakormányosításról, kérdezted mit érdemes feldobni. Renthal road medium olyan mint a gyári Nes SV kormány. REnthal road szériából még van ezen kívül vagy 3 fajta, neten van fent táblázat hogy melyik merre hány cm. Tudsz viszonyítani a mediumhoz képest. És az ára is baráti, ebayon 10 küröl van.

A fék meg szét lett dobva, nem volt rajta semmi berohadva/ragadva de kitisztítottam olajat cseréltem légtelenítettem mostmár ok.
Meg.
Csak ha 10ig esik legalabb 15centi ami az uton tokeletesen megmarad